• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 256 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

2027 HESI RN Exit Exam V1–V4 (4 Full Set Exams) – NGN Questions, Case Studies & Verified Answers with Rationales (Pass Guaranteed)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 256 pagina's

2027 HESI RN Exit Exam V1–V4 (4 Full Set Exams) – NGN Questions, Case Studies & Verified Answers with Rationales (Pass Guaranteed)

Voorbeeld van de inhoud

2027 HESI RN Exit Exam V1–V4 (4 Full
Set Exams) – NGN Questions, Case
Studies & Verified Answers with
Rationales (Pass Guaranteed)
4 Full-Set NGN-Style Practice Exams • Questions Total
Case Studies • Clinical Judgment • Answers • Rationales


Contents
Exam V1

Exam V2

Exam V3

Exam V4

Coverage: Adult Health, Pharmacology, Maternal-Newborn, Pediatrics, Mental Health,
Fundamentals/Safety, and Leadership/Priority.

EXAM V1
Original NGN-style practice set. Select the best answer unless the item specifies another
response type.

Case Study 1 — Pediatrics
Clinical scenario: A client is receiving care related to asthma exacerbation. During the
assessment, the nurse identifies wheezing. The nurse must prioritize assessment,
intervention, and evaluation.
1. A client is being cared for for asthma exacerbation. During assessment, the nurse notes
wheezing. The client has no other immediately life-threatening finding. Which finding should
the nurse recognize as most important?
A. wheezing

B. Mild thirst

C. Occasional fatigue

D. Stable appetite

Answer: A

Rationale: The finding described is directly associated with asthma exacerbation and should
guide immediate nursing assessment.

,2. For the client with asthma exacerbation, which nursing action is the priority?

A. assess respiratory status

B. Delay assessment until the next scheduled round

C. Encourage unrestricted activity

D. Provide routine teaching first

Answer: A

Rationale: The priority is assess respiratory status, because it directly addresses the major
risk of bronchospasm.
3. Which intervention would the nurse anticipate for asthma exacerbation?

A. short-acting bronchodilator

B. Withhold all prescribed therapy

C. Encourage excess sodium intake

D. Avoid reassessment

Answer: A

Rationale: short-acting bronchodilator is an appropriate management strategy for this
clinical problem when prescribed and indicated.
4. Which finding would indicate that the client with asthma exacerbation is improving?

A. Improved clinical status related to the presenting problem

B. Worsening wheezing

C. New severe instability

D. Increasing need for emergency intervention

Answer: A

Rationale: Improvement is demonstrated by resolution of the signs associated with asthma
exacerbation, rather than progression of them.
5. Which additional finding requires the nurse to notify the provider promptly in a client
with asthma exacerbation?
A. A new or worsening sign of bronchospasm

B. A stable expected finding

, C. A normal vital sign

D. Improved symptoms

Answer: A

Rationale: A new or worsening manifestation of bronchospasm can indicate deterioration
and warrants prompt evaluation.

Case Study 2 — Pharmacology
Clinical scenario: A client is receiving care related to ACE inhibitor therapy. During the
assessment, the nurse identifies facial swelling. The nurse must prioritize assessment,
intervention, and evaluation.
6. A client is being cared for for ACE inhibitor therapy. During assessment, the nurse notes
facial swelling. The client has no other immediately life-threatening finding. Which finding
should the nurse recognize as most important?
A. facial swelling

B. Mild thirst

C. Occasional fatigue

D. Stable appetite

Answer: A

Rationale: The finding described is directly associated with ACE inhibitor therapy and
should guide immediate nursing assessment.
7. For the client with ACE inhibitor therapy, which nursing action is the priority?

A. monitor potassium

B. Delay assessment until the next scheduled round

C. Encourage unrestricted activity

D. Provide routine teaching first

Answer: A

Rationale: The priority is monitor potassium, because it directly addresses the major risk of
hyperkalemia/angioedema.
8. Which intervention would the nurse anticipate for ACE inhibitor therapy?

A. withhold and seek care for angioedema

B. Withhold all prescribed therapy

, C. Encourage excess sodium intake

D. Avoid reassessment

Answer: A

Rationale: withhold and seek care for angioedema is an appropriate management strategy
for this clinical problem when prescribed and indicated.
9. Which finding would indicate that the client with ACE inhibitor therapy is improving?

A. Improved clinical status related to the presenting problem

B. Worsening facial swelling

C. New severe instability

D. Increasing need for emergency intervention

Answer: A

Rationale: Improvement is demonstrated by resolution of the signs associated with ACE
inhibitor therapy, rather than progression of them.
10. Which additional finding requires the nurse to notify the provider promptly in a client
with ACE inhibitor therapy?
A. A new or worsening sign of hyperkalemia/angioedema

B. A stable expected finding

C. A normal vital sign

D. Improved symptoms

Answer: A

Rationale: A new or worsening manifestation of hyperkalemia/angioedema can indicate
deterioration and warrants prompt evaluation.

Case Study 3 — Pharmacology
Clinical scenario: A client is receiving care related to insulin therapy. During the assessment,
the nurse identifies diaphoresis. The nurse must prioritize assessment, intervention, and
evaluation.
11. A client is being cared for for insulin therapy. During assessment, the nurse notes
diaphoresis. The client has no other immediately life-threatening finding. Which finding
should the nurse recognize as most important?
A. diaphoresis

B. Mild thirst

Documentinformatie

Geüpload op
26 september 2026
Aantal pagina's
256
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€23,53

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
EliteStudyHub
2,0
(11)
Verkocht
96
Volgers
6
Items
9771
Laatst verkocht
4 dagen geleden




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen