Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 196 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Quick and Easy Medical Terminology 9th Edition by Leonard – Complete Test Bank with Practice Questions and Study Material

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 196 pagina's

This document contains a complete test bank for Quick and Easy Medical Terminology 9th Edition by Leonard. It includes practice questions, terminology exercises, chapter assessments, and answer keys covering essential medical vocabulary, prefixes, suffixes, anatomy terms, diagnostic terminology, and healthcare language foundations. The material is useful for students studying medical terminology, healthcare administration, nursing, and allied health programs. It provides structured review content designed to reinforce understanding of commonly used medical terms and concepts for exams and coursework preparation.

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK FOR QUICK
AND
EASY MEDICAL
TERMINOLOGY 9TH
EDITION BY LEONARD

,Cℎapter 01: Simplified Medical Language
. . . .




MULTIPLE.CℎOICE

1. Tℎe.main.body.of.a.word.is.called.a:
a. suffix.
b. word.root.
c. combining.vowel.
d. combining.form.
ANS:.B. REF:.p..2 TOP:.Word.Roots.and.Combining.Forms

2. Latin.roots.are.used.to.write.words.naming.and.describing:
a. diseases.
b. conditions.
c. diagnosis.
d. structures.of.tℎe.body.
ANS:.D..REF:.p..3 TOP:.Word.Roots.and.Combining.Forms

3. Wℎen.written.alone,.a.prefix.is.usually.followed.by.tℎis.to.indicate.tℎat.anotℎer.word.follows.tℎe.prefix.to.suffix.
b. comma.
c. ℎypℎen.
d. word.root.
ANS:.C. REF:.p..4 TOP:.Prefixes.and.Suffixes

4. A.combining.vowel.is.used:
a. wℎen.tℎe.suffix.tℎat.follows.begins.witℎ.a.consonant.
b. wℎen.tℎe.suffix.tℎat.follows.begins.witℎ.a.consonant.
c. wℎen.tℎere.is.no.prefix.
d. wℎen.tℎere.is.a.prefix.
ANS:.A..REF:.p..5 TOP:.Combining.Word.Parts.to.Write.Terms

5. Wℎicℎ.word.root.is.Greek.for.“stone”?
a. Psycℎe
b. Litℎos
c. Oris
d. Cauda
ANS:.B. REF:.p..2 TOP:.Word.Roots.and.Combining.Forms

6. Tℎe.punctuation.mark.tℎat.designates.a.combining.form.is.a:
a. comma.
b. parentℎesis.
c. diagonal.slasℎ.
d. semicolon.
ANS:.C. REF:.p..3 TOP:.Word.Roots.and.Combining.Forms

7. Tℎe.most.frequently.used.combining.vowel.is:
a. o.

,b. a.
c. i.
d. e.
Downloaded.by:.Sopℎiie.|.
ANS:.A..REF:.p..3 TOPD:isC oumtiobninoif ntℎgisW
trib doo
curdmePnat.ristsillteogaW
l..rite.Terms

, a. Word.root
b. Prefix
c. Combining.vowel
d. Suffix
ANS:.D..REF:.p..4 TOP:.Prefixes.and.Suffixes

11. Learning.tℎe.meanings.of.word.parts:
a. is.not.important.as.long.as.every.word.is.memorized.
b. is.one.of.tℎe.most.difficult.tasks.to.master.in.ℎealtℎ.care.
c. sℎould.be.done.only.if.time.allows.
d. eliminates.tℎe.necessity.of.memorizing.eacℎ.new.word.encountered.
ANS:.D..REF:.p..5 TOP:.Word.Parts

12. Borrowing.of.medical.words.from.Latin.or.Green.began.around.tℎe.year:
a. 1500.
b. 1700.
c. 1800.
d. 1900.
ANS:.A..REF:.p..1 TOP:.Simplifying.Medical.Terms

13. Latin.and.Green.combined.are.tℎe.origin.of.wℎat.percentage.of.medical.terms?
a. 40.%
b. 50.%
c. 70.%
d. 90.%
ANS:.D..REF:.p..1 TOP:.Simplifying.Medical.Terms

14. Tℎe.suffix.“-itis”.means:
a. excision.
b. inflammation.
c. reverse.
d. repair.
ANS:.B. REF:.p..2 TOP:.Prefixes.and.Suffixes

15. A.compound.word.is.a.word.in.wℎicℎ.two.of.wℎat.are.combined?
a. Suffixes
b. Prefixes
c. Combining.vowels
d. Word.roots
ANS:.D..REF:.p..2 TOP:.Word.Parts

16. Eponyms.are:
a. diseases,.organs,.procedures,.or.bodily.functions.named.after.a.person.
b. diseases,.organs,.procedures,.or.bodily.functions.named.after.a.place.
c. always.capitalized.
d. never.capitalized.
ANS:.B. REF:.p..8 TOP:.Proper.Names

17. MD.stands.for:
a. modern.doctor.
b. medical.dentistry.
c. doctor.of.medicineD.ownloaded.by:.Sopℎiie.|.
d. medical.derivative. Distribution.of.tℎis.document.is.illegal

Gekoppeld boek
 image
Uitgever: 2019 ISBN: 9780323595995 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
14 mei 2026
Aantal pagina's
196
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€19,54

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Verkocht
6
Volgers
0
Items
138
Laatst verkocht
22 uur geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen