• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 27 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NSG-318 Exam 2 Solved Correctly Latest Update 2027, Graded A+

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 27 pagina's

NSG-318 Exam 2 Solved Correctly Latest Update 2027, Graded A+

Voorbeeld van de inhoud

NSG-318 Exam 2 Solved Correctly Latest Update 2027, Graded A+

Question 1.
what substance is a synthetic catecholamine

Correct Answer: dobutamine


Question 2.
what occurrence is an effect of beta-1 adrenergic receptor stimulation

Correct Answer: increased renin secretion


Question 3.
which body parts are regulated by the ANS

Correct Answer: smooth muscles and glands -eyes -heart -urinary bladder
-respiratory system -GI tract


Question 4.
stimulation of what receptor will cause increased heart rate

Correct Answer: Beta 1


Question 5.
drugs that stimulate the PNS

Correct Answer: cholinergic agonists (by mimicking ACH)


Question 6.
complications of anticholinergic drugs

Correct Answer: dry mouth, tachycardia, blurred vision (due to blockage of
cholinergic receptors)


Question 7.
what would a nurse monitor while observing the activation of muscarinic receptors

Correct Answer: increased bronchial secretion


Question 8.
cholinergic drugs that stimulate muscarinic receptors are indicated for:

Correct Answer: lowering intraocular pressure in a pt with glaucoma

,Question 9.
antidote for overdose of atropine (flushing, dry skin and mucous membranes, mydriasis,
alt mental status, fever)

Correct Answer: physostigmine


Question 10.
Antidote for benzodiazepines

Correct Answer: Flumazenil


Question 11.
when should you not give bethanechol

Correct Answer: if the pt has low BP (hypotension)


Question 12.
which drug is used for myasthenia gravis

Correct Answer: neostigmine (prevents inactivation of ACH at neuromuscular
junction, causing increased nerve transmission and skeletal muscle activation)


Question 13.
Opthalamic disorder caused by paralysis of the ciliary muscles

Correct Answer: cycloplegia (loss of accommodation)


Question 14.
what drug is a direct-acting cholinergic agonist commonly used to treat glaucoma

Correct Answer: pilocarpine hydrochloride


Question 15.
what NSAID can be administered through IV

Correct Answer: Ketorolac (can also be transmitted orally)


Question 16.
gout

Correct Answer: metabolic disorder of uric acid and purines; inflammatory
condition of joints and tendons. caused by accumulation of uric acid and creates
tophi, pain in joints

, Question 17.
foods containing salicylates

Correct Answer: prunes, raisins, licorice, paprika, curry


Question 18.
prostaglandin function

Correct Answer: -vasodilation -inc capillary permeability -inc platelet
aggregation (inflammation)


Question 19.
Cardinal signs of inflammation

Correct Answer: redness, swelling, heat, pain, loss of function


Question 20.
a pt is at an increased risk for a stroke. The nurse anticipates that the health care provider
will prescribe:

Correct Answer: aspirin (low dose)


Question 21.
antiinflammatories inhibit what substance

Correct Answer: prostaglandin


Question 22.
which physiological change occurs during the delayed process of inflammation

Correct Answer: infiltration of leukocytes into the site


Question 23.
pathophysiology of pain

Correct Answer: chemical mediators sensitize the pain receptors


Question 24.
a pt with migraine headaches who is on SSRI therapy is prescribed sumatriptan. what
possible complication might the nurse see in the pt

Correct Answer: serotonin syndrome (manifested by inc serotonin levels in the
blood)

Documentinformatie

Geüpload op
26 september 2026
Aantal pagina's
27
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€17,19

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
21
Volgers
0
Items
8101
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen