Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 293 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Management 12th Edition Test Bank - Schermerhorn Exam Questions.Latest 2026

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 293 pagina's

Management 12th Edition Test Bank - Schermerhorn Exam Questions.Latest 2026

Voorbeeld van de inhoud

Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material




Downloaded by: Masterminds001 | Want to earn $1.236
Distribution of this document is illegal extra per year?

, Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material


Schermerhorn-Management, 12th edition Test Bank


Ch01: Introducing Management


True or False Questions


1. Intellectual capital is a personal asset for individuals.
Answer: True
Page: 5
Learning Objective: 1.1
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

2. Commitment represents your talents or job-relevant capabilities.
Answer: False
Page: 5
Learning Objective: 1.1
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

3. A knowledge worker is a person whose physical capabilities are the most critical
assets.
Answer: False
Page: 5
Learning Objective: 1.1
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

4. Tech IQ is the ability to use technology and commitment to stay informed on the
latest technological developments.
Answer: True
Page: 6
Learning Objective: 1.1
Difficulty: Easy
AACSB: Use of information technology
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

5. National boundaries hardly count anymore in the world of business.
Answer: True
Page: 6
Learning Objective: 1.1
Difficulty: Moderate
AACSB: Dynamics of the global economy
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

6. Minorities constitute less than one-third of the U.S. population.
Answer: False
Page: 9
Learning Objective: 1.1
Difficulty: Easy
AACSB: Multicultural and diversity understanding
Bloom’s Taxonomy: Knowledge


Copyright © 2012 John Wiley & Sons, Inc. 1-1
Downloaded by: Masterminds001 | Want to earn $1.236
Distribution of this document is illegal extra per year?

, Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material


Schermerhorn-Management, 12th edition Test Bank




7. The first leaf in the shamrock organization consists of a core group of “freelancers”
and “independent contractors.”
Answer: False
Page: 10
Learning Objective: 1.1
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

8. In a free-agent economy, people do not change jobs very often.
Answer: False
Page: 10
Learning Objective: 1.1
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

9. All organizations are open systems that interact with their environments.
Answer: True
Page: 11
Learning Objective: 1.2
Difficulty: Easy
AACSB: Communication abilities
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

10. Performance effectiveness is defined as the quantity and quality of outputs relative to
the cost of inputs.
Answer: False
Page: 12
Learning Objective: 1.2
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

11. If a company fails to achieve its desired goals but manages to preserve its resources,
we can say that its productivity is effective but not efficient.
Answer: False
Page: 12
Learning Objective: 1.2
Difficulty: Moderate
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Comprehension

12. Performance efficiency is an output measure of resource cost associated with goal
accomplishment.
Answer: False
Page: 13
Learning Objective: 1.2
Difficulty: Moderate
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Comprehension

13. In the context of present day organizational trends, organizations and their members
are networked for intense, real-time communication and coordination.


Copyright © 2012 John Wiley & Sons, Inc. 1-2
Downloaded by: Masterminds001 | Want to earn $1.236
Distribution of this document is illegal extra per year?

, Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material


Schermerhorn-Management, 12th edition Test Bank


Answer: True
Page: 13
Learning Objective: 1.2
Difficulty: Moderate
AACSB: Communication abilities
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

14. A manager is a person who supports, activates, and is responsible for the work of
others.
Answer: True
Page: 14
Learning Objective: 1.3
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

15. Middle managers are in charge of overseeing the overall operations of the
organization.
Answer: False
Page: 14
Learning Objective: 1.3
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

16. The top managers of an organization constitute an executive team that is not
accountable to any higher authority in the organization.
Answer: False
Page: 14
Learning Objective: 1.3
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

17. Top managers are supposed to set strategy and lead the organization consistent with
its purpose and mission.
Answer: True
Page: 14
Learning Objective: 1.3
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

18. Typical job titles for middle managers include department head, team leader, and
supervisors.
Answer: False
Page: 15
Learning Objective: 1.3
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic skills
Bloom’s Taxonomy: Knowledge

19. Line managers are responsible for work that makes a direct contribution to the
organization’s outputs.
Answer: True


Copyright © 2012 John Wiley & Sons, Inc. 1-3
Downloaded by: Masterminds001 | Want to earn $1.236
Distribution of this document is illegal extra per year?

Gekoppeld boek
 image
John R. Schermerhorn, Jr. Management
Uitgever: 2012 ISBN: 9781118113929 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
9 april 2026
Aantal pagina's
293
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€12,40

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Masterminds001
4,5
(6)
Verkocht
85
Volgers
2
Items
1349
Laatst verkocht
2 dagen geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen