Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 88 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Calculation-of-drug-dosages-11th-edition-ogden-test-bank-all-chapters-complete-guide-q-en-a - Study guides, Class notes & Summaries

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 88 pagina's

Calculation-of-drug-dosages-11th-edition-ogden-test-bank-all-chapters-complete-guide-q-en-a - Study guides, Class notes & Summaries

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK


Med C File:

,Chapter 01: Fractions
Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages, 11th Edition


COMPLETION

Perform the indicated calculations, and reduce fractions to the lowest terms.

1. 3/10 + 3/5 +

ANS: 9/10

2. 1 5/6 + 3 1/3 +

ANS: 5 1/6

3. 11/12 – 1/2 =

ANS: 5/12

4. 6 1/2 – 1 3/4 =

ANS: 4 3/4

5. 1/3 × 3/4 =

ANS: 1/4

6. 2 1/2 × 2 1/3 =

ANS: 8 1/6

7. 5 1/2 × 1 1/6 =

ANS: 6 5/12

8. 5/6 ÷ 1/2 =

ANS: 1 3/7

9. 4 3/10 ÷ 1 3/4 =

ANS: 2 16/35

10. 3 1/2 ÷ 1 1/3 =

ANS: 2 5/8

,Chapter 02: Decimals
Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages, 10th Edition


COMPLETION

Perform the indicated calculations.

1. 2.67 + 5.1 + 1.3 + 0.9 =

ANS: 9.97

2. 1.1 + 50.6 + 30.9 + 6.75 =

ANS: 89.35

3. 16.75 - 4.6 =

ANS: 12.15

4. 120.005 - 95.88 =

ANS: 24.125

5. 5.32 × 67.9 =

ANS: 361.228

6. 44.7 × 17.13 × 60 =

ANS: 45,942.66

7. 0.662 × 1000 =

ANS: 662

8. 17.5 × 10 =

ANS: 175

9. 4.4 ÷ 0.5 =

ANS: 8.8

10. 110.5 ÷ 7.52 =

, Calculation Of Drug Dosages 11th Edition Ogden Test Bank All Chapters
ANS: 14.6941489



11. 258.7 ÷ 100 =

ANS: 2.587

12. 354.6 ÷ 1000 =

ANS: 0.3546

Gekoppeld boek
 image
Sheila J. Ogden, Linda Fluharty Calculation of Drug Dosages
Uitgever: 2018 ISBN: 9780323596169 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
7 augustus 2026
Aantal pagina's
88
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€18,57

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Verkocht
2
Volgers
0
Items
937
Laatst verkocht
1 week geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen