• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 10 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NSG-316 Exam 3 Expected Questions and Verified Answers ()

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 10 pagina's

NSG-316 Exam 3 Expected Questions and Verified Answers ()

Voorbeeld van de inhoud

NSG-316 Exam 3 Expected Questions and Verified Answers
(2026-2027)

Question 1.
when you inspect the chest of an aging adult, what do you look for?

Correct Answer: the shape and configuration


Question 2.
When someone complains of SOB when lay- ing down, what do you ask them?

Correct Answer: how many pillows do they sleep on


Question 3.
When someone has chronic COPD, what would you expect their chest to look like?

Correct Answer: Barrel chested


Question 4.
What are differences between the right and left lungs?

Correct Answer: Left lung = 2 lobes, is narrower than the right because heart
bulges to the left right lung = 3 lobes, but shorter than


Question 5.
In a normal healthy adult, the lung assessment finding would be

Correct Answer: vesicular breath sounds and you will hear them over the
peripheral fields of the lungs


Question 6.
What is the bell of the stethoscope designed to hear?

Correct Answer: lower pitched sounds


Question 7.
What sound can be generated from the larynx?

Correct Answer: vocal sounds


Question 8.
When doing assessment of breathe sounds, what pattern do you listen in?

Correct Answer: you go from side to side

, Question 9.
When assess adults, how do you hold the diaphragm of the stethoscope?

Correct Answer: hold the diaphragm firmly to the chest, especially on males
because of hair


Question 10.
decreased or absent breath sounds can be caused by what?

Correct Answer: any bronchial obstruction (ex. pneumonia)


Question 11.
Any obstruction (Partial, or if a lung collapsed) can cause what?

Correct Answer: unequal breaths


Question 12.
What are adventitious sounds?

Correct Answer: abnormal sounds that can be heard in the lungs when you
auscultate


Question 13.
With aging adults, what happens to the respiratory system?

Correct Answer: Costal cartilages become calcified = less mobile thorax lungs
have a more rigid structure = lungs are harder to inflate have decreased # of
alveoli = less surface area lung bases are less ventilated = because of the result
of closing off a # of airways


Question 14.
what are the breathe sounds which are moderately pitched and heard over bronchi

Correct Answer: Bronchovesicular Bronchial Vesicular


Question 15.
What are ronchii?

Correct Answer: low-pitched wheezing sounds

Documentinformatie

Geüpload op
26 september 2026
Aantal pagina's
10
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€17,19

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
21
Volgers
0
Items
8101
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen