• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 20 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

ADVANCED CARDIOVASCULAR LIFE SUPPORT

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 20 pagina's

ADVANCED CARDIOVASCULAR LIFE SUPPORT

Voorbeeld van de inhoud

ADVANCED CARDIOVASCULAR LIFE SUPPORT (ACLS)
EXAM 2023 ACTUAL EXAM 200 QUESTIONS AND
CORRECT DETAILED ANSWERS (VERIFIED ANSWERS) |
ALREADY GRADED A
1. You find an unresponsive patient who is not breathing. After activating the
emergency response system, you determine that there is no pulse. What is your next
action?

Open the airway with a head tilt-chin lift.
Administer epinephrine at a dose of 1 mg/kg.
Deliver 2 rescue breaths each over 1 second.
Start chest compressions at a rate of at least 100/min. - ANSWER: Start chest
compressions at a rate of at least 100/min.

2. You are evaluating a 58-year-old man with chest pain. The blood pressure is 92/50
mm Hg, the heart rate is 92/min, the nonlabored respiratory rate is 14 breaths/min,
and the pulse oximetry reading is 97%. What assessment step is most important
now?

PETCO2
Chest x-ray
Laboratory testing
Obtaining a 12-lead ECG - ANSWER: Obtaining a 12-lead ECG

3. What is the preferred method of access for epinephrine administration during
cardiac arrest in most patients?

Intraosseous
Endotracheal
Central intravenous
Peripheral intravenous - ANSWER: Peripheral intravenous

4. An activated AED does not promptly analyze the rhythm. What is your next
action?

Begin chest compressions.
Discontinue the resuscitation attempt.
Check all AED connections and reanalyze.
Rotate AED electrodes to an alternate position. - ANSWER: Begin chest
compressions.

5. You have completed 2 minutes of CPR. The ECG monitor displays the lead II
rhythm below, and the patient has no pulse. Another member of your team resumes

,chest compressions, and an IV is in place. What management step is your next
priority?

Give 0.5 mg of atropine.
Insert an advanced airway.
Administer 1 mg of epinephrine.
Administer a dopamine infusion. - ANSWER: Administer 1 mg of epinephrine.

6. During a pause in CPR, you see this lead II ECG rhythm on the monitor. The patient
has no pulse. What is the next action?

Establish vascular access.
Obtain the patient's history.
Resume chest compressions.
Terminate the resuscitative effort. - ANSWER: Resume chest compressions.

7. What is a common but sometimes fatal mistake in cardiac arrest management?

Failure to obtain vascular access
Prolonged periods of no ventilations
Failure to perform endotracheal intubation
Prolonged interruptions in chest compressions - ANSWER: Prolonged interruptions in
chest compressions

8. Which action is a component of high-quality chest compressions?

Allowing complete chest recoil
Chest compressions without ventilation
60 to 100 compressions per minute with a 15:2 ratio
Uninterrupted compressions at a depth of 11⁄2 inches - ANSWER: Allowing complete
chest recoil

9. Which action increases the chance of successful conversion of ventricular
fibrillation?

Pausing chest compressions immediately after a defibrillation attempt
Administering 4 quick ventilations immediately before a defibrillation attempt
Using manual defibrillator paddles with light pressure against the chest
Providing quality compressions immediately before a defibrillation attempt -
ANSWER: Providing quality compressions immediately before a defibrillation attempt

10. Which situation BEST describes pulseless electrical activity?

Asystole without a pulse
Sinus rhythm without a pulse
Torsades de pointes with a pulse
Ventricular tachycardia with a pulse - ANSWER: Sinus rhythm without a pulse

, 11. What is the BEST strategy for performing high-quality CPR on a patient with an
advanced airway in place?

Provide compressions and ventilations with a 15:2 ratio.
Provide compressions and ventilations with a 30:2 ratio.
Provide a single ventilation every 6 seconds during the compression pause.
Provide continuous chest compressions without pauses and 10 ventilations per
minute. - ANSWER: Provide continuous chest compressions without pauses and 10
ventilations per minute.

12. Three minutes after witnessing a cardiac arrest, one member of your team
inserts an endotracheal tube while another performs continuous chest
compressions. During subsequent ventilation, you notice the presence of a
waveform on the capnography screen and a PETCO2 level of 8 mm Hg. What is the
significance of this finding?

Chest compressions may not be effective.
The endotracheal tube is no longer in the trachea.
The patient meets the criteria for termination of efforts.
The team is ventilating the patient too often (hyperventilation). - ANSWER: Chest
compressions may not be effective.

13. The use of quantitative capnography in intubated patients:

allows for monitoring of CPR quality.
measures oxygen levels at the alveoli level.
determines inspired carbon dioxide relating to cardiac output.
detects electrolyte abnormalities early in code management. - ANSWER: allows for
monitoring of CPR quality.

14. For the past 25 minutes, an EMS crew has attempted resuscitation of a patient
who originally presented in ventricular fibrillation. After the first shock, the ECG
screen displayed asystole, which has persisted despite 2 doses of epinephrine, a fluid
bolus, and high-quality CPR. What is your next treatment?

Apply a transcutaneous pacemaker.
Administer 1 mg of intravenous atropine.
Administer 40 units of intravenous vasopressin.
Consider terminating resuscitative efforts after consulting medical control. -
ANSWER: Consider terminating resuscitative efforts after consulting medical control.

15. Which is a safe and effective practice within the defibrillation sequence?

Stop chest compressions as you charge the defibrillator.
Be sure oxygen is not blowing over the patient's chest during the shock.
Assess for the presence of a pulse immediately after the shock.

Gekoppeld boek
 image
Uitgever: 2016 ISBN: 9781616694005 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
11 oktober 2024
Aantal pagina's
20
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€16,74

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Verkocht
1
Volgers
0
Items
760
Laatst verkocht
10 maanden geleden




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen