• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 10 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

ACLS Precourse Work & Self-Assessment Questions | Questions with 100% Correct Answers | Verified | Updated(2025/2026)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 10 pagina's

ACLS Precourse Work & Self-Assessment Questions | Questions with 100% Correct Answers | Verified | Updated(2025/2026)1.What is the target respiratory rate Ans: 20 to 30 breath a minute 2.Why do we use cuffed ET tubess Ans: To improve accuracy of capnography in- creased risk of aspiration 3.When do we consider naloxone Ans: (Narcan) in respiratory arrest due to suspect- ed opioid overdose 4.What is the fluid bolus for sepsis Ans: 10-20 mL/kg 5.You're in public and you see a child laying on the ground. What do you do Ans: Check route for responsiveness shout for help activate EMS. Assess for breathing and pulse taking no more than 10 seconds. Feel break your pulse and infant, carotid or femoral pulse in child. 6.What do you do if the heart rate is less than 60 bpm with signs of poor perfusion Ans: Start CPR

Voorbeeld van de inhoud

ACLS Precourse Work

1. Lesson1: system of care. Which quality improvement component of sys-

tems of care best describes the capture and review of data related to resusci-

tation education, processes, and outcomes Ans: Measurement

2. Lesson1: system of care.Which one of the following is an interdependent

component of systems of care Ans: Structure

3. Lesson2: Science of Resuscitation.What is an effect of excessive ventila-

tion Ans: decreased CO

4. Lesson2: Science of Resuscitation. Which is the maximum interval you

should allow for an interruption in chest compressions Ans: 10 s

5. Lesson2: Science of Resuscitation.Which is the recommended next step

after a defibrillation attempt Ans: Resume CPR, starting with chest

compressions

6. Lesson2: Science of Resuscitation.How does complete chest recoil con-

tribute to effective CPR Ans: Allows maximum blood return to the heart

7. Lesson3: Systematic Approach.What is an advantage of a systematic ap-

1/
10

, proach to patient assessment Ans: Reduces the chances of missing important

signs and symptoms

8. Lesson3: Systematic Approach.What is the first step in the systematic

approach to patient assessment Ans: Initial impression

9. Lesson3: Systematic Approach.Which action is part of the Secondary

As- sessment of a conscious patient?Which action is part of the Secondary

Assessment of a conscious patient Ans: Formulate a differential diagnosis

10. Lesson3: Systematic Approach.Which is one of the H's and T's that

rep- resent a potentially reversible cause of cardiac arrest and other

emergency cardiopulmonary conditions Ans: Hypothermia

11. Lesson4: CPR Coach.What should be the primary focus of the CPR

Coach on a resuscitation team Ans: To ensure high-quality CPR

12. Lesson4: CPR Coach.The CPR Coach role can be blended into which of

the following roles Ans: The monitor/defibrillator

13. Lesson4: CPR Coach.Which of the following is a responsibility of the

CPR Coach Ans: Coordinating compressor switches

14. Lesson 5: High Quality BLS Part 1.What is the recommended

2/
10

Documentinformatie

Geüpload op
29 maart 2025
Aantal pagina's
10
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€12,20

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Maliah
3,6
(18)
Verkocht
88
Volgers
40
Items
1898
Laatst verkocht
1 week geleden




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen