Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 111 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Calculation of Drug Dosages 12th Edition by Sheila J. Ogden and Linda Fluharty isbn-9780323826228 All Chapters Complete Guide Graded A+

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 111 pagina's

Test Bank for Calculation of Drug Dosages 12th Edition by Sheila J. Ogden and Linda Fluharty isbn-9780323826228 All Chapters Complete Guide Graded A+

Voorbeeld van de inhoud

Calculation of Drug Dosages 12th Edition
!m !m !m!m !m!m !m ! m



by Sheila J. Ogden, Linda Fluharty Chapter 1-19 | Complete Test Bank
!m !m !m !m !m !m!m !m !m !m !m !m !m




Test Bank For Calculation of Drug Dosages 12
!m !m !m !m !m !m !m!m




th Edition
!m ! m




by Sheila J. Ogden, Linda Fluharty Chapter
!m !m !m !m !m !m!m !m




1-19 | Complete
!m !m

,Calculation of Drug Dosages 12th Edition
!m !m !m!m !m!m !m ! m



by Sheila J. Ogden, Linda Fluharty Chapter 1-19 | Complete Test Bank
!m !m !m !m !m !m!m !m !m !m !m !m !m




Chapter 01: Fractions !m !m



Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages, 12th Edition
!m !m !m !m !m !m !m !m




COMPLETION

Perform the indicated calculations, and reduce fractions to the lowest terms.
!m !m !m !m !m !m !m !m !m !m




1. 3/10 + 3/5 + !m !m !m !m




ANS: 9/10 !m




2. 1 5/6 + 3 1/3 +
!m !m !m !m !m !m




ANS: 5 1/6 !m !m




3. 11/12 – 1/2 = !m !m !m !m




ANS: 5/12 !m




4. 6 1/2 – 1 3/4 =
!m !m !m !m !m !m




ANS: 4 3/4 !m !m




5. 1/3 × 3/4 = !m !m !m !m




ANS: 1/4 !m




6. 2 1/2 × 2 1/3 =
!m !m !m !m !m !m




ANS: 8 1/6 !m !m




7. 5 1/2 × 1 1/6 =
!m !m !m !m !m !m




ANS: 6 5/12 !m !m




8. 5/6 ÷ 1/2 = !m !m !m !m




ANS: 1 3/7 !m !m




9. 4 3/10 ÷ 1 3/4 =
!m !m !m !m !m !m




ANS: 2 16/35 !m !m




10. 3 1/2 ÷ 1 1/3 =
!m !m !m !m !m !m




ANS: 2 5/8 !m !m

,Calculation of Drug Dosages 12th Edition
!m !m !m!m !m!m !m ! m



by Sheila J. Ogden, Linda Fluharty Chapter 1-19 | Complete Test Bank
!m !m !m !m !m !m!m !m !m !m !m !m !m




Chapter 02: Decimals !m !m



Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages, 12th Edition
!m !m !m !m !m !m !m !m




COMPLETION

Perform the indicated calculations. !m !m !m




1. 2.67 + 5.1 + 1.3 + 0.9 =
!m !m !m !m !m !m !m !m




ANS: 9.97 !m




2. 1.1 + 50.6 + 30.9 + 6.75 =
!m !m !m !m !m !m !m !m




ANS: 89.35 !m




3. 16.75 - 4.6 = !m ! m !m !m




ANS: 12.15 !m




4. 120.005 - 95.88 = !m !m !m !m




ANS: 24.125 !m




5. 5.32 × 67.9 = !m !m !m !m




ANS: 361.228 !m




6. 44.7 × 17.13 × 60 =
!m !m !m !m !m !m




ANS: 45,942.66 !m




7. 0.662 × 1000 = !m !m !m !m




ANS: 662 !m




8. 17.5 × 10 = !m !m !m !m




ANS: 175 !m




9. 4.4 ÷ 0.5 = !m !m !m !m




ANS: 8.8 !m




10. 110.5 ÷ 7.52 = !m !m !m !m

, Calculation of Drug Dosages 12th Edition
!m !m !m!m !m!m !m ! m



by Sheila J. Ogden, Linda Fluharty Chapter 1-19 | Complete Test Bank
!m !m !m !m !m !m!m !m !m !m !m !m !m




Calculation Of Drug Dosages 12th Edition Ogden Test Bank All Chapters A
!m !m !m !m !m !m !m !m !m !m !m



NS: 14.6941489
!m




11. 258.7 ÷ 100 = !m !m !m !m




ANS: 2.587 !m




12. 354.6 ÷ 1000 = !m !m !m !m




ANS: 0.3546 !m

Gekoppeld boek
 image
Sheila J. Ogden, Linda Fluharty Calculation of Drug Dosages
Uitgever: Onbekend ISBN: 9780323826228 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
18 augustus 2026
Aantal pagina's
111
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€10,66

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Excellentpro
4,0
(2)
Verkocht
25
Volgers
1
Items
425
Laatst verkocht
2 uur geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen