Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 31 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

IAEM CEM/AEM Practice Exam Questions with Correct Answers | Updated (100% Correct Answers)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 31 pagina's

IAEM CEM/AEM Practice Exam Questions with Correct Answers | Updated (100% Correct Answers)

Voorbeeld van de inhoud

1


IAEM CEM/AEM Practice Exam Questions
with Correct Answers | Updated (100%
Correct Answers)
1. Which one of the following is a primary role of an emergency
manager?

a. Incident commander.

b. Joint Information Center coordinator.

c. Program coordinator.

d. Shelter manager. Answer: C

Sample Certification Exam Questions - The Emergency Manager

2. What would the emergency manager's role in mass care be?

a. Distributing emergency supplies.

b. Ensuring the proper organization provides meals.

c. Inspecting temporary housing facilities.

d. Supervising physical security for congregate shelters. Answer: B

Sample Certification Exam Questions - The Emergency Manager




© 2025 All rights reserved

,2
3. You are leading and influencing when you are doing all of the
following except __________:

a. Encouraging someone else to assume the leadership role in the
group.

b. Establishing partnerships with neighboring communities to share
resources.

c. Inviting other members of the emergency management team to
discuss common goals.

d. Telling them that it is your way or not at all. Answer: D

Sample Certification Exam Questions - Leadership & Influence, Part
1

4. Effective delegation involves __________.

a. Determining that all credit goes to the team leader.

b. Ensuring that all tasks are equally distributed.

c. Ensuring that the person has the necessary authority to do the
job properly.

d. Guaranteeing all employees have a chance to do the same task.
Answer: C



© 2025 All rights reserved

,3
Sample Certification Exam Questions - Leadership & Influence, Part
1

5. What should a leader do when setting up implementation
structures to facilitate change?

a. Focus on interim systems because there will be time later to deal
with long-term impact.

b. Consider primarily long-term impacts because the short-term will
take care of itself.

c. Include representatives of all key stakeholder groups.

d. Place the greatest emphasis on how the change will impact the
highest levels of management. Answer: C

Sample Certification Exam Questions - Leadership & Influence, Part
2

6. During times of change, it is important for leaders to ____________:

a. Make sure that they put the right spin on the situation, especially
when things are going badly.

b. Discourage stakeholders from expressing their misgivings.

c. Explain the situation once, then move on - don't dwell on it.

d. Communicate first through actions, then words. Answer: D

© 2025 All rights reserved

, 4
Sample Certification Exam Questions - Leadership & Influence, Part
2

7. Airing your concerns about taking on a new commitment is likely
to:

a. Build trust.

b. Erode trust.

c. Expand your capacity to trust.

d. Reduce your responsibility but enhance your authority. Answer: A

Sample Certification Exam Questions - Leadership & Influence, Part
3

8. Demonstrating conviction, courage, compassion, and community
can:

a. Be used by a transformational leader to build trust.

b. Diminish your capacity for trusting others.

c. Make you vulnerable to your adversaries.

d. Undermine or erode trust. Answer: A

Sample Certification Exam Questions - Leadership & Influence, Part
3

© 2025 All rights reserved

Documentinformatie

Geüpload op
17 januari 2026
Aantal pagina's
31
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€12,85

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Passit
3,5
(23)
Verkocht
128
Volgers
6
Items
14482
Laatst verkocht
2 weken geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen