Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 8 van de 120 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank For Dosage Calculations 9th Edition by Gloria D. Pickar, Amy Pickar-Abernethy| 9781111319595| All Chapters 1-17| LATEST 2026

Document preview thumbnail
Voorbeeld 8 van de 120 pagina's

Test Bank For Dosage Calculations 9th Edition by Gloria D. Pickar, Amy Pickar-Abernethy| 9781111319595| All Chapters 1-17| LATEST 2026

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK
DOSAGE CALCULATIONS

,Table Of Contents
Chapter 1—Fractions And Decimals
Chapter 2—Ratios, Percents, Simple Equations, And Ratio-Proportion
Chapter 3—Systems Of Measurement
Chapter 4—Conversions: Metric And Household Systems
Chapter 5—Conversions For Other Clinical Applications: Time And
Temperature
Chapter 6—Equipment Used In Dosage Measurement
Chapter 7—Interpreting Drug Orders
Chapter 8—Understanding Drug Labels
Chapter 9—Preventing Medication Errors
Chapter 10—Oral Dosage Of Drugs
Chapter 11—Parenteral Dosage Of Drugs
Chapter 12—Reconstitution Of Solutions
Chapter 13—Pediatric And Adult Dosages Based On Body Weight
Chapter 14—Alternative Dosage Calculation Methods: Ratio-Proportion And Dimensional Analysis
Chapter 15—Intravenous Solutions, Equipment, And Calculations
Chapter 16—Body Surface Area And Advanced Pediatric Calculations
Chapter 17—Advanced Adult Intravenous Calculations

,Chapter 1—Fractions And Decimals

Problem

Complete The Following.

1. Arrange The Following Decimals From Largest To Smallest: 1.5, 0.25, 1.025.

Ans:
1.5, 1.025, 0.25

Pts: 1 Dif: Knowledge Ref: Decimals

2. Arrange The Following Decimals From Largest To Smallest: 0.33, 0.045, 0.7.

Ans:
0.7, 0.33, 0.045

Pts: 1 Dif: Knowledge Ref: Decimals


3. Arrange The Following Fractions From Smallest To Largest: , , .
Ans:

, ,

Pts: 1 Dif: Knowledge Ref: Fractions


4. Arrange The Following Fractions From Smallest To Largest: , , .

Ans:

, ,

Pts: 1 Dif: Knowledge Ref: Fractions

Perform The Indicated Operations. Reduce Fractions In Answers To Lowest Terms.


5.

Ans:




Pts: 1 Dif: Comprehension Ref: Adding Fractions


6.

, Ans:




Pts: 1 Dif: Comprehension Ref: Division Of Fractions


7.

Ans:




Pts: 1 Dif: Comprehension Ref: Subtracting Fractions




8.

Ans:




Pts: 1 Dif: Comprehension Ref: Division Of Fractions

Perform The Following Computations. If The Questions Do Not Have A Whole Number As The Answer,
Compute To The Third Decimal Place, And Round To The Second Decimal Place.

9.

Ans:




Or 75.58 (Rounded)

Pts: 1 Dif: Comprehension
Ref: Addition And Subtraction Of Decimals

10.

Ans:

, Or 0.05 (Rounded)

Pts: 1 Dif: Comprehension Ref: Multiplying Decimals

11.

Ans:




Pts: 1 Dif: Comprehension
Ref: Addition And Subtraction Of Decimals
12.

Ans:




Pts: 1 Dif: Comprehension Ref: Dividing Decimals

13. Convert The Following Decimal To A Fraction And Reduce To Lowest Terms.

0.09

Ans:

0.09 =

Pts: 1 Dif: Comprehension
Ref: Conversion Between Fractions And Decimals

14. Convert The Following Decimal To A Fraction And Reduce To Lowest Terms.

0.175

Ans:

0.175 =

Pts: 1 Dif: Application Ref: Conversion Between Fractions And Decimals

15. Convert The Following Fraction To A Decimal And Round To The Nearest Hundredth.




Ans:

, pts: 1 dif: application ref: conversion between fractions and decimals

16. convert the following fraction to a decimal and round to the nearest tenth.




ans:



pts: 1 dif: application ref: conversion between fractions and decimals

17. perform the indicated operation.



ans:



pts: 1 dif: comprehension
ref: addition and subtraction of fractions

18. perform the indicated operation.
6.3 100

ans:
6.3 100 = 630

pts: 1 dif: comprehension ref: multiplying decimals

19. perform the indicated operation and round the answer to the tenths place.



ans:


pts: 1 dif: application ref: multiplying decimals

20. perform the indicated operation and round the answer to the nearest tenths place.

123.56 78

ans:
123.56 78 = 9,637.68 = 9,637.7

pts: 1 dif: application ref: multiplying decimals

21. perform the indicated operation.

350 0.07

, ans:
350 0.07 = 5,000

pts: 1 dif: comprehension ref: dividing decimals
22. perform the indicated operation.

25 0.4

ans:
25 0.4 = 62.5

pts: 1 dif: comprehension ref: dividing decimals

23. perform the indicated operation and reduce to the lowest terms.




ans:



pts: 1 dif: application ref: multiplying fractions

24. perform the indicated operation and reduce to the lowest term.




ans:



pts: 1 dif: application ref: addition and subtraction of fractions

25. perform the indicated operation and reduce to lowest term.




ans:



pts: 1 dif: application ref: division of fractions

26. convert 0.45 to a fraction in the lowest terms.

ans:

, pts: 1 dif: application ref: conversion between fractions and decimals

Gekoppeld boek
 image
Gloria D. Pickar, Amy Pickar-Abernethy Dosage Calculations
Uitgever: 2012 ISBN: 9781111319595 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
17 maart 2026
Aantal pagina's
120
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€13,32

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
TestBanksGuru
4,1
(126)
Verkocht
2114
Volgers
290
Items
728
Laatst verkocht
10 uur geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen