Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 33 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NR 602 Week 4 Midterm Exam Chamberlain University 2026 Complete Questions and Verified Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 33 pagina's

This document includes the full set of questions and verified answers for the NR 602 Week 4 Midterm Exam at Chamberlain University. It covers essential topics in primary care of the childbearing and childrearing family, supporting effective preparation for midterm assessment. The material is structured to reflect actual exam content and key concepts tested during the course.

Voorbeeld van de inhoud

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx




NR 602 Week 4 Midterm Exam 2026| Actual
x x x x x x x




x Complete Questions and Verified Answers for
x x x x xx




Guaranteed Pass
x x




THIS EXAM INCLUDES
x x




• This document contains actual questions and answers from the
x x x x x x x x




Chamberlain NR 602 Midterm Exam, based on multiple verified
x x x x x x x x x




sources including exam study guides and test banks .
x x x x x x x x x




• The questions cover key topics in primary care for the
x x x x x x x x x




childbearing and childrearing family, including
x x x x x




ophthalmologic conditions, respiratory illnesses, infectious
x x x x x




diseases, congenital disorders, and developmental milestones.
x x x x x x

,NR 602 Week 4 Midterm Exam
x x x x x




1. Role-play with equipment during the course of a physical examination would be
x x x x x x x x x x x x




most beneficial with which of the following groups?
x x x x x x x x




A) Infants
x




B) Preschoolers/Toddlers
x




C) School-age children
x x




D) Adolescents
x




Correct Answer: B x x




2. What is the Ortolani Sign used to assess?
x x x x x x x x




A) Scoliosis
x




B) Congenital hip dysplasia
x x x




C) Knee ligament stability
x x x




D) Developmental reflexes
x x




Correct Answer: B x x




3. When performing a physical examination of a toddler, which body part should
x x x x x x x x x x x x




be examined last?
x x x




A) Heart
x




B) Abdomen
x




C) Extremities
x




D) Ears and throat
x x x




Correct Answer: D x x




4. What are three findings using Jones criteria for Rheumatic Fever?
x x x x x x x x x x




A) Fever, headache, and rash
x x x x




B) Streptococcal infection, carditis, and erythema marginatum
x x x x x x




C) Joint pain, vomiting, and fatigue
x x x x x




D) Cough, tachypnea, and cyanosis
x x x x




Correct Answer: B x x

,5. While examining a 4-month-old boy, you are unable to palpate one of his
x x x x x x x x x x x x x




testes. The next most appropriate step is:
x x x x x x x




A) Schedule a follow-up in 6 months
x x x x x x




B) Order an ultrasound immediately
x x x x




C) Refer the child to a urologist
x x x x x x




D) Reassure the parents that this is normal
x x x x x x x




Correct Answer: C x x




6. Concurrent Otitis media and Conjunctivitis is likely due to which organism?
x x x x x x x x x x x




A) Streptococcus pneumoniae
x x




B) Moraxella catarrhalis
x x




C) Haemophilus influenzae
x x




D) Staphylococcus aureus
x x




Correct Answer: C x x




7. What is the appropriate management of a child with asthma who presents with
x x x x x x x x x x x x x




acute wheezing and/or coughing?
x x x x




A) Administer oral steroids
x x x




B) Administer a short-acting beta agonist (SABA)
x x x x x x




C) Start a leukotriene receptor antagonist
x x x x x




D) Increase the dose of inhaled corticosteroid
x x x x x x




Correct Answer: B x x




8. A 12-year-old has several vesicles and honey-colored crusted lesions on her face
x x x x x x x x x x x x




above the right nares. She has a history of having a bad scratch in the same area
x x x x x x x x x x x x x x x x x




several days ago. What condition do you suspect?
x x x x x x x x




A) Herpes simplex
x x




B) Varicella
x




C) Impetigo
x




D) Contact dermatitis
x x




Correct Answer: C x x

, 9. The most appropriate management of a 5-year-old with a firm nontender
x x x x x x x x x x x




x nodule in the mid-upper eyelid for 3 weeks would be:
x x x x x x x x x




A) Oral antibiotics
x x




B) Surgical excision
x x




C) Topical ophthalmic ointment
x x x




D) Warm compresses and observation
x x x x




Correct Answer: D x x




10. A 10-month-old child has been diagnosed with gastroenteritis. He attends a
x x x x x x x x x x x




x child care facility. What is the most likely cause of illness?
x x x x x x x x x x




A) Adenovirus
x




B) Rotavirus
x




C) Norovirus
x




D) Salmonella
x




Correct Answer: B x x




11. If a child or any patient describes a "pop" in the knee, what is this indicative
x x x x x x x x x x x x x x x x




x of?
A) Meniscal tear
x x




B) Patellar dislocation
x x




C) Anterior cruciate ligament (ACL) tear
x x x x x




D) Osgood-Schlatter disease
x x




Correct Answer: C x x




12. What is the description of Coarctation of the Aorta (COA)?
x x x x x x x x x x




A) Narrowing of the aorta, often with upper extremity hypertension and weak distal
x x x x x x x x x x x x




pulses
x




B) A hole between the atria causing right heart failure
x x x x x x x x x




C) Abnormal connection between the aorta and pulmonary artery
x x x x x x x x




D) Thickening of the ventricular wall obstructing outflow
x x x x x x x




Correct Answer: A x x

Documentinformatie

Geüpload op
8 april 2026
Aantal pagina's
33
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€15,07

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
TestTrove
4,7
(19)
Verkocht
22
Volgers
0
Items
292
Laatst verkocht
1 week geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen