Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 17 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

HCAD 750 Chapter 3 LSUS Exam Questions and Answers with Verified Solutions | Latest Updated 2026

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 17 pagina's

HCAD 750 Chapter 3 LSUS Exam Questions and Answers with Verified Solutions | Latest Updated 2026

Voorbeeld van de inhoud

HCAD 750 Chapter 3 LSUS Exam Questions
and Answers with Verified Solutions | Latest
Updated 2026



1. What can computer science Ans. e. HPI at 35.
facilitate?
a. Information Acquisition
b. Data Manipulation
c. Information Manipulation
d. Professional Development
e. All of the above are correct
choices.


2. What is the "central nervous Ans. c. HPI at 35.
system" of a computer?
a. Case
b. Keyboard
c. Motherboard
d. Graphics Card
e. All of the above are correct
choices.


3. What is the storage region of a Ans. b. HPI at 35.
computer?
a. Case
b. Memory
c. Keyboard
d. Monitor
e. Mouse

,4. What hardware component Ans. a. HPI at 36.
protects the components of a
computer?
a. Case
b. OS
c. Tools
d. Utilities
e. Software


5. What component of a computer Ans. e. HPI at 36.
is
responsible for processing binary
code?
a. Video Card
b. Graphics Card
c. Sound Card
d. USB Card
e. Central Processing Unit


6. What is type of current does a Ans. b. HPI at 37.
computer require for proper
function
a. Alternating Current (AC)
b. Direct Current (DC)
c. Oscillating Current (OC)
d. Both a. and c. are correct
choices.
e. All of the above are correct
choices.

, 7. What type of computer memory Ans. c. HPI at 39.
is
volatile memory?
a. Read Only Memory (ROM)
b. Program Read Only Memory
(PROM)
c. Random Access Memory (RAM)
d. Erasable Read Only
Programmable Memory (EPROM)
e. Basic Input-Output System
(BIOS)


8. Which of the following are forms Ans. e. HPI at 38.
of RAM?
a. Graphics Cards
b. Dynamic Random-Access
Memory
(DRAM)
c. Synchronous Dynamic Random-
Access Memory (SDRAM)
d. Both a. and c. are correct
choices.
e. All of the above are correct
choices.


9. What ROM technology functions Ans. a. HPI at 39.
during "booting" to link with CPU,
MB, and components?
a. Basic Input/Output System
(BIOS)
b. Electrical Outlet
c. Keyboard
d. Motherboard
e. Mouse

Documentinformatie

Geüpload op
3 juli 2026
Aantal pagina's
17
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€13,26

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Verkocht
3
Volgers
0
Items
9545
Laatst verkocht
3 weken geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen