Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 731 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Medical Terminology: A Living Language Test Bank 8th Edition | All Chapters | Fremgen & Frucht

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 731 pagina's

Download the Test Bank for Medical Terminology: A Living Language 8th Edition by Bonnie Fremgen and Suzanne Frucht. This comprehensive all-chapters test bank includes exam-style questions, verified answers, and detailed rationales designed to help students master medical terminology and succeed in healthcare-related courses. The Medical Terminology: A Living Language test bank 8th edition is an essential study resource for preparing for quizzes, midterms, and final examinations. The Fremgen Frucht Medical Terminology test bank provides extensive coverage of medical word-building principles, prefixes, suffixes, root words, abbreviations, diagnostic terminology, and terminology related to all major body systems. Using the Test Bank for Medical Terminology: A Living Language 8th Edition, students can strengthen their understanding of healthcare language and improve communication skills necessary for success in medical, nursing, and allied health programs. This Medical Terminology: A Living Language 8e test bank features carefully structured exam questions that mirror real classroom and professional program assessments. The Fremgen Frucht Medical Terminology exam questions 8th edition and Medical Terminology: A Living Language practice questions 8e help students identify knowledge gaps, reinforce terminology concepts, and build confidence before exams. Whether you are studying with the Medical Terminology: A Living Language test bank all chapters, preparing using the Fremgen Frucht Medical Terminology 8th edition exam prep, or reviewing the Medical Terminology 8e verified answers test bank, this resource provides comprehensive preparation and helps students confidently master the language of healthcare and medical science.

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK
Medical Terminology: A Living Language
BONNIE FREMGEN, SUZANNE FRUCHT
8th Edition




0

, TEST BANK FOR Medical Terminology A Living Language,
8th Edition by Bonnie F. Fremgen Suzanne S Frucht
Chapter 1 Introduction to Medical Terminology

1.1 Fill-in-the-Blank Questions

Write the word or phrase that best completes each statement or answers the question.

All answers to questions asking for a combining form must be written in the combining form
style, meaning word root/combining vowel. For example, a combining form meaning heart is
cardi/o. All answers to questions asking for a suffix must be written in suffix form, meaning a
hyphen before your answer. For example, the suffix meaning cell is -cyte. All answers to
questions asking for a prefix must be written in prefix form, meaning a hyphen after your
answer. For example, a prefix meaning two is bi-.

Do not capitalize any of your answers or include a period at the end of your answer. The
computer will not recognize your answer as correct if it is written in any other style.

1) The combining form that means life is .
Answer: bi/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

2) The combining form that means cancer is .
Answer: carcin/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

3) The combining form that means heart is .
Answer: cardi/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

4) The combining form that means chemical is .
Answer: chem/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering


1

,Question Type: Word Building
5) The combining form that means to cut is .
Answer: cis/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

6) The combining form that means skin is .
Answer: dermat/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

7) The combining form that means small intestine is .
Answer: enter/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

8) The combining form that means stomach is .
Answer: gastr/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

9) The combining form that means female is .
Answer: gynec/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

10) The combining form that means blood is .
Answer: hemat/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building




2

, 11) The combining form that means protection is .
Answer: immun/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

12) The combining form that means voice box is .
Answer: laryng/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

13) The combining form that means kidney is .
Answer: nephr/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

14) The combining form that means nerve is .
Answer: neur/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

15) A combining form that means eye is .
Answer: ophthalm/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

16) The combining form that means ear is .
Answer: ot/o
Page Ref: 4
Learning Obj.: 2
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building




3

Gekoppeld boek
 image
Bonnie Fremgen, Suzanne Frucht Medical Terminology
Uitgever: 2023 ISBN: 9780138029999 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
12 juni 2026
Aantal pagina's
731
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€17,76

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Dokkie247
4,4
(76)
Verkocht
331
Volgers
7
Items
1079
Laatst verkocht
21 uur geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen