Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 193 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Updated Latest Biochemistry 4th Edition by Donald Voet and Judith G. Voet Test Bank Biochemistry Molecular Biology Comprehensive Chapter by Chapter Exam Questions with Verified Answers for College Students Faculty Teaching Resources and Academic Success

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 193 pagina's

Develop a comprehensive understanding of biochemical principles with this Test Bank for Biochemistry, 4th Edition by Donald Voet and Judith G. Voet. Designed for biology students, chemistry students, medical students, instructors, and life science educators, this study resource provides chapter-by-chapter practice questions with verified answers that reinforce fundamental concepts in molecular and cellular biochemistry. Topics include protein structure and function, enzymes, bioenergetics, metabolism, carbohydrates, lipids, amino acids, nucleic acids, DNA replication, RNA synthesis, protein biosynthesis, molecular genetics, cellular signaling, membrane structure, biochemical regulation, biotechnology, and metabolic pathways. Ideal for biochemistry, molecular biology, biomedical science, pre-medical, pharmacy, and health science courses, this resource supports classroom learning, quizzes, examinations, faculty instruction, and independent study. It strengthens critical thinking, scientific reasoning, problem-solving skills, and biochemical knowledge while preparing learners to analyze molecular processes and apply biochemical concepts in research, healthcare, and biomedical fields.

Voorbeeld van de inhoud

, Chapter 1: Life \\ \\




Matching

A) Phylogenetic
B) q/T
C) Carbon
D) ΔH°
E) H – TS J Y J Y




F) halobacteria
G) equilibrium
H) entropy
I) thermoacidophiles
J) polymers


1. The most abundant chemical element in the human body is
J
Y J
Y J
Y J
Y J Y J Y J
Y J
Y J
Y J
Y .

Ans: C
J Y




Level of Difficulty: Easy
J Y J Y J Y J
Y




Section: 1-5. The Origin of Life
J Y J Y J
Y J Y J
Y




2. Evolutionary relationships can be compared using a J
Y J
Y J
Y J
Y J
Y J
Y J
Y tree.

Ans: A
J Y




Level of Difficulty: Easy
J Y J Y J Y J
Y




Section: 1-2. EukaryotesJ Y J
Y




3. The organisms most likely to be found in a brine solution would be
J
Y J Y J Y J Y J Y J Y J Y J Y J
Y J
Y J
Y JY J
Y .

Ans: F
J Y




Level of Difficulty: Easy
J Y J
Y J Y




Section: 1-1. Prokaryotes J Y J Y




4. The organisms most likely to be found in high temperature environments would be
J
Y J
Y J
Y J Y J
Y J Y J
Y J
Y J
Y J
Y J
Y J
Y J
Y .

Ans: I
J Y

,Level of Difficulty: Easy
J Y J Y J Y J
Y




Section: 1-1. Prokaryotes J Y J
Y




Multiple Choice J Y




5. The atmosphere of early earth probably contained the following molecules:
J
Y J
Y J
Y J Y J Y J
Y J
Y J
Y J Y




A) H2O, CO2, N2 , CH4, and NH3. J Y J
Y J J
Y Y J
Y J
Y




B) H2O, CO2, CH4, C6H6O6,and NH3. J Y J Y J
Y J
Y J Y




C) H2O, CO2, CH4, C6H6O6,and COOHCH2NH3.
J Y J Y J
Y J
Y J Y




D) H2O,CO2, CH4, COOHCH2NH3, and NH3. J
Y J
Y J
Y J
Y J
Y




E) none of the above J Y J
Y J Y




Ans: A
J Y




Level of Difficulty: Moderate
J Y J
Y J Y J
Y




Section: 1-1. Prokaryotes J Y J Y




6. The biological classification system categorizes organisms into the domains:
J
Y J
Y J Y J Y J
Y J
Y J
Y J
Y




A) bacteria, eukarya, and vertebrate. J Y J Y J Y




B) archaea and eukarya. J Y J Y




C) bacteria, eukarya, and archaea. J
Y J
Y J
Y




D) eukarya and bacteria. J
Y J
Y




E) none of the above J Y J
Y J Y




Ans: C
J Y




Level of Difficulty: Easy
J Y J Y J Y J
Y




Section: 1-1. Prokaryotes J Y J
Y




7. The theory of evolution includes the following principles:
J
Y J
Y J
Y J Y J Y J Y J
Y




A) evolution is not directed toward a specific goal. J Y J
Y J Y J Y J
Y J
Y J
Y




B) evolution is ongoing, and is constrained by its past. J
Y J
Y J
Y J Y J Y J Y J Y J
Y




C) evolution requires some sloppiness for adaptation to changes. J
Y J Y J
Y J
Y J
Y J
Y J
Y




D) A and B
J Y J
Y




E) A, B, and C J
Y J Y J
Y




Ans: E
J Y




Level of Difficulty: Easy
J Y J Y J Y J
Y




Section: 1-5. The Origin of Life
J Y J Y J Y J Y J
Y




8. The term molecular weight is a term used by biochemists that refers to
J
Y J
Y J Y J Y J
Y J
Y J
Y J
Y J
Y J
Y J
Y J
Y




A) the density of a particle.
J
Y J Y J
Y J Y

, B) a dimensionless quantity that is defined as the ratio of the mass of the particle to 1/12 the
J Y J Y J Y J
Y J Y J
Y J
Y J
Y J
Y J Y J
Y J
Y J
Y J Y J
Y J
Y J
Y J Y




mass of a 12C atom.
J Y J
Y J Y J Y




C) Daltons divided by the mass of a hydrogen atom. J Y J Y J
Y J
Y J
Y J
Y J
Y J Y




D) all of the above J
Y J Y J Y




E) none of the above J Y J Y J
Y




Ans: B
J Y




Level of Difficulty: Easy
J Y J Y J Y J Y




Section: 1-1. Prokaryotes J Y J
Y




9. Which of the following is a similarity between all prokaryotes and all eukaryotes?
J Y J Y J Y J Y J Y J Y J
Y J
Y J
Y J
Y J Y J
Y




A) Both contain DNA in a nucleus J Y J Y J Y J Y J
Y




B) Both contain certain of the same membrane bound cell organelles (like mitochondria, Golgi
J Y J Y J Y J Y J
Y J Y J
Y J
Y J
Y J Y J
Y J Y J
Y




complexes etc) J
Y




C) Both have a cytoskeleton J Y J
Y J Y




D) All of the above are similarities between prokaryotes and eukaryotes
J
Y J Y J Y J Y J Y J
Y J
Y J Y J Y




E) None of the above are similarities between prokaryotes and eukaryotes
J Y J
Y J Y J
Y J
Y J Y J
Y J
Y J
Y




Ans: E
J Y




Level of Difficulty: Easy
J Y J
Y J Y




Section: 1-1. Prokaryotes, 1-2. Eukaryotes
J Y J Y J
Y J Y




10. Which of the following statements concerning prokaryotes is false? J
Y J Y J Y J
Y J
Y J
Y J
Y J Y




A) Prokaryotes are made up of two major groupings: the eubacteria and the archaea, which are as J Y J Y J
Y J
Y J
Y J Y J
Y J
Y J
Y J
Y J
Y J
Y J Y J
Y J
Y J
Y




different from each other as from the eukaryotes.J Y J Y J Y J Y J Y J Y J
Y




B) Prokaryotes are generally much smaller than the eukaryotic cells. J Y J
Y J Y J Y J
Y J
Y J Y J
Y




C) Prokaryotes are one branch of the newer, more accurate phylogenic tree made up of J Y J Y J Y J
Y J Y J
Y J Y J
Y J
Y J
Y J
Y J
Y J
Y J
Y




prokarya, archaea and eukarya J Y J
Y J
Y




D) Prokaryotes do not have organelles J Y J
Y J
Y J Y




E) None of the above are false J Y J Y J Y J Y J Y




Ans: C
J Y




Level of Difficulty: Easy
J Y J
Y J Y




Section: 1-1. Prokaryotes, 1-2. Eukaryotes
J Y J Y J
Y J Y




11. Which of the following is not true of eukaryotes: J
Y J Y J Y J
Y J
Y J Y J
Y J
Y




A) They contain organelles like mitochondria, chloroplasts, ribosomes, and a nucleus
J Y J Y J Y J
Y J Y J
Y J Y J
Y J
Y




B) They are usually 10 to 100 microns in diameter J Y J
Y J Y J Y J Y J Y J
Y J
Y




C) They can be both uni or multicellular J Y J Y J Y J
Y J
Y J
Y




D) They are also called archaea J Y J Y J Y J Y




E) All of the above are true of eukaryotes
J
Y J Y J Y J
Y J Y J
Y J Y

Gekoppeld boek
 image
Uitgever: 2011 ISBN: 9781118168998 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
17 juli 2026
Aantal pagina's
193
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€19,49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Verkocht
4
Volgers
0
Items
552
Laatst verkocht
5 dagen geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen