Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 10 van de 165 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

TEST BANK FOR THE LEGAL ENVIRONMENT OF BUSINESS 12TH EDITION BYMEINERS/ RINGLEB/EDWARDS

Document preview thumbnail
Voorbeeld 10 van de 165 pagina's

TEST BANK FOR THE LEGAL ENVIRONMENT OF BUSINESS 12TH EDITION BYMEINERS/ RINGLEB/EDWARDS TEST BANK FOR THE LEGAL ENVIRONMENT OF BUSINESS 12TH EDITION BYMEINERS/ RINGLEB/EDWARDS

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK FOR
THE LEGAL ENVIRONMENT OF BUSINESS 12TH EDITION
BYMEINERS/ RINGLEB/EDWARDS

,MULTIPLE CHOICE

1.The First Thing A BUSINESS With A Civil Dispute Going To Litigation Must Determine Is:

A. Which Court Has The Power And Authority To Decide The Case

B. The Lowest Settlement It Is Willing To Take

C. How The Press Will View The Case

D. How The Case Will Affect Profit Margins

E. None Of The Other Choices Are Correct



CORRECT ANSWER: A

POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Communication
STATE STANDARDS: United States - Universal - DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom's: Knowledge


2.The U.S. Constitution Provides That The Judicial Power (The Court System) Is:

A. Determined By The Congress Establishing Such Courts As It Deems Necessary

B. Determined By The President With The Advice And Consent Of The Senate

C. In One Supreme Court And In Lower Courts As The Supreme Court May Establish

D. In One Supreme Court And In Lower Courts As Congress May Establish

E. None Of The Other Choices Are Correct



CORRECT ANSWER: D

POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy

,NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Communication
STATE STANDARDS: United States - Universal - DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom's: Knowledge


3.The U.S. Constitution Provides That The Judicial Power (The Court System) Is:

A. Determined By The Congress Establishing Such Courts As It Deems Necessary

B. Determined By The President With The Advice And Consent Of The Senate

C. In One Supreme Court And In Lower Courts As The Supreme Court May Establish

D. In One Supreme Court And In Lower Courts As The President May Establish

E. None Of The Other Choices Are Correct



CORRECT ANSWER: E

POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Communication
STATE STANDARDS: United States - Universal - DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom's: Knowledge


4.The Supreme Court Was Created:

A. By The Constitution

B. By The Declaration Of Independence

C. By England When The U.S. Was A Colony; It Was Retained When The Nation Was Formed

D. By The Bill Of Rights

E. By Congress In 1832



CORRECT ANSWER: A

POINTS: 1

,DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Communication
STATE STANDARDS: United States - Universal - DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom's: Knowledge


5.The Supreme Court Was Created:

A. By The President

B. By The Declaration Of Independence

C. By England When The U.S. Was A Colony; It Was Retained When The Nation Was Formed

D. By The Bill Of Rights

E. None Of The Other Choices Are Correct



CORRECT ANSWER: E

POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Communication
STATE STANDARDS: United States - Universal - DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom's: Knowledge


6.The Federal Court System Is A(N)_____System:

A. One-Level

B. Executive

C. Legislative

D. Three-Level

E. Four-Level



CORRECT ANSWER: D

,POINTS: DIFFICULTY:
NATIONAL STANDARDS: STATE STANDARDS: TOPICS:
KEYWORDS:


1
Easy
United States - BUSPROG: Communication
United States - Universal - DISC: AICPA: BB-Legal A-Head: The Court Systems
Bloom's: Knowledge




7.The Federal Court System Is A(N)_______System:

A. Executive

B. Single Level

C. Two-Level

D. Three-Level

E. Four-Level



CORRECT ANSWER: D

POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Communication
STATE STANDARDS: United States - Universal - DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom's: Knowledge


8.Which Of The Following Are Part Of The Federal Court System:

A. U.S. District Courts

,B. U.S. Courts Of Appeals

C. U.S. Supreme Court

D. All Of The Other Specific Choices Are Correct

E. None Of The Other Specific Choices Are Correct



CORRECT ANSWER: D

POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Communication
STATE STANDARDS: United States - Universal - DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom's: Knowledge


9.If A Federal Judge Is Impeached From Office:

A. They Keep Their Salary For Life

B. They Are Tried By The Senate

C. They Are Tried By The House

D. The President Removes Them From Office

E. None Of The Other Choices; They May Not Be Impeached




CORRECT ANSWER: B

NATIONAL STANDARDS: STATE STANDARDS: TOPICS:
KEYWORDS:
POINTS: 1
DIFFICULTY:
B1
Easy
United States - BUSPROG: Communication

,United States - Universal - DISC: AICPA: BB-Legal A-Head: The Court Systems
Bloom's: Knowledge


10.If A Federal Judge Is Impeached From Office:

A. They Keep Their Salary For Life

B. They Are Tried By The President

C. They Are Tried By The House

D. The President Removes Them From Office

E. None Of The Other Choices Are Correct



CORRECT ANSWER: E

POINTS: 1
DIFFICULTY: Moderate
NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic
STATE STANDARDS: United States - Universal - DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom's: Analysis


11.Federal Judges Are Appointed For A Term Of:

A. Four Years

B. Seven Years

C. Ten Years

D. Fourteen Years

E. None Of The Other Choices



CORRECT ANSWER: E

POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Communication

,STATE STANDARDS: United States - Universal - DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom's: Knowledge


12.Federal Judges Are Appointed For:

A. A Term Of Four Years

B. Life

C. A Term Of Ten Years

D. A Term Of Fourteen Years

E. None Of The Other Choices




13. The Guarantees Federal Judges The Right To Serve "During Good Behavior."

A. Bill Of Rights

B. Supreme Court

C. President

D. Constitution

E. Judicial System



CORRECT ANSWER: D

POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Communication
STATE STANDARDS: United States - Universal - DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom's: Knowledge

,14.Federal Judges Are Nominated By:

A. The Congress

B. The Senate

C. The State Legislatures

D. The President

E. The House Of Representatives



CORRECT ANSWER: D

POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Communication
STATE STANDARDS: United States - Universal - DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom's: Knowledge


15.Federal Judges May Be Impeached For:

A. Treason

B. Marital Infidelity

C. Inconsistency

D. Refusal To Say The Pledge Of Allegiance

E. None Of The Other Choices Are Correct



CORRECT ANSWER: A



POINTS: DIFFICULTY:
NATIONAL STANDARDS: STATE STANDARDS: TOPICS:
KEYWORDS:


1

, Easy
United States - BUSPROG: Communication
United States - Universal - DISC: AICPA: BB-Legal A-Head: The Court Systems
Bloom's: Knowledge


16.Federal Judges May Be Impeached For:

A. Bribery

B. Marital Infidelity

C. Inconsistency

D. Refusal To Say The Pledge Of Allegiance

E. None Of The Other Choices Are Correct



CORRECT ANSWER: A
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Communication
STATE STANDARDS: United States - Universal - DISC: AICPA: BB-Legal
TOPICS: A-Head: The Court Systems
KEYWORDS: Bloom's: Knowledge


17.Federal Judges May Be Impeached For:

A. Making Politically Incorrect Statements

B. Marital Infidelity

C. Inconsistency

D. Refusal To Say The Pledge Of Allegiance

E. None Of The Other Choices Are Correct



CORRECT ANSWER: E

POINTS: 1

Gekoppeld boek
 image
Roger E. Meiners, Al H. Ringleb, Frances L. Edwards The Legal Environment of Business
Uitgever: 2014 ISBN: 9781285428222 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
28 december 2025
Aantal pagina's
165
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€14,88

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Verkocht
4
Volgers
0
Items
115
Laatst verkocht
7 maanden geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen