Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 281 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Lehninger Principles of Biochemistry 7th Edition by Nelson (complete, questions/answers/rationales) | Lehninger Principles of Biochemistry 7th Edition Nelson Test Bank Latest Update 2024

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 281 pagina's

Test Bank for Lehninger Principles of Biochemistry 7th Edition by Nelson (complete, questions/answers/rationales) | Lehninger Principles of Biochemistry 7th Edition Nelson Test Bank Latest Update 2024

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK
m

,Leadership Roles and Management Functions in Nursing 11th Edition MarquisHust
m m m m m m m m m


on Test Bank
m m




Chapterm1:mDecisionmMaking,mProblemmSolving,mCriticalmThinking,mandmClinicalmReasoning:mRequisi
tesmformsuccessfulmleadershipmandmmanagement
1. What statement is true regarding decision making?
m m m m m m


A) It is an analysis of a situation
m m m m m m


B) It is closely related to evaluation
m m m m m


C) It involves choosing between courses of action
m m m m m m


D) It is dependent upon finding the cause of
m m m m m m m m


a problem
m


Ans: C m


Feedback:
Decision making is a complex cognitive process often defined as choosin
m m m m m m m m m m


g a particular course of action. Problem solving is part of decision makin
m m m m m m m m m m m m


g and is a systematic process that focuses on analyzing a difficult situati
m m m m m m m m m m m m


on. Critical thinking, sometimes referred to asreflective thinking, is relat
m m m m m m m m m


ed to evaluation and has a broader scope than decision making and probl
m m m m m m m m m m m m


em solving.
m




2. Whatmismamweaknessmofmthemtraditionalmproblem-solvingmmodel?
A) Itsmneedmformimplementationmtime
B) Itsmlackmofmamstepmrequiringmevaluationmofmresults
C) Itsmfailuremtomgathermsufficientmdata
D) Itsmfailuremtomevaluate
malternatives
Ans: A m


Feedback:
The traditional problem-
m m


solving model is less effective when time constraints are a consideration.
m m m m m m m m m m


mDecision making can occur without the full analysis required in problem
m m m m m m m m m m m


solving. Because problem solNving attempts to identify the root problem i
m m m m m m m m m m


n situations, much time and energy are spent on identifying the real probl
m m m m m m m m m m m m


em.

3. Whichmofmthemfollowingmstatementsmismtruemregardingmdecisionmmaking?
A) Scientificmmethodsmprovidemidenticalmdecisionsmbymdifferen
t individuals for the same problems
m m m m m


B) Decisions are greatly influenced by each person's value system
m m m m m m m m


C) Personal beliefs can be adjusted for when the scientific approac
m m m m m m m m m


h to problem solving is used
m m m m m


D) Past experience has little to do with the quality of th
m m m m m m m m m m


e decision
m

, Ans: B m


Feedback:
Values, life experience, individual preference, and individual ways of thi
m m m m m m m m m


nking will influence a person's decision making. No matter how objectiv
m m m m m m m m m m


e the criteria will be, value judgments will always play a part in a
m m m m m m m m m m m m m


Person’s decision making, either consciously or subconsciously.
m m m m m m



4. Whatminfluencesmthemqualitymofmamdecisionmmostmoften?
A) Themdecisionmmaker'smimmediatemsuperior
B) Themtypemofmdecisionmthatmneedsmtombemmade
C) Questionsmaskedmandmalternativesmgenerated
D) Themtimemofmdaymthemdecisionmi
s made
m


Ans: C m


Feedback:
The greater the number of alternatives that can be generated by the decis
m m m m m m m m m m m m


ion maker, the better the final decision will be. The alternatives generate
m m m m m m m m m m m


d and the final choices are limited by each person's value system.
m m m m m m m m m m m




5. Whatmdoesmknowledgemaboutmgoodmdecisionmmakingmleadmonemtombelieve?
A) Goodmdecisionmmakersmaremusuallymright-brain,mintuitivemthinkers
B) Effectivemdecisionmmakersmaremsensitivemtomthemsituationmandmtomothers
C) Goodmdecisionsmaremusuallymmadembymleft-brain,mlogicalmthinkers
D) Goodmdecisionmmakingmrequiresmanalyticalmrathermthanmcreativ
e processes
m


Ans: B m


Feedback:
Good decision makers seem to have antennae that make them particularly
m m m m m m m m m m


msensitive to other people and situations. Left-
m m m m m m


brain thinkers are typically better at processing language, logic, numbers
m m m m m m m m m


, and sequential ordering, whereas right-
m m m m m


brain thinkers excel at nonverbal ideation and holistic synthesizing.
m m m m m m m m




6. Whatmismthembestmdefinitionmofmdecisionmmaking?
A) Themplanningmprocessmofmmanagement
B) Themevaluationmphasemofmthemexecutivemrole
C) Onemstepminmthemproblem-solvingmprocess
D) Requiredmtomjustifymthemneedmfor
m scarce items m




Ans: C m


Feedback:

, Decision making is a complex, cognitive process often defined as choosi
m m m m m m m m m m


ng a particular course of action. Decision making, one step in the proble
m m m m m m m m m m m m


m-
solving process, is an important task that relies heavily on critical thinkin
m m m m m m m m m m m


g and clinical reasoning skills.
m m m m



7. Ifmdecisionmmakingmismtriggeredmbymamproblemmwithmwhatmdoesmitmend?
A) Anmalternativemproblem
B) Amchosenmcoursemofmaction
C) Anmactionmthatmguaranteesmsuccess
D) Amrestatementmofmthe
msolution
Ans: B m


Feedback:
A decision is made when a course of action has been chosen. Problem s
m m m m m m m m m m m m m


olving is part of decision making and is a systematic process that focuse
m m m m m m m m m m m m


son analyzing a difficult situation. Problem solving always includes a d
m m m m m m m m m m


ecision-making step. m




8. Whymdomourmvaluesmoftenmcausempersonalmconflictminmdecisionmmaking?
A) Somemvaluesmaremnotmrealisticmormhealthy
B) Notmallmvaluesmaremofmequalmworth
C) Ourmvaluesmremainmunchangedmovermtime
D) Ourmvaluesmoftenmcollidemwithmone
manother
Ans: D m


Feedback:
Values, life experience, individual preference, and individual ways of thi
m m m m m m m m m


nking will influence a person's decision making. No matter how objectiv
m m m m m m m m m m


e the criteria will be, value judgments will always play a part in aperson'
m m m m m m m m m m m m m


s decision making, either consciously or subconsciously.
m m m m m m




9. Whichmstatementmismtruemconcerningmcriticalmthinking?
A) Itmismamsimplemapproachmtomdecisionmmaking
B) Itmismnarrowerminmscopemthanmdecisionmmaking
C) Itmrequiresmreasoningmandmcreativemanalysis
D) Itmismamsynonymmformthemproblem-
solving process m


Ans: C m


Feedback:
Critical thinking has a broader scope than decision making and problem
m m m m m m m m m m m


solving. It is sometimes referred to as reflective thinking. Critical thinki
m m m m m m m m m m


ng also involves reflecting upon the meaning of statements,
m m m m m m m m

https://www.stuvia.com/user/angelinas

Gekoppeld boek
 image
Uitgever: 2016 ISBN: 9781464126116 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
14 maart 2026
Aantal pagina's
281
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€14,66

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Studysmarthub
4,8
(4)
Verkocht
30
Volgers
2
Items
3036
Laatst verkocht
1 dag geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen