• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 10 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NSG-316 Final Exam Actual Questions with Detailed Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 10 pagina's

NSG-316 Final Exam Actual Questions with Detailed Answers

Voorbeeld van de inhoud

NSG-316 Final Exam Actual Questions with Detailed Answers

Question 1.
tonsil grading scale

Correct Answer: 1+: visible 2+: halfway b/n tonsillar pillars and uvula 3+:
touching uvula 4+: touching each other (1-2 in healthy people)


Question 2.
normal contour of abdomen

Correct Answer: flat or rounded


Question 3.
contour of the abdomen describes

Correct Answer: nutritional state


Question 4.
how to auscultate bowel sounds

Correct Answer: use diaphragm of stethoscope, hold lightly against skin, begin
in RLQ


Question 5.
how long do you need to auscultate in each quadrant to determine bowel sounds are
completely absent

Correct Answer: 5 minutes


Question 6.
how to auscultate vascular sounds

Correct Answer: use the bell of the stethoscope, use firmer pressure over the
arteries


Question 7.
is there usually tenderness when palpating the sigmoid colon

Correct Answer: yes

, Question 8.
what can make organs enlarged

Correct Answer: trauma, injury, distention, infection


Question 9.
abnormal findings in GI/GU system

Correct Answer: -thrills and bruits -obesity -ascites -cysts -tumor
-hypo/hyperactive bowel sounds


Question 10.
ethnic differences in the lips

Correct Answer: black people may have blue lips and a dark line on the gingival
margin


Question 11.
GI system changes in the aging adult

Correct Answer: -salivation decreases -dec sense of taste -delayed esophageal
emptying and gastric acid secretion -dec liver size (normal liver functions) -dec
drug metabolism -frequent constipation


Question 12.
borborygmus

Correct Answer: hyperactive bowel sounds


Question 13.
melena can be caused by

Correct Answer: taking iron meds


Question 14.
bright red blood in the stool may be due to

Correct Answer: hemorrhoids


Question 15.
developmental changes in men

Correct Answer: -testosterone decreases -pubic hair and penis size dec -testes
dec in size/less firm

Documentinformatie

Geüpload op
26 september 2026
Aantal pagina's
10
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€17,19

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
21
Volgers
0
Items
8101
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen