Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 1557 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Management, 5th Canadian Edition – John R. Schermerhorn Jr., Daniel G. Bachrach, Barry Wright | 2026 Update

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 1557 pagina's

This 2026 updated test bank for Management, 5th Canadian Edition by John R. Schermerhorn Jr., Daniel G. Bachrach, and Barry Wright includes comprehensive exam-style questions covering key management principles, organizational behavior, strategy, leadership, and decision-making. Ideal for students and instructors, this resource supports exam preparation, practice testing, and mastery of management concepts in Canadian business contexts.

Voorbeeld van de inhoud

1 of 1557 Test Bank For Management,
Test Bank For 5th
Management,
Canadian Edition
5th Canadian
John R. Edition
Schermerhorn
John R. Jr.,
Schermerhorn
Daniel G. Bachrach,
Jr., Daniel
Barry
G. Bachrach,
Wright Chapter
Barry Wright
1-18 With
Chapter
Appendix.pdf
1-18 With Appendix


Schermerhorn, Management, Fifth Canadian Edition



Test Bank For
Management, 5th Canadian Edition John R. Schermerhorn Jr., Daniel G. Bachrach,
Barry Wright
Chapter 1-18 With Appendix


CHAPTER 1
MANAGEMENT TODAY
Question type: True/False

1) Intellectual capital is a personal asset for individuals.

Answer: True

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic


2) Intellectual capital is defined as the collective and shared knowledge of an
organization‘s workforce.

Answer: True

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Application
Difficulty: Medium
AACSB: Analytic


3) Intellectual capital = Competency x Commitment.

Answer: True

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic



Test Bank Chapter 1 – Management Today 1-1
Copyright © 2021 John Wiley & Sons Canada, Ltd. Unauthorized copying, distribution, or transmission of this page is strictly prohibited




Page 1 of 1557
Test Bank For Management,
Test Bank For 5th
Management,
Canadian Edition
5th Canadian
John R. Edition
Schermerhorn
John R. Jr.,
Schermerhorn
Daniel G. Bachrach,
Jr., Daniel
Barry
G. Bachrach,
Wright Chapter
Barry Wright
1-18 With
Chapter
Appendix.pdf
1-18 With Appendix

,2 of 1557 Test Bank For Management,
Test Bank For 5th
Management,
Canadian Edition
5th Canadian
John R. Edition
Schermerhorn
John R. Jr.,
Schermerhorn
Daniel G. Bachrach,
Jr., Daniel
Barry
G. Bachrach,
Wright Chapter
Barry Wright
1-18 With
Chapter
Appendix.pdf
1-18 With Appendix




4) Commitment represents one‘s talents or job-relevant capabilities.

Answer: False

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic


5) A knowledge worker is a person whose physical capabilities are critical assets.

Answer: False

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic


6) Creativity and insight are critical assets to a knowledge worker.

Answer: True

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic


7) Tech IQ is the ability to use technology and the commitment to stay informed about the
latest technological developments.

Answer: True

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic


8) Improvements in technology, the deregulation of markets, and the opening of




Page 2 of 1557
Test Bank For Management,
Test Bank For 5th
Management,
Canadian Edition
5th Canadian
John R. Edition
Schermerhorn
John R. Jr.,
Schermerhorn
Daniel G. Bachrach,
Jr., Daniel
Barry
G. Bachrach,
Wright Chapter
Barry Wright
1-18 With
Chapter
Appendix.pdf
1-18 With Appendix

,3 of 1557 Test Bank For Management,
Test Bank For 5th
Management,
Canadian Edition
5th Canadian
John R. Edition
Schermerhorn
John R. Jr.,
Schermerhorn
Daniel G. Bachrach,
Jr., Daniel
Barry
G. Bachrach,
Wright Chapter
Barry Wright
1-18 With
Chapter
Appendix.pdf
1-18 With Appendix




national borders have had little impact on businesses in the United States and Europe.

Answer: False

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom code: Knowledge
Difficulty: Medium
AACSB: Analytic


9) National boundaries are no longer thought of as a constraint in the world of business.

Answer: True

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic


10) Job migration refers to the shift of manufacturing and jobs from overseas to back
home.

Answer: False

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Medium
AACSB: Analytic


11) Globalization refers to the worldwide interdependence of resource flows, product
markets, and business competition that characterizes the new economy.

Answer: True

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic




Page 3 of 1557
Test Bank For Management,
Test Bank For 5th
Management,
Canadian Edition
5th Canadian
John R. Edition
Schermerhorn
John R. Jr.,
Schermerhorn
Daniel G. Bachrach,
Jr., Daniel
Barry
G. Bachrach,
Wright Chapter
Barry Wright
1-18 With
Chapter
Appendix.pdf
1-18 With Appendix

, 4 of 1557 Test Bank For Management,
Test Bank For 5th
Management,
Canadian Edition
5th Canadian
John R. Edition
Schermerhorn
John R. Jr.,
Schermerhorn
Daniel G. Bachrach,
Jr., Daniel
Barry
G. Bachrach,
Wright Chapter
Barry Wright
1-18 With
Chapter
Appendix.pdf
1-18 With Appendix




12) The reach of the global economy means that countries and people are increasingly
connected through media, information technology, travel, and lifestyles.

Answer: True

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Medium
AACSB: Analytic

13) If an act is legal then it follows that the act is also an ethical one.

Answer: False

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Comprehension
Difficulty: Medium
AACSB: Analytic



14) Ethics refers to a code of moral principles that sets standards of what is ―good‖ or
―right‖ as opposed to what is ―bad‖ or ―wrong.‖

Answer: False

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Medium
AACSB: Analytic


15) Integrity and ethical leadership must be practised at all organizational levels.

Answer: True

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Medium
AACSB: Analytic




Page 4 of 1557
Test Bank For Management,
Test Bank For 5th
Management,
Canadian Edition
5th Canadian
John R. Edition
Schermerhorn
John R. Jr.,
Schermerhorn
Daniel G. Bachrach,
Jr., Daniel
Barry
G. Bachrach,
Wright Chapter
Barry Wright
1-18 With
Chapter
Appendix.pdf
1-18 With Appendix

Documentinformatie

Geüpload op
3 februari 2026
Aantal pagina's
1557
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€16,83

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
melyn
4,0
(2)
Verkocht
2415
Volgers
0
Items
881
Laatst verkocht
1 week geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen