• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 36 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NSG-318 Exam 3 Frequently Tested Actual Questions and Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 36 pagina's

NSG-318 Exam 3 Frequently Tested Actual Questions and Answers

Voorbeeld van de inhoud

NSG-318 Exam 3 Frequently Tested Actual Questions and
Answers

Question 1.
acute HF

Correct Answer: -heart muscle weakens and enlarges -loses ability to pump
blood adequately -compensatory mechanisms fail -lungs/periphery become
congested


Question 2.
R sided heart failure

Correct Answer: blood backs up in periphery -peripheral edema & weight gain


Question 3.
L sided heart failure

Correct Answer: blood backs up into lungs -pulmonary edema, shortness of
breath, dyspnea, cough


Question 4.
cardiomegaly is common with

Correct Answer: heart failure


Question 5.
heart failure nonpharmacologic tx

Correct Answer: -limit salt and saturated fat intake (limit to 2g/1tsp/day)
-limit/avoid alcohol intake (avoid/1 drink/day) -stop smoking -perform mild
exercise -fluid intake (may be dec)


Question 6.
Digoxin class

Correct Answer: cardiac glycoside


Question 7.
digoxin use

Correct Answer: HF, a-fib (oral/IV admin)

,Question 8.
digoxin action

Correct Answer: inhibits Na/K+ ATPase; inc cardiac contractility, CO and tissue
perfusion


Question 9.
digoxin side effects/adverse effects

Correct Answer: hypokalemia, blurred/yellow vision, green/yellow halos w
toxicity


Question 10.
Digoxin contraindications

Correct Answer: V-fib, hypokalemia caution w/ acute MI, AV block, HTN, older
adults


Question 11.
digoxin drug interactions

Correct Answer: -Diuretics and cortisone: inc risk for toxicity (diuretics may
cause hypokalemia) -Antacids: dec digoxin absorption


Question 12.
digoxin CAM interactions

Correct Answer: -Ginseng: inc digitalis levels -St. John's wort and psyllium: dec
absorption -Hawthorn: inc effects -Licorice, aloe, ephedra: inc risk of toxicity


Question 13.
digoxin interventions

Correct Answer: -assess apical pulse before administering; DON'T ADMINISTER
IF HR <60bpm -advise client to eat foods high in K+


Question 14.
Antidote for digoxin toxicity

Correct Answer: digoxin immune FAB

,Question 15.
digoxin therapeutic serum level

Correct Answer: 0.5-1ng/mL


Question 16.
digoxin effects on heart muscle

Correct Answer: -inc. myocardial contractility and CO -dec. HR and conduction


Question 17.
angina

Correct Answer: acute cardiac pain caused by inadequate blood flow to
myocardium


Question 18.
antianginal drugs

Correct Answer: -nitrates -beta blockers -Ca channel blockers


Question 19.
nitroglycerin class

Correct Answer: antianginal (Nitrate)


Question 20.
nitroglycerin uses

Correct Answer: control angina, acute MI and HF


Question 21.
nitroglycerin action

Correct Answer: dec myocardial demand for O2 consumption (vasodilator)


Question 22.
Nitroglycerin Contraindications

Correct Answer: inc intracranial pressure; heat and light dec potency of drug.
keep in dark bottle

, Question 23.
nitroglycerin routes of administration

Correct Answer: -SL spray: 1-3min onset. space out over 5mins and call 911
before taking 2nd dose -Topical cream: wipe off old cream 1st (4-8hr duration)
-Transdermal: leave off for 12hrs to give break


Question 24.
nitroglycerin side effects/adverse effects

Correct Answer: CNS effects, syncope, tolerance, GI distress, circulatory
collapse


Question 25.
nitroglycerin drug interactions

Correct Answer: -alcohol, beta blockers, Ca channel blockers, antihypertensives,
Aspirin, benzos, vasodilators: inc effect -heparin: dec effect


Question 26.
nitroglycerin CAM interactions

Correct Answer: -Hawthorn: inc. levels


Question 27.
nitroglycerin interventions

Correct Answer: -for SL spray, call 911 if 1st dose doesn't work -proper storage
of tabs -administer SL tab if chest pain occurs


Question 28.
Atenolol class

Correct Answer: beta 1 adrenergic blocker


Question 29.
atenolol use

Correct Answer: tx of hypertension, prophylaxis, and acute MI

Documentinformatie

Geüpload op
26 september 2026
Aantal pagina's
36
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€17,19

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
21
Volgers
0
Items
8101
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen