• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 203 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

2027 HESI RN Exit Exam V5–V7 (3 Full Set Exams) – NGN Questions, Case Studies & Verified Answers with Rationales (Pass Guaranteed)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 203 pagina's

2027 HESI RN Exit Exam V5–V7 (3 Full Set Exams) – NGN Questions, Case Studies & Verified Answers with Rationales (Pass Guaranteed)

Voorbeeld van de inhoud

2027 HESI RN Exit Exam V5–V7 (3 Full Set Exams) –
NGN Questions, Case Studies & Verified Answers with
Rationales (Pass Guaranteed)
3 Full-Set NGN-Style Exams • Questions

Case Studies • Clinical Judgment • Answers • Rationales




Contents
Exam V5

Exam V6

Exam V7

Coverage includes adult health, pharmacology, maternal-newborn, pediatrics, mental health,
safety, leadership, prioritization, and emergency care.

EXAM V5
Directions: Select the best answer unless another response type is specified. Use clinical
judgment: recognize cues, analyze cues, prioritize hypotheses, generate solutions, take action, and
evaluate outcomes.

Case Study 1 — Sepsis
Scenario: An adult, pediatric, or maternity client is receiving care for Sepsis. During assessment,
the nurse identifies elevated lactate. The nurse must use the available findings to prioritize care
and evaluate the response.
1. [Single Best Answer] A client is being treated for Sepsis. The nurse notes elevated lactate.
Which action should the nurse take first?
A. Document the finding and reassess tomorrow

B. Encourage unrestricted activity

C. Delay all interventions until discharge

D. IV isotonic crystalloid

Answer: D

Rationale: The correct response is D. The intervention/finding is directly related to systemic
hypoperfusion in Sepsis and addresses the client's immediate clinical need.

,2. [Priority] Which intervention should the nurse anticipate for a client with Sepsis?

A. norepinephrine after adequate fluid resuscitation

B. Stop all prescribed therapy

C. Provide a high-risk intervention without assessment

D. Avoid monitoring

Answer: A

Rationale: The correct response is A. The intervention/finding is directly related to systemic
hypoperfusion in Sepsis and addresses the client's immediate clinical need.
3. [Clinical Judgment] Which finding in a client with Sepsis requires the most immediate
follow-up?
A. Comfortable resting

B. elevated lactate

C. Stable appetite

D. Normal orientation

Answer: B

Rationale: The correct response is B. The intervention/finding is directly related to systemic
hypoperfusion in Sepsis and addresses the client's immediate clinical need.
4. [Single Best Answer] Which outcome best indicates improvement in a client with Sepsis?

A. Increasing severity of the presenting problem

B. New hemodynamic instability

C. Reduced responsiveness

D. Improved physiologic status and reduced manifestations of the condition

Answer: D

Rationale: The correct response is D. The intervention/finding is directly related to systemic
hypoperfusion in Sepsis and addresses the client's immediate clinical need.
5. [Evaluation] The nurse is prioritizing care for a client with Sepsis. Which rationale best
supports the priority intervention?
A. It should replace all other care.

, B. It addresses the major risk associated with systemic hypoperfusion.

C. It eliminates the need for reassessment.

D. It is required for every client regardless of condition.

Answer: B

Rationale: The correct response is B. The intervention/finding is directly related to systemic
hypoperfusion in Sepsis and addresses the client's immediate clinical need.

Case Study 2 — ACE inhibitor therapy
Scenario: An adult, pediatric, or maternity client is receiving care for ACE inhibitor therapy. During
assessment, the nurse identifies facial/tongue swelling. The nurse must use the available findings
to prioritize care and evaluate the response.
6. [Single Best Answer] A client is being treated for ACE inhibitor therapy. The nurse notes
facial/tongue swelling. Which action should the nurse take first?
A. Document the finding and reassess tomorrow

B. Encourage unrestricted activity

C. Delay all interventions until discharge

D. monitor potassium and renal function

Answer: D

Rationale: The correct response is D. The intervention/finding is directly related to
hyperkalemia/angioedema in ACE inhibitor therapy and addresses the client's immediate
clinical need.
7. [Priority] Which intervention should the nurse anticipate for a client with ACE inhibitor
therapy?
A. Provide a high-risk intervention without assessment

B. Avoid monitoring

C. urgent evaluation for angioedema

D. Stop all prescribed therapy

Answer: C

Rationale: The correct response is C. The intervention/finding is directly related to
hyperkalemia/angioedema in ACE inhibitor therapy and addresses the client's immediate
clinical need.

, 8. [Clinical Judgment] Which finding in a client with ACE inhibitor therapy requires the
most immediate follow-up?
A. Stable appetite

B. Normal orientation

C. Comfortable resting

D. facial/tongue swelling

Answer: D

Rationale: The correct response is D. The intervention/finding is directly related to
hyperkalemia/angioedema in ACE inhibitor therapy and addresses the client's immediate
clinical need.
9. [Single Best Answer] Which outcome best indicates improvement in a client with ACE
inhibitor therapy?
A. Increasing severity of the presenting problem

B. New hemodynamic instability

C. Reduced responsiveness

D. Improved physiologic status and reduced manifestations of the condition

Answer: D

Rationale: The correct response is D. The intervention/finding is directly related to
hyperkalemia/angioedema in ACE inhibitor therapy and addresses the client's immediate
clinical need.
10. [Evaluation] The nurse is prioritizing care for a client with ACE inhibitor therapy. Which
rationale best supports the priority intervention?
A. It is required for every client regardless of condition.

B. It should replace all other care.

C. It addresses the major risk associated with hyperkalemia/angioedema.

D. It eliminates the need for reassessment.

Answer: C

Rationale: The correct response is C. The intervention/finding is directly related to
hyperkalemia/angioedema in ACE inhibitor therapy and addresses the client's immediate
clinical need.

Documentinformatie

Geüpload op
26 september 2026
Aantal pagina's
203
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€23,53

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
EliteStudyHub
2,0
(11)
Verkocht
96
Volgers
6
Items
9771
Laatst verkocht
4 dagen geleden




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen