Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 527 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Medical-Surgical Nursing 8th Edition Linton

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 527 pagina's

Test Bank for Medical-Surgical Nursing 8th Edition Linton

Voorbeeld van de inhoud

Test Bank for Medical-Surgical Nursing 8th
Edition Linton
Chapter 01: Aspects of Medical-Surgical Nursing
Linton: Medical-Surgical Nursing, 8th Edition


MULTIPLE CHOICE

1. Which item in a medical record provides direction for
individualized care and assures the delivery of accurate, safe
care through a definitive pathway that promotes the client’s
and thesupport persons’ progress toward positive outcomes?
a. Physician’s orders
b. Progress notes
c. Nursing care plan
d. Client health history

ANS: C
The nursing care plan provides direction for individualized
care and assures the delivery ofaccurate, safe care through a
definitive pathway that promotes the client’s and the support
persons’ progress toward positive outcomes.

DIF: Cognitive Level: Comprehension OBJ: 1 TOP: Nursing Care Plan
KEY: Nursing Process Step: Planning
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Reduction of Risk

2. The nurse is performing behaviors and actions that assist clients and significant others in
meeting their needs and the identified outcomes of the plan of care. Which term is correct for
these nursing behaviors?
a. Assessments
b. Interventions
c. Planning
d. Evaluation
ANS: B

Caring interventions are those nursing behaviors and actions that assist clients and significant
others in meeting their needs and the identified outcomes of the plan of care.

DIF: Cognitive Level: Knowledge OBJ: 1 TOP: Interventions
KEY: Nursing Process Step: Planning
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Reduction of Risk

3. The nurse understands the importance of being answerable for all actions and the possibility
of being called on to explain or justify them. Which term best describes this concept?
a. Reliability
b. Maturity
c. Accountability
d. Liability

ANS: C
Accountability means that a person is answerable for his or her actions and may be called on
to explain or justify them.

1

, DIF: Cognitive Level: Knowledge OBJ: 1 TOP: Accountability
KEY: Nursing Process Step: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Reduction of Risk


MULTIPLE RESPONSE

1. Which modes of conflict resolution should be addressed when providing an inserviceabout
conflict resolution? (Select all that apply.)
a. Suppression
b. Accommodation
c. Compromise
d. Avoidance
e. Collaboration
f. Competition

ANS: B, C, D, E, F
The modes of conflict resolution include accommodation, collaboration, compromise,
avoidance, and competition.

DIF: Cognitive Level: Knowledge OBJ: 5 TOP: ConflictResolution
KEY: Nursing Process Step: N/A MSC: NCLEX: N/A

2. Which characteristics describe an effective leader? (Select all that apply.)
a. Effective communication
b. Rigid rules and regulations
c. Delegates appropriately
d. Acts as a role model
e. Consistently handles conflict
f. Focuses on individual development
ANS: A, C, D, E
Characteristics of an effective leader include effective communication, consistency in
managing conflict, knowledge and competency in all aspects of delivery of care, effective role
model for staff, uses participatory approach in decision making, shows appreciation for a job
well done, delegates work appropriately, sets objectives and guides staff, displays caring,
understanding, and empathy for others, motivates and empowers others, is proactive and
flexible, and focuses on team development.

DIF: Cognitive Level: Comprehension OBJ: 5 TOP: Leadership
KEY: Nursing Process Step: N/A MSC: NCLEX: N/A


COMPLETION

1. is defined as the process by which information is exchanged between individuals
verbally, nonverbally, and/or in writing or through information technology.

ANS:
Communication

Communication is defined as the process by which information is exchanged between
individuals verbally, nonverbally, and/or in writing or through information technology.




2

, DIF: Cognitive Level: Knowledge OBJ: 2 TOP: Communication
KEY: Nursing Process Step: N/A MSC: NCLEX: N/A

2. is the collection and processing of relevant data for the purpose of appraising the
client’s health status.

ANS:
Assessment

Assessment is the collection and processing of relevant data for the purpose of appraising the
client’s health status.

DIF: Cognitive Level: Knowledge OBJ: 1 TOP: Assessment
KEY: Nursing Process Step: N/A MSC: NCLEX: N/A

3. is concerned with the ethical questions that arise in the context of health care.

ANS:
Bioethics

Bioethics is concerned with the ethical questions that arise in the context of health care.

DIF: Cognitive Level: Knowledge OBJ: 3 TOP: Bioethics
KEY: Nursing Process Step: N/A MSC: NCLEX: N/A




3

, Chapter 02: Medical-Surgical Practice Settings
s s s s

Linton: Medical-Surgical Nursing, 8th Edition
s s s s s




MULTIPLE sCHOICE

1. While sa shome shealth snurse sis smaking sthe sentry sto sa sservice sassessment son sa shomebound
patient, sthe sspouse sof sthe spatient sasks swhether sMedicare swill scover sthe spatient’s sventilator
s

therapy sand sinsulin sinjections. sWhich sresponse sby sthe snurse sis sthe sbest sresponse?
s

a. “Yes, sMedicare swill scover sboth sthe sventilator stherapy sand sthe sinsulinsinjections.”
b. “No, sMedicare swill snot scover seither sof sthese songoingstherapies.”
c. “Medicare swill scover sthe sventilator stherapy, sbut sit sdoes snot scover sthe sinsulin
sinjections.”

d. “Medicare swill scover sthe songoing sinsulin stherapy, sbut sit sdoes snot scover sahighly
stechnical sskill s such sas sventilator stherapy.”



ANS: s C
Medicare swill scover sskilled snursing stasks ssuch sas sventilator stherapy, sbut scommon stasks sthat
scan sbe staught sto sthe sfamily sor sthe spatient sare snot scovered.




DIF: Cognitive sLevel: sApplication OBJ: s3
sTOP: sMedicare sCoverage sfor sHome sHealth

KEY: sNursing sProcess sStep: sImplementation
MSC: sNCLEX: sSafe, sEffective sCare sEnvironment: sCoordinated sCare

2. The swife sof sa spatient sasks sthe snurse swhether sher shusband swould sbe sconsidered sfor splacement
sin sa sskilled snursing scare sfacility swhen she sis sdischarged sfrom sthe sgeneral shospital. sThe
spatient sis sincontinent, shas smild sdementia sbut sis sable sto sambulate swith sa swalker, sand smust
shave shelpto seat sand sdress shimself. sWhich sis sthe smost sappropriate sresponse?

a. “Yes, syour shusband swould squalify sfor sa sskilled scare sfacility sbecause sof shis sinability
sto sfeed sand sdress shimself.”

b. “No, syour shusband’s sdisabilities swould snot squalify shim sfor sa sskilledsfacility.”
c. “Yes, syour shusband squalifies sfor splacement sin sa sskilled scare sfacility sbecause sof shis
sdementia.”

d. “Yes, sanyone swho sis swilling sto spay scan sbe splaced sin sa sskilled snursingsfacility.”
ANS: s B
Placement sin sa sskilled snursing sfacility smust sbe sauthorized sby sa sphysician. sA sclear sneed sfor
srehabilitation smust sbe sevident, sor ssevere sdeficits sin sself-care sthat shave sa spotential sfor

simprovement sand srequire sthe sservices sof sa sregistered snurse, sa sphysical stherapist, sor sa sspeech

stherapist smust sexist.




DIF: Cognitive sLevel: sAnalysis OBJ: s 9
TOP: sPlacement sQualifications sfor sSkilled sNursing sFacility
sKEY: sNursing sProcess sStep: sImplementation

MSC: sNCLEX: sSafe, sEffective sCare sEnvironment

3. A snurse shas snoted sthat sa snewly sadmitted sresident sto san sextended scare sfacility sstays sin sher
sroom, sdoes snot stake sactive spart sin sactivities, sand sleaves sthe smeal stable safter shaving seaten svery
slittle. sWhich stype sof srelocation sresponse sis sthe sresident sexhibiting?

a. regression.




4

Gekoppeld boek
 image
Adrianne Dill Linton, Mary Ann Matteson Medical-Surgical Nursing
Uitgever: 2022 ISBN: 9780323828475 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
28 februari 2026
Aantal pagina's
527
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€14,21

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Edunursepro
4,0
(52)
Verkocht
195
Volgers
10
Items
10735
Laatst verkocht
9 uur geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen