Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 481 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Medical-Surgical Nursing, 7th Edition by Adrianne Dill Linton and Mary Ann Matteson | Complete Questions & Answers | Nursing Exam Study Guide

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 481 pagina's

Prepare for medical-surgical nursing exams with a comprehensive Test Bank for Medical-Surgical Nursing, 7th Edition by Adrianne Dill Linton and Mary Ann Matteson. This resource is designed to support nursing students in reviewing major medical-surgical concepts through practice questions, answer keys, and explanations. The 7th edition covers adult patient care across a broad range of conditions and nursing situations, including medical-surgical nursing fundamentals, gerontologic care, body-system disorders, psychiatric conditions, and emergency and disaster management.

Voorbeeld van de inhoud

WWW.THENURSINGMASTERY.COM

,Chapter 01: Aspects of Medical-Surgical Nursing
x x x x x


Linton: Medical-Surgical Nursing, 7th Edition
x x x x x




MULTIPLE CHOICE x




1. What provides direction for individualized care and assures the delivery of accurate, safe
x x x x x x x x x x x x


care through a definitive pathway that promotes the client’s and the support persons’
x x x x x x x x x x x x x


progress toward positive outcomes?
x x x x


a. Physician’s orders x


b. Progress notes x


c. Nursing care plan x x


d. Client health history x x




ANS: C x


The nursing care plan provides direction for individualized care and assures the delivery of
x x x x x x x x x x x x x


accurate, safe care through a definitive pathway that promotes the client’s and the support
x x x x x x x x x x x x x x


persons’ progress toward positive outcomes.
x x x x x




DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: p. 2 OBJ: 1 x x x x x x x


TOP: Nursing Care Plan
x KEY: Nursing Process Step: Planning
x x x x x x


MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Reduction of Risk
x x x x x x x




2. The nurse is performing behaviors and actions that assist clients and significant others in
x x x x x x x x x x x x x


meeting their needs and the identified outcomes of the plan of care. What is the correct
x x x x x x x x x x x x x x x x


term for these nursing behaviors?
x x x x x


a. Assessments
b. Interventions
c. Planning
d. Evaluation
ANS: B x


Caring interventions are those nursing behaviors and actions that assist clients and
x x x x x x x x x x x


significant others in meeting their needs and the identified outcomes of the plan of care.
x x x x x x x x x x x x x x x




DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: p. 3 OBJ: 1 x x x x x x x


TOP: Interventions x KEY: Nursing Process Step: Planning x x x x


MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Reduction of Risk
x x x x x x x




3. The nurse understands the importance of being answerable for all actions and the
x x x x x x x x x x x x


possibility of being called on to explain or justify them. What term best describes this
x x x x x x x x x x x x x x x


concept?
x


a. Reliability
b. Maturity
c. Accountability
d. Liability
ANS: C x


Accountability means that a person is answerable for his or her actions and may be called
x x x x x x x x x x x x x x x


on to explain or justify them.
x x x x x x




DIF: Cognitive Level: Comprehension x x REF: x x pp. 6-7 x OBJ: x x 3|5|7
x x x x




WWW.THENURSINGMASTERY.COM

, TOP: Accountability x KEY: Nursing Process Step: N/A x x x x


MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Reduction of Risk
x x x x x x x




MULTIPLE RESPONSE x




1. The nurse manager is providing an inservice about conflict resolution. What modes of
x x x x x x x x x x x x


x conflict resolution should be addressed? (Select all that apply.)
x x x x x x x x


a. Suppression
b. Accommodation
c. Compromise
d. Avoidance
e. Collaboration
f. Competition
ANS: B, C, D, E, F x x x x x


The modes of conflict resolution include accommodation, collaboration, compromise,
x x x x x x x x


avoidance, and competition.
x x x




DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: x x x p. 7|p. 8|Table 1.1
x x x


OBJ: 7 TOP: Conflict Resolution
x x x KEY: Nursing Process Step: x x x


N/A
x


MSC: NCLEX: N/A x x




2. What are the characteristics of an effective leader? (Select all that apply.)
x x x x x x x x x x x


a. Effective communication x


b. Rigid rules and regulations x x x


c. Delegates appropriately x


d. Acts as a role model x x x x


e. Consistently handles conflict x x


f. Focuses on individual development x x x




ANS: A, C, D, E x x x x


Characteristics of an effective leader include effective communication, consistency in
x x x x x x x x x


managing conflict, knowledge and competency in all aspects of delivery of care, effective
x x x x x x x x x x x x x


role model for staff, uses participatory approach in decision making, shows appreciation
x x x x x x x x x x x x


for a job well done, delegates work appropriately, sets objectives and guides staff, displays
x x x x x x x x x x x x x x


caring, understanding, and empathy for others, motivates and empowers others, is
x x x x x x x x x x x


proactive and flexible, and focuses on team development.
x x x x x x x x




DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: p. 6 x x x x x OBJ: 5 x x


TOP: Leadership KEY: Nursing Process Step: N/A
x x x x x MSC: NCLEX: N/A x x




COMPLETION

1. is defined as the process by which information is exchanged between
x x x x x x x x x x


x individuals verbally, nonverbally, and/or in writing or through information technology.
x x x x x x x x x




ANS:
Communication




WWW.THENURSINGMASTERY.COM

, Communication is defined as the process by which information is exchanged between
x x x x x x x x x x x


individuals verbally, nonverbally, and/or in writing or through information technology.
x x x x x x x x x x




DIF: Cognitive Level: Knowledge x x REF: p. 2 OBJ: 2 x x x


TOP: Communication
x x KEY: Nursing Process Step: N/A x x x x


MSC: NCLEX: N/A
x x x




2. is the collection and processing of relevant data for the purpose of appraising
x x x x x x x x x x x x


x the client’s health status.
x x x




ANS:
Assessment

Assessment is the collection and processing of relevant data for the purpose of appraising
x x x x x x x x x x x x x


the client’s health status.
x x x x




DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 2 x x x x x OBJ: 1 | 2 x x x x x


TOP: Assessment KEY: Nursing Process Step: N/A
x x x x x MSC: NCLEX: N/A x x




3. is concerned with the ethical questions that arise in the context of health care.
x x x x x x x x x x x x x




ANS:
Bioethics

Bioethics is concerned with the ethical questions that arise in the context of health care.
x x x x x x x x x x x x x x




DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 4 x x x x x OBJ: 3 x x


TOP: Bioethics KEY: Nursing Process Step: N/A
x x x x x MSC: NCLEX: N/A x x




4. Place the corresponding letter to each stage of conflict in the correct order.
x x x x x x x x x x x x x


(Place the events in the appropriate sequence with capital letters. Do not separate
x x x x x x x x x x x x x


answers with a space or punctuation. Example: ABCD.)
x x x x x x x x


a. Outcomes
b. Conceptualization
c. Frustration
d. Action

ANS:
CBDA

The stages of conflict in order are frustration, conceptualization, action, and outcomes.
x x x x x x x x x x x




DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: p. 7 x x x x x OBJ: 7 x x


TOP: Conflict KEY: Nursing Process Step: N/A
x x x x x MSC: NCLEX: N/A x x




5. Place the corresponding letter to each key step in solving an ethical dilemma in the correct
x x x x x x x x x x x x x x x


order.
x x (Place the events in the appropriate sequence. Do not separate answers x x x x x x x x x x


with a space or punctuation. Example: ABCD.)
x x x x x x x


a. Negotiate a plan. x x


b. Clarify values. x


c. Ask if it is an ethical dilemma.
x x x x x x




WWW.THENURSINGMASTERY.COM

Gekoppeld boek
 image
Adrianne Dill Linton, Mary Ann Matteson Medical-Surgical Nursing
Uitgever: 2019 ISBN: 9780323554596 Druk: 7

Documentinformatie

Geüpload op
11 augustus 2026
Aantal pagina's
481
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€15,99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
NursePrepHub
3,8
(38)
Verkocht
105
Volgers
6
Items
1119
Laatst verkocht
4 dagen geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen