Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 237 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Updated/Latest Hamric and Hanson's Advanced Practice Nursing An Integrative Approach 6th Edition Test Bank Complete All Chapters Comprehensive Advanced Practice Nursing Questions Answers Rationales Evidence Based Practice Leadership Clinical Decisi

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 237 pagina's

This Updated/Latest 2025–2026 test bank for Hamric and Hanson's Advanced Practice Nursing: An Integrative Approach, 6th Edition is a comprehensive educational resource designed to help graduate nursing students and Advanced Practice Registered Nurse (APRN) students master the core competencies of advanced nursing practice. Covering all chapters, this resource includes chapter-by-chapter practice questions, detailed answer rationales, certification-style examinations, critical-thinking exercises, and evidence-based clinical scenarios that reinforce advanced clinical reasoning and professional practice. Topics include advanced practice nursing roles, leadership, ethics, healthcare policy, evidence-based practice, research utilization, quality improvement, informatics, interprofessional collaboration, population health, health promotion, clinical decision-making, patient safety, advanced assessment, professional regulation, healthcare systems, and role development for nurse practitioners, clinical nurse specialists, nurse anesthetists, and nurse midwives. This study resource supports classroom learning, examination preparation, self-assessment, and professional development while strengthening the competencies required for graduate nursing education and advanced clinical practice throughout 2025–2026.

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK FOR Y F T L Y F T L




Guyton and Hall Textbook of Medical Physiology (Guyton Physiology) 14th
L
YFT YFT L YFT L L
YF
T L
YFT YFT L YFT L L
YFT L
YFT




Edition
YFT L




Chapter 01:Functional Organization of the Human Body and Control of the —Internal
L
T
F
Y L
T
F
Y L
T
F
Y L
T
F
Y T
F
Y L L
T
F
Y L
T
F
Y L
T
F
Y L
T
F
Y L
T
F
Y L
T
F
Y L
T
F
Y




Environment‖
YFT L



Hall: Guyton and Hall Textbook of Medical Physiology, 14th Edition
L
YFT L
YFT L
YFT YFT L YFTL L
YFT L
YFT L
YFT YFT L




MULTIPLE CHOICE YFT L




1. Which of the following statements about homeostasis is incorrect? L
YFT YFT L L
YF T L
YFT L
YFT YFT L YF T L YF T L



a. It refers to the maintenance of a stable internal environment for the body.
YFT L YFT L YFT L YFT L YFTL L
YF T YFTL YFT L Y FT L YFT L L
YFT L
YFT




b. Homeostatic mechanisms do not operate in diseases. YFT L YFT L L
YFT YFTL YFT L Y FT L



c. Homeostasis requires integrated actions of the cells, tissues, organs, and multiple YFT L L
YFT YFT L YFT L L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT YFT L YFT L



nervous, hormonal, and local control systems. L
YFT YFT L YFT L YFT L YFT L



d. Homeostatic compensations that begin after a major environmental challenge YFT L YFT L YFT L YFT L YFT L L
YFT YFT L L
YFT




may
YFT L



contribute to abnormalities of body function. L
YFT L
YFT L
YF T YFT L YFT L




ANS: Y F T L B

2. What is the most abundant type of cell in the human body?
YFT L YFT L L
YF T YFTL YFT L L
YFT Y FT L L
YF T YF T L L
YFT YF T L



a. Neuron
b. Epithelial cell YFT L



c. Red blood cell YFT L YFT L



d. White blood cell YFT L YFT L



e. Vascular smooth muscle cell YFT L YFT L YFT L



f. Skeletal muscle cell YFT L L
YFT




ANS: Y F T L C

3. The most abundant substance in the human body and the approximate percentage of
L
YFT L
YFT L
YFT YFT L YFT L L
YFT L
YFT YFT L L
YFT YFT L L
YFT L
YFT




YFT that substance in the body is which of the following?
L L
YFT Y FT L YF T L Y FT L YF T L YF TL YFT L YF T L Y FT L



a. Protein, 30% YFT L



b. Protein, 60% YFT L



c. Water, 30% L
YFT




d. Water, 60% L
YFT




e. Carbohydrate, 30% YFTL



f. Carbohydrate, 60% YFTL




ANS: Y F T L D

4. If the feedback gain of a control system is
Y FT L 2.0, this means that the system is
L
YF T YF TL YFT L YF T L Y FT L YFT L YF T L Y F T L YFT L YF T L YFT L L
YFT YFT L YF T L



a. a negative feedback system capable of correcting 1/2 of the initial disturbance
YFT L L
YFT YFT L YF T L YFT L YF TL YFT L YFTL YFT L L
YFT L
YFT




to YFT L



the system. YFT L



b. a negative feedback system capable of correcting 2/3 of the initial disturbance
YFT L L
YFT YFT L YF T L YFT L YF TL YFT L YFTL YFT L L
YFT L
YFT




to Y FT L



the system. YFT L



c. a negative feedback system capable of correcting 3/4 of the initial disturbance
YFT L L
YFT YFT L YF T L YFT L YF TL YFT L YFTL YFT L L
YFT L
YFT




to YFT L




ANS: Y F T L B

, 5. Which of the following substances has the highest extracellular fluid to intracellular
L
YFT L
YFT YFTL L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT YFT L L
YFT L
YFT L
YFT




fluid concentration ratio for most mammalian cells?
L
YFT Y FT L YF T L YFT L YFT L YFT L Y FT L



a. Sodium ions YFT L



b. Potassium ions YFT L



c. Carbon dioxide YFT L



d. Glucose
e. Protein
ANS: Y F T L A

6. Exchange of substances between the cardiovascular system and the interstitial fluid occurs
L
YFT YFT L YFT L L
YFT YFT L L
YFT L
YFT YFT L L
YFT L
YFT L
YFT




YFT L mainly in which of the following? Y FT L L
YF T YFT L YF TL Y FT L



a. Arteries
b. Arterioles
c. Capillaries
d. Venules
e. Veins
ANS: Y F T L C

7. What is the approximate distance from the capillaries to most cells of the body?
YFT L YFT L YFT L YFT L YFT L L
YFT YF T L YFT L L
YFT YFT L YF TL L
YFT YFT L



a. Less than 50 angstroms YFT L Y FT L L
YFT




b. Less than 50 microns YFT L Y FT L L
YFT




c. Less than 50 millimeters YFT L Y FT L L
YFT




d. Less than 100 angstroms YFT L Y FT L YFT L



e. Less than 100 microns YFT L Y FT L YFT L



f. Less than 100 millimeters YFT L Y FT L YFT L




ANS: Y F T L A

8. When a person is at rest, how much time is required for the blood in the circulation
YFT L YFT L YFT L YFT L YFT L L
YFT YFT L L
YFT YFT L YFT L YFT L L
YFT YFT L YFT L L
YFT YFTL



to traverse the entire circulatory circuit?
YFT L L
YFT YFT L YF T L YFT L YFT L



a. 1 second YFT L



b. 1 minute YFT L



c. 3 minutes YFT L



d. 4 minutes YFT L



e. 5 minutes YFT L




ANS: Y F T L B

9. The type of control system that can sometimes cause instability and vicious cycles
L
YFT L
YFT YFT L L
YFT L
YFT L
YFT YFT L L
YFT L
YFT L
YF
T L
YFT L
YFT




is called
L
YFT Y FT L



a. negative feedback. YFTL



b. feed-forward control. L
YFT




c. positive feedback. YFT L



d. adaptive feedback. YFTL



e. delayed negative feedback. YFT L L
YFT




ANS: Y F T L C

10. Which of the following is an example of positive feedback in the body?
L
YFT YFT L YFT L L
YFT YF TL Y FT L YFT L YFT L YF T L YFT L L
YF T YFT L



a. Return of blood pressure toward normal after a hemorrhage YFT L L
YFT YFT L YFT L L
YFT YFT L YFT L YFT L



b. Generation of action potentials in nerves YFT L YFT L L
YFT YFT L YFT L



c. Increased respiration rate caused by accumulation of carbon dioxide in the YFT L YFT L YF T L YFT L L
YFT Y FT L YF TL L
YFT Y FT L L
YFT




YFT blood
L

, d. Decreased sympathetic nervous system activity that occurs in response to YFT L YFT L YFT L YFT L L
YFT YFT L L
YFT L
YF T L
YF T




increased blood pressure YFT L YFTL




ANS: Y F T L B

11. Which of the following is an example of a —feed-forward‖ control system?
L
YFT L
YFT L
YFT YFT L L
YFT YFT L L
YFT L
YFT L
YF
T L
YFT L
YFT




a. The arterial baroreceptor system YFT L YFTL YFT L



b. The progressive nature of uterine contractions during YFT L YFT L YFT L YFT L L
YFT YFT L



childbirth L
YFT




c. Control of skeletal muscle movements by the brain YF T L YF T L Y FT L L
YFT YFT L L
YFT YFT L



d. Generation of an action potential YFT L YFT L YFT L YFT L




ANS: Y F T L C

12. Which of the following is an example of negative feedback?
YFT L YFT L YFT L L
YFT YFT L L
YFT YFT L L
YFT L
YFT




Example 1: Arterial baroreceptor control of blood
YFT L Y FT L YF T L L
YF T L
YFT YF T L YF T L



pressure
YFT L



Example 2: Excitation of the respiratory center by increased blood carbon dioxide
YFT L L
YFT L
YFT YFT L L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT




concentration
YFT L



Example 3: Hemorrhagic shock caused by severe blood loss YFT L YFT L YF T L L
YFT YFT L L
YFT Y FT L YFTL



a. Example 1 only YFT L YF T L



b. Example 2 only YFT L YF T L



c. Example 3 only YFT L YF T L



d. Examples 1 and 2, but not YFT L YF TL Y FT L YFT L L
YFT




3 YFT L



e. Examples 1, 2, and 3 YFT L YFT L L
YFT L
YF T




ANS: Y F T L D


Chapter 02: The Cell and Its Functions
L
YFT L
YFT YFT L YFT L L
YFT YFT L



Hall: Guyton and Hall Textbook of Medical Physiology, 14th Edition
L
YF
T YF
T L L
YF
T L
YF
T L
YF
T YF
T L L
YF
T L
YF
T L
YF
T




MULTIPLE CHOICE YFT L




1. The most abundant cell membrane lipids are
L
YFT YFT L YFT L YF T L YFT L YFT L



a. sphingolipids.
b. phospholipids.
c. cholesterol.
d. triglycerides.
e. sterols.

, ANS: Y F T L B

2. Organelles that neutralize drugs and toxins are YFTL L
YFT L
YFT YFT L L
YFT L
YF T




a. nuclei.
b. mitochondria.
c. lysosomes.
d. peroxisomes.
e. endoplasmic reticulum. YFT L




ANS: Y F T L D

3. Use the terms in the following list to identify the cellular location for the steps involved
L
YFT YFT L YFT L YFT L YFT L L
YFT L
YFT YFT L L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT




in the synthesis and packaging of a secreted protein.
L
YFT L
YF T Y FT L Y FT L L
YF T L
YF T YF T L YF TL YFT L



—Initiation of translation‖ Y FT L Y FT L



a. Nucleolus
b. Nucleus
c. Agranular endoplasmic reticulum YFT L L
YFT




d. Granular endoplasmic reticulum L
YFT YFT L



e. Golgi apparatus L
YFT




f. Endosomes
g. Peroxisomes
h. Cytosol
ANS: Y F T L H

4. Use the terms in the following list to identify the cellular location for the steps involved
L
YFT YFT L YFT L YFT L YFT L L
YFT L
YFT YFT L L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT




in the synthesis and packaging of a secreted protein.
L
YFT L
YF T Y FT L Y FT L L
YF T L
YF T YF T L YF TL YFT L



—Protein sorting and packaging‖ Y FT L Y FT L Y FT L



a. Nucleolus
b. Nucleus
c. Agranular endoplasmic reticulum YFT L L
YFT




d. Granular endoplasmic reticulum L
YFT YFT L



e. Golgi apparatus L
YFT




f. Endosomes
g. Peroxisomes
h. Lysosomes
ANS: Y F T L E

5. Use the terms in the following list to identify the cellular location for the steps involved
L
YFT YFT L YFT L YFT L YFT L L
YFT L
YFT YFT L L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT




in the synthesis and packaging of a secreted protein.
L
YFT L
YF T Y FT L Y FT L L
YF T L
YF T YF T L YF TL YFT L



—Gene transcription‖
Y F T L Y F T L



a. Nucleolus
b. Nucleus
c. Agranular endoplasmic reticulum YFT L L
YFT




d. Granular endoplasmic reticulum L
YFT YFT L



e. Golgi apparatus L
YFT




f. Endosomes
g. Peroxisomes
h. Lysosomes

Gekoppeld boek
 image
Mary Fran Tracy, Eileen T. O\'Grady Hamric & Hanson\'s Advanced Practice Nursing - E-Book
Uitgever: 2018 ISBN: 9780323447706 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
9 juli 2026
Aantal pagina's
237
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€19,50

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Verkocht
4
Volgers
0
Items
552
Laatst verkocht
5 dagen geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen