Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 522 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

TEST BANK for Medical-Surgical Nursing, 8th Edition by Adrianne Dill Linton and Matteson

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 522 pagina's

Test Bank for Medical-Surgical Nursing, 8th Edition by Adrianne Dill Linton and Matteson is your go-to resource for mastering the core principles of medical-surgical nursing. This comprehensive study aid is designed to complement the 8th edition, helping you build a strong foundation in nursing care for a wide range of medical and surgical conditions. Whether you're exploring the essentials of patient care or diving into advanced nursing concepts, this test bank provides the support you need to enhance your understanding. With its alignment to the Medical-Surgical Nursing 8th Edition, it ensures you stay focused on the most relevant topics. If you're seeking a reliable way to reinforce your knowledge, the Medical-Surgical Nursing Test Bank is an invaluable tool for your learning journey.

Voorbeeld van de inhoud

Test Bank
Medical Surgical Nursing, 8th Edition by Adrianne Dill Linton; Mary Ann Matteson

,Chapter 01: Aspects of Medical-Surgical Nursing
Linton: Medical-Surgical Nursing, 8th Edition


MULTIPLE CHOICE

1. What provides direction for individualized care and assures the delivery of accurate, safe
care through a definitive pathway that promotes the client’s and the support persons’
progress toward positive outcomes?
a. Physician’s orders
b. Progress notes
c. Nursing care plan
d. Client health history
ANS: C
The nursing care plan provides direction for individualized care and assures the delivery of
accurate, safe care through a definitive pathway that promotes the client’s and the support
persons’ progress toward positive outcomes.

DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: p. 2 OBJ: 1
TOP: Nursing Care Plan KEY: Nursing Process Step: Planning
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Reduction of Risk

2. The nurse is performing behaviors and actions that assist clients and significant others in
meeting their needs and the identified outcomes of the plan of care. What is the correct
term for these nursing behaviors?
a. Assessments
b. Interventions
c. Planning
d. Evaluation
ANS: B
Caring interventions are those nursing behaviors and actions that assist clients and
significant others in meeting their needs and the identified outcomes of the plan of care.

DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: p. 3 OBJ: 1
TOP: Interventions KEY: Nursing Process Step: Planning
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Reduction of Risk

3. The nurse understands the importance of being answerable for all actions and the
possibility of being called on to explain or justify them. What term best describes this
concept?
a. Reliability
b. Maturity
c. Accountability
d. Liability
ANS: C
Accountability means that a person is answerable for his or her actions and may be called
on to explain or justify them.

DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: pp. 6-7 OBJ: 3 | 5 | 7

, TOP: Accountability KEY: Nursing Process Step: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Reduction of Risk


MULTIPLE RESPONSE

1. The nurse manager is providing an inservice about conflict resolution. What modes of
conflict resolution should be addressed? (Select all that apply.)
a. Suppression
b. Accommodation
c. Compromise
d. Avoidance
e. Collaboration
f. Competition
ANS: B, C, D, E, F
The modes of conflict resolution include accommodation, collaboration, compromise,
avoidance, and competition.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 7|p. 8|Table 1.1
OBJ: 7 TOP: Conflict Resolution KEY: Nursing Process Step:
N/A
MSC: NCLEX: N/A

2. What are the characteristics of an effective leader? (Select all that apply.)
a. Effective communication
b. Rigid rules and regulations
c. Delegates appropriately
d. Acts as a role model
e. Consistently handles conflict
f. Focuses on individual development
ANS: A, C, D, E
Characteristics of an effective leader include effective communication, consistency in
managing conflict, knowledge and competency in all aspects of delivery of care, effective
role model for staff, uses participatory approach in decision making, shows appreciation
for a job well done, delegates work appropriately, sets objectives and guides staff, displays
caring, understanding, and empathy for others, motivates and empowers others, is
proactive and flexible, and focuses on team development.

DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: p. 6 OBJ: 5
TOP: Leadership KEY: Nursing Process Step: N/A MSC: NCLEX: N/A


COMPLETION

1. is defined as the process by which information is exchanged between
individuals verbally, nonverbally, and/or in writing or through information technology.

ANS:
Communication

, Communication is defined as the process by which information is exchanged between
individuals verbally, nonverbally, and/or in writing or through information technology.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 2 OBJ: 2
TOP: Communication KEY: Nursing Process Step: N/A
MSC: NCLEX: N/A

2. is the collection and processing of relevant data for the purpose of appraising
the client’s health status.

ANS:
Assessment

Assessment is the collection and processing of relevant data for the purpose of appraising
the client’s health status.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 2 OBJ: 1 | 2
TOP: Assessment KEY: Nursing Process Step: N/A MSC: NCLEX: N/A

3. is concerned with the ethical questions that arise in the context of health care.

ANS:
Bioethics

Bioethics is concerned with the ethical questions that arise in the context of health care.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: p. 4 OBJ: 3
TOP: Bioethics KEY: Nursing Process Step: N/A MSC: NCLEX: N/A

4. Place the corresponding letter to each stage of conflict in the correct order.
(Place the events in the appropriate sequence with capital letters. Do not separate
answers with a space or punctuation. Example: ABCD.)
a. Outcomes
b. Conceptualization
c. Frustration
d. Action

ANS:
CBDA

The stages of conflict in order are frustration, conceptualization, action, and outcomes.

DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: p. 7 OBJ: 7
TOP: Conflict KEY: Nursing Process Step: N/A MSC: NCLEX: N/A

5. Place the corresponding letter to each key step in solving an ethical dilemma in the correct
order. (Place the events in the appropriate sequence. Do not separate answers
with a space or punctuation. Example: ABCD.)
a. Negotiate a plan.
b. Clarify values.
c. Ask if it is an ethical dilemma.

Gekoppeld boek
 image
Adrianne Dill Linton, Mary Ann Matteson Medical-Surgical Nursing
Uitgever: 2022 ISBN: 9780323828475 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
1 april 2026
Aantal pagina's
522
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€19,54

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
ShellyTutor247
5,0
(2)
Verkocht
6
Volgers
1
Items
114
Laatst verkocht
5 dagen geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen