Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 80 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Ambulatory Care Nursing Certification Exam Questions with Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 80 pagina's

Ambulatory Care Nursing Certification Exam Questions with Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

Ambulatory Care Nursing Certification Exam Questions with Correct
Answers


Question 1:
How many medications does it typically take to be considered "polypharmacy?"
A -Three
B -Ten
C -Twenty-four
Answer:
D -Five or more


Question 2:
The ANP knows that it is her responsibility to report certain things to the proper authorities.
Which of the following is NOT required to be reported?
A - gunshot wound
B - suspected child abuse
C - drug abuse
D - stab wounds
Answer:
C - drug abuse
Drug abuse is not required by law to be reported. Gunshot wounds, stab wounds, and child
abuse (actual or suspected) are required to be reported to the proper authorities.


Question 3:
Prior to undergoing an abdominal sonogram, the patient should do what?
A - refrain from food and water for 12 hours
B - empty his or her bladder
C - drink a liter of water
D - empty his or her bowels
Answer:
C - drink a liter of water
Prior to an abdominal sonogram, the patient is asked to drink water. In addition fasting for 8 to
12 hours prior to the procedure is often required.

,Question 4:
Which of the following is NOT part of a nursing diagnosis?
A - statement of the patient's actual health status
B -signs of illness
C - medical diagnosis (such as stroke or pulmonary blockage)
D - symptoms of illness
Answer:
C - medical diagnosis
Nursing diagnoses should never contain medical diagnoses. Rather, the nursing diagnosis is a
statement of the patient's actual health status, risks for condition developing, causative and
related factors, and signs and symptoms.


Question 5:
Primary care would be considered the cornerstone of ambulatory care with nurses practicing in
which of the following areas of healthcare?A - Telehealth servicesB - Internal medicineC -
Pediatrics
Answer:
D - All of the above


Question 6:
Primary care would be considered the cornerstone of ambulatory care with nurses practicing in
which of the following areas of healthcare?
A - Telehealth services
B - Internal medicine
C - Pediatrics
Answer:
D - All of the above


Question 7:
Which of the following would FDA stands for?
A - Food and Drug Administration
B - Food Depression Association
C - Fixed Depression Administration
D - None of the above
Answer:
a - Food and Drug Administration
This is an agency which regulates both the development and sale of drugs.

,Question 8:
Endoscopes are cleaned and
Answer:
.
A - High level disinfected.
B - Sterilized.
C - Low level disinfected.


Question 9:
D - Intermediate level disinfected.
Answer:
A - High level disinfected.
Endoscopes are critical items. Critical items are normally sterilized after being cleaned.
Endoscopes cannot be sterilized and require high level disinfection.


Question 10:
Which of the following is considered an independent nursing action?
A - teaching a patient about the new diet she has been prescribed for management of her
condition
B - assisting the speech therapist by helping the patient practice speech exercises
C - administering pain medication to the patient
D - giving the patient a backrub
Answer:
D - giving the patient a back rub
Independent nursing actions are those which do not require a physician's order. Giving a
backrub is one of these independent nursing actions. In the age of managed care, actions which
arise from collaborative


Question 11:
Which of the following is a digitalis medicine?
A -Lanoxin
B - Bumex
C - Zestril
D - Adalat
Answer:
A - Lanoxin (Digoxin)
A digitalis medication is a cardiac glycoside that treats CHF and arrhythmias also for BP support.
Bumex is a loop diuretic. Zestril is an ACE inhibitor. Adalat is a calcium blocking agent.

, Question 12:
Which of the following is not one of the steps in evidence-based practice?
A - Constructing the clinical question
B - Patient selection
C - Appropriate selection of resources
D - Appraise the validity of the evidence
Answer:
B - Patient selection
Patent selection is not one of the steps in evidence-based practice. The steps in evidence-based
practice consist of
Patient assessment
Constructing the clinical question
Appropriate selection of resources
Appraise the validity of the evidence
Apply the integrated patient preferences, evidence, and clinical expertise
Performance evaluation with patience


Question 13:
What is true regarding the respiratory synctical virus (RSV) immune globin?
A - This is indicated for children less than 2 years of age with chronic lung disease, and infants
<32 weeks.
B - Contraindications include a reaction to neomycin or streptomycin products.
C - This is indicated for adults without a history of RSV.
D - Palivizumab (Synagis) provides permanent immunity for high-risk infants.
Answer:
A - This is indicated for children less than 2 years of age with chronic lung disease, and infants
<32 weeks. Palivizumab (Synagis) provides temporary, passive immunity for high-risk infants,
not adults. The polio vaccine (IPV) is contraindicated for those who have had a reaction to
neomycin or streptomycin.


Question 14:
A nurse finishes a follow up visit with one of her elderly patients and gives him the influenza
vaccine before he leaves. This is an example of what type of prevention?
A - primary
B - secondary
C - tertiary
D - annual
Answer:
A - primary
Primary prevention, such as an immunization, aims to prevent health problems before they
start. Secondary prevention promotes early detection and treatments of diseases. Tertiary
prevention is designed to help a patient cope with a current problem or prevent relapse.
"Annual" is not a type of prevention.

Documentinformatie

Geüpload op
8 augustus 2026
Aantal pagina's
80
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€15,10

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
KateJones
4,8
(12)
Verkocht
30
Volgers
0
Items
5353
Laatst verkocht
1 maand geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen