• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 20 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NSG-316 Exam 3 Expected Questions and Verified Answers ()

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 20 pagina's

NSG-316 Exam 3 Expected Questions and Verified Answers ()

Voorbeeld van de inhoud

NSG-316 Exam 3 Expected Questions and Verified Answers
(2026-2027)

Question 1.
Myocardium

Correct Answer: heart muscle that surrounds ventricles and atrium Atria are
thinner as they need to pump less strong


Question 2.
pericardium

Correct Answer: external layer that protects heart from injury/infection


Question 3.
endocardium

Correct Answer: 3 layered membrane that lines heart chambers


Question 4.
blockage of coronary arteries can lead to

Correct Answer: heart attack or stroke


Question 5.
heart failure

Correct Answer: increased pressure of cardiac overload -pulm congestion -inc
amount of blood in pulm capillaries


Question 6.
Left sided heart failure

Correct Answer: dyspnea/SOB, pulmonary edema


Question 7.
right sided heart failure

Correct Answer: blood back up in the periphery and will present with edema

,Question 8.
cardiomegaly

Correct Answer: abnormal enlargement of the heart due to over working to
compensate for decreased function


Question 9.
frequency

Correct Answer: high pitched or low pitched


Question 10.
what should you use the diaphragm of a stethoscope for

Correct Answer: high pitched, normal sounds


Question 11.
what should you use the bell of a stethoscope for

Correct Answer: low pitched, abnormal heart sounds, murmurs


Question 12.
intensity/loudness

Correct Answer: loud or soft


Question 13.
duration

Correct Answer: short heart sounds, or silent periods


Question 14.
timing

Correct Answer: systole or diastole


Question 15.
carotid artery/pulse

Correct Answer: found in the neck. feel one at a time. S1 is felt

, Question 16.
what is the most diminished pulse in the aging adult

Correct Answer: pedal pulse


Question 17.
normal heart sounds

Correct Answer: S1 and S2


Question 18.
S1 heart sound

Correct Answer: -occurs with closure of mitral and tricuspid valves (AV valve)
-"lub" sound -loudest at apex (5th intercostal space at midclavicular line)


Question 19.
S2 heart sound

Correct Answer: -occurs with closure of aortic and pulmonic valves (semilunar
valves) -"dub" sound -loudest at base of heart (2nd intercostal space)


Question 20.
abnormal heart sounds

Correct Answer: S3 and S4 sounds, murmurs, and bruits


Question 21.
S3 heart sounds

Correct Answer: -not usually heard -gallop sound -indication of HF -occurs with
ventricular resistance of filling


Question 22.
S4 heart sounds

Correct Answer: -create vibrations -can be heard right before S1 sound -occurs
at end of diastole when ventricles resist filling


Question 23.
murmurs

Correct Answer: -from turbulent blood flow -heard directly over heart -gentle
blowing/swooshing sound

Documentinformatie

Geüpload op
26 september 2026
Aantal pagina's
20
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€17,19

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
21
Volgers
0
Items
8101
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen