Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 169 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Updated/Latest Hamric and Hanson's Advanced Practice Nursing An Integrative Approach 6th Edition Test Bank Complete All Chapters Comprehensive Advanced Practice Nursing Questions Answers Rationales Evidence Based Practice Leadership Clinical Decisi

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 169 pagina's

This Updated/Latest 2025–2026 test bank for Hamric and Hanson's Advanced Practice Nursing: An Integrative Approach, 6th Edition is a comprehensive educational resource designed to help graduate nursing students and Advanced Practice Registered Nurse (APRN) students master the core competencies of advanced nursing practice. Covering all chapters, this resource includes chapter-by-chapter practice questions, detailed answer rationales, certification-style examinations, critical-thinking exercises, and evidence-based clinical scenarios that reinforce advanced clinical reasoning and professional practice. Topics include advanced practice nursing roles, leadership, ethics, healthcare policy, evidence-based practice, research utilization, quality improvement, informatics, interprofessional collaboration, population health, health promotion, clinical decision-making, patient safety, advanced assessment, professional regulation, healthcare systems, and role development for nurse practitioners, clinical nurse specialists, nurse anesthetists, and nurse midwives. This study resource supports classroom learning, examination preparation, self-assessment, and professional development while strengthening the competencies required for graduate nursing education and advanced clinical practice throughout 2025–2026.

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK FOR F T L F T L




Hamric and Hanson's Advanced Practice Nursing 6th Edition by
L
T
F L
T
F L
T
F L
T
F L
T
F L
T
F L
T
F FT L



Mary Fran Tracy, Eileen T. O'Grady
FT L FT L FT L FT L FT L FT L

, Tracy: Hamric & Hanson's Advanced Practice Nursing, 6th Edition Chapter
L
T
F L
T
F L
T
F L
T
F L
T
F L
T
F F T L L
T
F FT L



1: Highlights from the History of Advanced Practice Nursing in the United States
L
T
F L
T
F L
T
F L
T
F FT L FT L L
T
F FT L L
FT FT L FT L L
FT FT L



Multiple Choice FT L




1. In which year did the American Association of College of Nursing (AACN) introduced the
L
T
F L
FT L
FT L
FT L
T
F L
T
F FT L L
FT L
FT L
T
F L
FT FT L L
FT




Doctorate of Nursing Practice (DNP)?
L
FT FT L L
FT FT L FT L




a. 2006
b. 2004
c. 2000
d. 2002

ANS: B FT L



The AACN introduced the DNP degree in 2004 to prepare advanced practice nurses (APRNs) to
L
T
F L
FT L
T
F FT L L
T
F FT L L
FT L
T
F L
FT FT L L
FT L
FT L
FT FT L



meet challenges and standardize practice beyond master’s degree programs.
L
FT L
FT FT L FT L FT L FTL FT L FT L FT L




2. Which of the following is the best explanation for the creation of the Doctorate of Nursing
FTL L
T
F FT L L
FT FT L FT L FT L FT L L
FT FT L L
FT L
T
F L
FT T
FL T
F L



Practice (DNP) degree?
L
FT FT L FT L




a. To compete against master’s degree programs
L
T
F L
T
F FT L L
T
F L
FT




b. To ensure standardized curriculum ensuring independent practice
L
T
F L
FT L
FT L
FT FT L L
FT




c. To validate APRN’s for financial reimbursement
L
T
F L
T
F L
FT L
FT L
T
F




d. To address increasing curriculum requirements of master’s degree programs
T
F L FT L L
FT L
FT L
FT FT L L
FT L
FT




ANS: D FT L



Although all answers are influenced by the DNP core competencies, the DNP program creation in
FT L L
FT L
FT L
FT L
FT L
T
F L
FT L
T
F L
FT FT L L
FT L
T
F L
T
F FT L



2004 by the AACN was designed to address curriculum requirements of master’s degree
FT L FT L FT L L
FT FT L FT L FT L L
FT FT L L
FT FT L L
FT FT L



programs.
FT L




3. Which of the following was the first recognized area of advanced practice nursing?
L
FT L
T
F FT L FT L FT L FT L FT L FT L L
FT FT L L
FT L
FT




a. Clinical Nurse Specialist L
T
F FT L



b. Family nurse practitioner L
T
F FT L



c. Pediatric nurse practitioner L
FT L
FT




d. Certified Registered Nurse Anesthetist FT L L
FT L
T
F




ANS: D FT L



In 1931, the National Association of Nurse Anesthetists (NANA), renamed in 1939 to the
L
FT FT L FT L L
FT FT L FT L FT L FT L FT L FT L L
FT FT L L
FT




American Association of Nurse Anesthetists (AANA) was the first recognized group promoting
L
FT L
FT FT L L
FT FT L L
FT FTL FT L FT L FT L FT L L
FT




advanced nursing practice. Agatha Hodgins founded the AANM at Lakeside Hospital in
L
FT FT L FT L FT L FT L FT L FT L FT L FT L FT L FT L FT L



Cleveland, Ohio.
L
FT FT L




4. Which factor is broadly perceived to solidify and standardize the role of the APNs over the last
FT L L
FT L
FT L
T
F L
FT L
FT L
T
F L
FT L
FT L
FT FT L L
T
F L
T
F L
FT L
FT FT L



25 years? FT L FT L

, a. Lack of access to health care providers FTL L
FT FT L L
FT FT L L
FT




b. Standardized curriculum development L
FT FT L



c. Payment for services FT L L
FT




d. Societal forces FT L




ANS: B L
FT




As the evolution of Advanced Practice Nursing advances specific specialties and needs are
FT L FT L L
FT FT L FT L L
FT FT L FT L FT L FT L FT L FT L



identified. Through the evolution of organization and standardization these roles have solidified
L
FT L
FT FT L L
FT FT L FT L FT L FT L FT L FT L L
FT FT L



the APN’s role in today’s health care environment.
L
FT FT L FT L FT L L
FT FT L FT L FT L




5. During the formation of early APN roles in anesthesia, which of the following increased
L
T
F FT L FT L L
FT L
T
F L
FT L
FT FT L L
FT L
FT L
T
F L
FT FT L



demand for access to health care?
L
FT L
FT FT L L
FT FT L L
FT




a. Poverty
b. War
c. Rural access to care L
T
F FT L FT L



d. Availability of training L
T
F L
T
F




ANS: B L
FT




Earliest demand for nursing-provided anesthesia spiked during periods of war when numbers of
FT L FT L FT L FT L FT L L
FT FT L FT L L
FT FT L L
FT FT L



physicians were inadequate. The earliest records date back to the American Civil War with the
L
FT FT L FT L L
FT L
FT FT L L
FT FT L FT L L
FT FT L L
FT FT L FT L L
FT




administration of chloroform. During World War I in 1917 more than 1000 nurses, some trained
L
FT FT L FT L FT L FT L FT L FT L L
FT FT L FT L L
FT FT L FT L FT L FT L



anesthetists, traveled into battle. Other factors such as need for rural health care came later in the
L
FT L
FT FT L L
FT L
FT FT L L
FT FT L FT L FT L FT L L
FT FT L FT L FT L L
FT FT L



validation and need for APNs.
L
FT FT L FT L FT L FT L




6. In 1889, Dr. William Worrall Mayo built and opened St. Mary’s hospital in Rochester, NY. He
L
FT FT L FT L L
FT L
FT FT L FT L L
FT L
FT L
FT FT L L
FT FT L FT L L
FT




is known for some of the earliest recruitment and specialized training of nurses in which of
FT L FT L FT L FT L L
FT F T L FT L FT L L
FT FT L FT L L
FT FT L L
FT FT L FT L



the following roles?
FT L FT L FT L




a. Pediatrics
b. Anesthesia
c. Obstetrics
d. Research and statistics FT L L
FT




e. Family nursing L
FT




ANS: B L
FT




In 1889, Dr. William Worrall Mayo began formally training and recognizing nurse anesthetists. This
L
T
F L
T
F L
T
F L
T
F L
T
F FT L L
FT T
FL L
FT L
T
F L
FT L
FT L
FT




has been regarded as the earliest training in nurse-provided anesthesia.
FT L FT L FT L FT L FT L FT L FT L FT L FT L FT L




7. In 1893, Lillian Wald established the Henry Street Settlement (HSS) House for which purpose?
L
T
F L
FT L
T
F FT L FT L L
FT L
T
F L
FT FT L L
FT L
FT FT L L
T
F




a. Access to health care of rural areas FTL FT L L
FT FT L L
FT L
FT




b. Create inner-city nursing awareness FT L L
T
F FT L



c. Provide the disadvantaged access to care L
FT L
FT FT L FT L L
FT

, d. Establish guidelines for advanced nursing roles L
FT FT L FT L L
FT FT L




ANS: C FT L



The HHS was established to provide nursing services to immigrants and low-income patients and
FT L FT L FT L L
FT L
FT FT L FT L FT L L
FT FT L FT L FT L FT L



their families in Manhattan. As resistance to nurse-provided care grew, standing orders were
L
FT FT L FT L FT L FT L FT L FT L L
FT FT L FT L FT L L
FT FT L



drafted from a group of Lower East Side physicians thereby circumventing then-existing legal
L
FT L
FT FT L FT L FT L FT L FT L FT L L
FT FT L L
FT FTL FT L



ramifications.
L
FT




8. The Frontier Nursing Service (FNS) founded in Kentucky in 1925 by Mary Breckenridge
L
FT FT L FT L FT L L
FT FT L L
FT L
FT FT L FT L FT L FT L



initially provided Appalachia with nursing resources and which type of advanced nursing
FT L T
FL L
T
F L
FT L
FT L
FT L
FT L
FT L
FT L
FT L
T
F FT L



care?FT L




a. Pediatric care T
F L



b. Anesthesia
c. Midwifery
d. Surgical services L
T
F




ANS: C FT L



The original FNS provided nursing services and obstetric services to Appalachian residents. Later
L
FT FT L L
FT L
FT L
FT FT L L
FT L
FT L
FT L
FT L
FT L
FT




working from standard orders developed from their medical advisory committee nurses treated
L
FT FT L L
FT FT L FT L L
FT FT L FT L FT L FT L FT L L
FT




patients, made diagnoses, and dispensed medications.
L
FT L
FT FT L FT L FT L L
FT




9. Which organization founded in 1941 under Mary Breckenridge’s leadership merged with the
L
T
F L
FT FT L L
T
F L
T
F L
FT L
T
F L
FT FT L L
FT L
T
F




American College of Nurse-Midwives (ACNM) in 1969?
L
FT FT L FT L L
FT FT L FT L FT L




a. American Association of Nurse-Midwives (AANM) L
T
F FT L L
FT L
FT




b. American Nurses Association (ANA) L
T
F L
T
F L
FT




c. Association for National Nurse-Midwifery (ANNM) FT L FT L FT L L
T
F




d. Council of Nursing Midwifery (ANM) FT L L
FT FT L L
T
F




ANS: A L
T
F




The American College of Nurse-Midwives (ACNM) formed under the leadership of Mary
L
FT FT L FT L FT L FT L FT L FT L FT L FT L FTL FT L



Breckenridge in 1941 to provide nurse-midwife development and collaboration for midwife
L
FT L
FT T
F L L
FT L
T
F FT L L
T
F L
FT FT L FT L L
FT




development. In 1955, the American College of Nurse-Midwives was formed and the two
L
FT L
FT L
T
F L
FT FT L FT L L
T
F L
FT FT L FT L L
FT L
FT




organizations merged in 1969 after the death of Mary Breckenridge.
FT L FT L FT L FT L FT L FT L L
FT L
FT FT L FT L




10. In a landmark ruling by the Supreme Court as a result of Chalmers-Frances v. Nelson, 1936,
L
T
F L
FT L
FT L
FT L
T
F L
FT L
FT L
FT L
FT L
FT FT L L
T
F L
FT L
FT L
FT




what legal precedent was established?
L
FT FT L FT L FT L FT L




a. Nurse anesthesia was allowed under the nurse practice act
FT L FT L FT L FT L L
FT L
FT L
T
F L
FT




b. Nurse anesthesia scope of practice included anesthesia L
FT FT L L
FT L
T
F FT L L
FT




c. Nurse anesthesia was legal, if under guidance of a supervising physician d.
FT L FT L FT L L
FT L
FT FT L L
FT L
FT FT L L
FT L
FT




Only trained nursing professionals could administer anesthesia independently
FT L T
FL L
FT L
FT FT L L
FT L
FT L
FT




ANS: C FT L



The landmark decision from the Chalmers-Frances v. Nelson case set national precedent for
F T L F T L F T L FT L F T L F T L F T L F T L F T L F T L F T L F T L

Gekoppeld boek
 image
Mary Fran Tracy, Eileen T. O\'Grady Hamric & Hanson\'s Advanced Practice Nursing - E-Book
Uitgever: 2018 ISBN: 9780323447706 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
4 juli 2026
Aantal pagina's
169
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€22,16

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Verkocht
5
Volgers
0
Items
544
Laatst verkocht
1 maand geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen