Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 603 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Complete Test Bank for Becker's World of the Cell 10th Edition by Jeff Hardin & James P. Lodolce | Verified Answers & Detailed Rationales - All Chapters- Latest Update 2026

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 603 pagina's

Master cell biology with this comprehensive test bank for Becker's World of the Cell, 10th Edition by Jeff Hardin and James P. Lodolce. This complete resource includes hundreds of verified multiple-choice questions, matching exercises, short answer questions, and inquiry-based problems with correct answers and detailed explanations covering foundational topics such as cell theory, microscopy techniques, chemical principles of the cell, water properties, macromolecules, membranes, and more. Perfect for university students, nursing students preparing for advanced pathophysiology, or anyone needing a deep understanding of cellular structure and function. Updated for the 10th edition with Bloom's taxonomy levels, learning outcomes, and global learning objectives — an essential study tool to ace exams and build strong conceptual knowledge. Download instantly and succeed in your studies!

Voorbeeld van de inhoud

PRINTED PDF| ORIGINAL DOCUMENT DIRECT FROM THE PUBLISHER| 100% VERIFIED ANSWERS
DOWNLOAD IMMEDIATELY AFTER THE ORDER AND SUCCESS IN YOUR STUDIES




ALL CHAPTERS ARE INCLUDED FOR THE 8TH EDITION
For more Test Banks, ATI, HESI Exams and more contact us on:
©ExamsWizard | Academic Success Starts Here!

, Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material




Becker's World of the Cell, 10e, (Hardin)
Chapter 1 A Preview of Cell Biology

1.1 Multiple Choice Questions

1) Robert Hooke coined the term cell when studying thin slices of cork. These ________ were
the first cells observed because ________.
A) dead plant cells; the thick cells walls did not require high resolution or magnification to view
B) dead animal cells; they were immobile and did not need to be fixed before viewing
C) compartments; they were actually the result of multiple cells that had merged and died to
form large compartments that were easy to view
D) immune cells; they produce antibodies that embed in the cell membrane to make it visible
E) "little rooms"; they were 100 nm in diameter, much larger than most plant cells
Answer: A
Chapter Section: 1.1
Bloom's Taxonomy: Remembering/Understanding
Learning Outcome: 1.1
Global LO: G1
V&C LO: VC-SF

2) The Latin phrase omnis cellula e cellula refers to a cellular principle. Which of the following
statements is the best interpretation of this phrase?
A) Tissues are composed of similar cells.
B) Cells generally are found in clusters.
C) All cells arise only from preexisting cells.
D) Organs are composed of tissues and cells.
E) The cell is the basic unit of structure.
Answer: C
Chapter Section: 1.1
Bloom's Taxonomy: Remembering/Understanding
Learning Outcome: 1.1
Global LO: G7
V&C LO: VC-SF




1




Downloaded by: yarahamdieh | Want to earn $1.236
Distribution of this document is illegal extra per year?

, Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material




3) ________ improved the original light microscope in the late 1600s, allowing the visualization
of ________.
A) Theodor Schwann; the internal structures of cells, such as ribosomes, nuclei, and Golgi
bodies
B) Robert Hooke; bacteria and viruses
C) Antonie van Leeuwenhoek; sperm cells, bacteria, algae, and other protists
D) Robert Brown; cell structures using fluorescent antibodies
E) Rudolf Virchow; collagen and muscle cells
Answer: C
Chapter Section: 1.1
Bloom's Taxonomy: Remembering/Understanding
Learning Outcome: 1.2
Global LO: G1
V&C LO: VC-S

4) Which organelle stores most of the DNA in plant and animal cells?
A) Golgi complex
B) Mitochondrion
C) Chloroplast
D) Nucleus
E) Lysosome
Answer: D
Chapter Section: 1.2
Bloom's Taxonomy: Remembering/Understanding
Learning Outcome: 1.2
Global LO: G1
V&C LO: VC-E

5) Which of the following statements is false?
A) All organisms consist of one or more cells.
B) All cells arise from preexisting cells.
C) The cell is the basic unit of structure for all organisms.
D) All cells have a membrane-bound nucleus.
E) Cells come in a wide variety of sizes and shapes.
Answer: D
Chapter Section: 1.2
Bloom's Taxonomy: Applying/Analyzing
Learning Outcome: 1.1
Global LO: G7
V&C LO: VC-PS




2




Downloaded by: yarahamdieh | Want to earn $1.236
Distribution of this document is illegal extra per year?

, Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material




6) Which of the following is true of a nanometer?
A) A nanometer is about the size of a common bacterial cell.
B) A nanometer is one millionth of a meter.
C) A nanometer is equivalent to 10 Angstroms (Å).
D) The nanometer is the most common measurement used in measuring whole cells.
E) None of the above.
Answer: C
Chapter Section: 1.2
Bloom's Taxonomy: Remembering/Understanding
Learning Outcome: 1.2
Global LO: G4
V&C LO: VC-PS

7) Which of the following is closest to a micrometer in size?
A) The width of a strand of DNA
B) The length of a plant cell
C) The length of a chicken egg
D) A typical prokaryotic cell
E) The size of a ribosome
Answer: D
Chapter Section: 1.2
Bloom's Taxonomy: Applying/Analyzing
Learning Outcome: 1.2
Global LO: G4
V&C LO: VC-PS

8) Cell biology emerged from which of the following fields of biology?
A) Biochemistry
B) Cytology
C) Genetics
D) Biochemistry, cytology, and genetics
E) Cytology and biochemistry
Answer: D
Chapter Section: 1.2
Bloom's Taxonomy: Remembering/Understanding
Learning Outcome: 1.1
Global LO: G1
V&C LO: VC-E




3




Downloaded by: yarahamdieh | Want to earn $1.236
Distribution of this document is illegal extra per year?

Gekoppeld boek
 image
Jeff Hardin, James Lodolce Becker\'s World of the Cell
Uitgever: 2021 ISBN: 9780135259498 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
25 juni 2026
Aantal pagina's
603
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€21,77

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
ExamsWizard
4,1
(36)
Verkocht
164
Volgers
12
Items
1015
Laatst verkocht
20 uur geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen