Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 190 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank For Quick & Easy Medical Terminology 7th Edition By Peggy C. Leonard Chapters 2-15, ISBN: 9781455740703 |COMPLETE TEST BANK| Guide A+

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 190 pagina's

Test Bank For Quick & Easy Medical Terminology 7th Edition By Peggy C. Leonard Chapters 2-15, ISBN: 9781455740703 |COMPLETE TEST BANK| Guide A+

Voorbeeld van de inhoud

, Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study
ss ss ss ss ss ss ss ss ss


Material

Full Test Bank For
p ss ss



Quick & Easy Medical Terminology 7th Edition By Peggy C. Leonard Chapter 2-15
ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss




Chapter 2: Suffixes and Combining Forms Made Easy Leo
ss ss ss ss ss ss ss ss




nard: Quick & Easy Medical Terminology, 7th Edition
ss ss ss ss ss ss ss ss




MULTIPLE CHOICE ss




1. Suture of a blood vessel is called: s s ss ss ss ss



A. angiectomy
B. angioplasty
C. angiorrhaphy
D. angiotomy
ANS: s s C PTS: s s s s 1 REF: s s 29 TOP: Surgical Suffixes
s s ss




2. Surgical puncture of the thin membrane that surrounds the fetus is called:
s s s ss ss ss ss ss ss ss ss



A. adenectomy
B. amniocentesis
C. angiorrhexis
D. glycolysis
ANS: s s B PTS: s s s s 1 REF: s s 29 TOP: Surgical Suffixes
s s ss




3. Pain alongpthe coursepof a nerve is called:
ss ss s ss ss ss



A. neuralgia
B. neurocele
C. neuroplasty
D. neurosis
ANS: A PTS: 1 s s s s s s REF: s s 36
TOP: Symptoms and Diagnostic Suffixes
ss ss ss ss




4. Protrusion ofall or part of an organ through the wall of a cavity that contains it is called:
ss s ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss



A. a hernia ss



B. dilatation
C. edema
D. emesis
ANS: A PTS: 1 s s s s s s REF: 36 s s



TOP: Symptoms and Diagnostic Suffixes
ss ss ss ss




5. A term thatpmeans stretching of a structure is:
ss ss ss ss ss ss ss



A. dilatation
B. ptosis
C. prolapse
D. spasm
ANS: A PTS: 1 s s s s s s REF: 36 s s



TOP: Symptoms and Diagnostic Suffixes
ss ss ss ss

, Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study
ss ss ss ss ss ss ss ss ss


Material

6. The presence of abnormally large amounts of fluid in the tissues that results in swellingpisc
ss ss s s ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss



alled:
ss



A. dilatation
B. edema
C. emesis
D. ptosis
ANS: B PTS: 1
s s s s s s REF: 36 s s



TOP: Symptoms and Diagnostic Suffixes
ss ss ss ss




7. Excessiveppreoccupation with fire is termed: ss ss ss ss



A. hydrophobia
B. kleptomania
C. paranoia
D. pyromania
ANS: D PTS: 1
s s s s s s REF: 40 s s



TOP: Symptoms and Diagnostic Suffixes
ss ss ss ss




8. Carcinoma is: ss



A. an abnormal fear of something
ss ss ss s



B. another term for cancer ss ss ss



C. any disease of a bodystructure
ss ss ss ss s



D. excessive preoccupation with illness ss ss ss




ANS: B PTS: 1
s s s s s s REF: 40 s s



TOP: Symptoms and Diagnostic Suffixes
ss ss ss ss




9. Prolapse means: ss



A. cramping
B. discharge
C. sagging
D. rupture
ANS: C PTS: 1
s s s s s s REF: 37 s s



TOP: Symptoms and Diagnostic Suffixes
ss ss ss ss




10. A word that is also a suffix that means stopping or controlling is:
s ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss



A. edema
B. mania
C. ptosis
D. stasis
ANS: D PTS: 1
s s s s s s REF: 37 s s



TOP: Symptoms and Diagnostic Suffixes
ss ss ss ss




11. Surgical repair of the eye is: s ss s ss ss



A. ophthalmalgia
B. ophthalmological
C. ophthalmoplasty
D. ophthalmorrhagia
ANS: s s C PTS: s s s s 1 REF: s s 34 TOP: Surgical Suffixes
s s ss

, Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study
ss ss ss ss ss ss ss ss ss


Material



12. A surgical procedure to increasepthe size ofthe breasts is:
s ss ss ss ss ss s ss ss



A. augmentation mammoplasty ss



B. mammography
C. mastitis
D. reduction mammoplasty ss




ANS: A PTS: 1s s REF: 33 s s s s s s



TOP: Combining Forms for Body Structures
s s ss ss ss ss




13. Partial or total excision of a nerve is called:
ss ss ss ss s ss ss ss



A. neurectomy
B. neurology
C. neuroplasty
D. neurosis
ANS: s s A PTS: s s s s 1 REF: s s 32 TOP: Surgical Suffixes
s s ss




14. A surgical procedure in which the colon is sutured to the abdominal wall is:
s ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss ss



A. colonoscopy
B. colopexy
C. coloscopy
D. colostomy
ANS: s s B PTS: s s s s 1 REF: s s 32 TOP: Surgical Suffixes
s s ss




15. A term that means vomiting is:
s s ss ss ss



A. amnion
B. emesis
C. endocrine
D. forensic
ANS: B PTS: 1s s s s s s REF: 36 s s



TOP: Symptoms and Diagnostic Suffixes
ss ss ss ss




16. The branch of medicine concerned with the administration ofdrugs or agents that producel oss
ss ss ss ss ss ss ss ss s ss ss ss ss ss



of feeling is:
ss ss ss



A. anesthesiologist
B. anesthesiology
C. immunologist
D. immunology
ANS: s s B PTS: s s s s 1 REF: s s 26 | 27ss ss TOP: Specialists and Specialties
ss ss ss




17. The physician who specializes inpintestinal and gastric disorders is a:
s ss ss ss s ss ss ss ss



A. gastroenterologist
B. gastroenterology
C. gerontologist
D. gerontology
ANS: s s A PTS: s s s s 1 REF: s s 24 TOP: Specialists and Specialties
ss ss ss

Gekoppeld boek
 image
Uitgever: 2013 ISBN: 9781455740703 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
13 februari 2026
Aantal pagina's
190
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€15,54

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
ExamsAdept
3,3
(14)
Verkocht
69
Volgers
4
Items
1176
Laatst verkocht
20 uur geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen