• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 5 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

ATI PN Fundamentals Proctored for Nursing Book Questions.pdf Questions and Answers 2024 / 2025 (Verified Answers by Expert)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 5 pagina's

ATI PN Fundamentals Proctored for Nursing Book Q Questions and Answers 2024 / 2025 (Verified Answers by Expert)ATI PN Fundamentals Proctored for Nursing Book Q Questions and Answers 2024 / 2025 (Verified Answers by Expert)ATI PN Fundamentals Proctored for Nursing Book Q Questions and Answers 2024 / 2025 (Verified Answers by Expert)ATI PN Fundamentals Proctored for Nursing Book Q Questions and Answers 2024 / 2025 (Verified Answers by Expert)ATI PN Fundamentals Proctored for Nursing Book Q Questions and Answers 2024 / 2025 (Verified Answers by Expert)ATI PN Fundamentals Proctored for Nursing Book Q Questions and Answers 2024 / 2025 (Verified Answers by Expert)ATI PN Fundamentals Proctored for Nursing Book Q Questions and Answers 2024 / 2025 (Verified Answers by Expert)ATI PN Fundamentals Proctored for Nursing Book Q Questions and Answers 2024 / 2025 (Verified Answers by Expert) ATI PN Fundamentals Proctored for Nursing Book Q Questions and Answers 2024 / 2025 (Verified Answers by Expert)

Voorbeeld van de inhoud

ATI PN Fundamentals for Nursing Book Questions

1. nurse is explaining the differences among the various agencies that ad- dress

health care. the nurse should not that which of the following are health care

regulatory agencies Ans: joint commission, FDA

2. nurse is explaining the various types of health care coverage clients might have to a

group of nursing students. the nurse should mention that which

of the following health care financing mechanisms are federally funded Ans: -

medicare, medicaid

3. a hospital is conducting a community blood pressure screening in its lobby. this is an

example of which of the following levels of care Ans: primary

4. client in a managed care organization requires hospitalization. which of the

following parties must first approve the admission Ans: provider

5. nursing instructor is explaining the various levels of health care services to a group

of nursing students. which of the following examples of care or care setting should the

nurse classify as tertiary care Ans: ICU, Oncology treatment center

6. nurse is caring for an older adult client who lives alone and is to be discharged in 3

days. he states that it is difficult to prepare adequate nutritious meals at home for just

one person. to which of the following members of the health care team should the

1/5

, nurse refer him? Ans: social work

7. a goal for a client who has difficulty with self feeding due to rheumatoid arthritis is

to use adaptive devices. the nurse caring for the client should initiate a referral with

which of the following members of the interprofessional care team Ans: occupational

therapist

8. client who is post op following knee arthroplasty is concerned about the adverse

effects of the medication he is receiving for pain management. which of the following

members of the interprofessional care team may assist the client in understanding the

medications effects Ans: provider, pharmacist, RN

9. client who has had cerebrovascular accident has persistent problems with

dysphagia. the nurse caring for the client should initiate a referral with which of the

following members of the interprofessional care team Ans: speech language pathologist

10. a nursing instructor is acquainting a group of students with the roles of various

members of the health care team they will encounter on a medical-sur- gical unit. when

she gives examples of tasks CNA may perform, which of

the following client activities should she include Ans: bathing, ambulating, toileting,

measuring vital signs

11. nurse is caring for a client who decides not to have surgery despite significant

blockages in his coronary arteries.The nurse understands that this

2/5

Documentinformatie

Geüpload op
10 mei 2025
Aantal pagina's
5
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€13,11

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Maliah
3,6
(18)
Verkocht
88
Volgers
40
Items
1898
Laatst verkocht
1 week geleden




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen