• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 13 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NSG-316 Exam 2 Updated Actual Questions and Correct Answers ()

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 13 pagina's

NSG-316 Exam 2 Updated Actual Questions and Correct Answers ()

Voorbeeld van de inhoud

NSG-316 Exam 2 Updated Actual Questions and Correct Answers
(2026-2027)

Question 1.
What is cranial nerve II

Correct Answer: Optic


Question 2.
What is the best method to assess lymph nodes?

Correct Answer: gentle, circular motion, use the finger pads to palpate and use
both hands at the same time to compare both sides


Question 3.
normal lymph nodes are

Correct Answer: movable, discrete, contender, soft


Question 4.
Anisocoria

Correct Answer: unequal pupil size


Question 5.
Presbyopia

Correct Answer: loss of lens elasticity Seen a lot in elderly people


Question 6.
Tinnitus

Correct Answer: ringing in the ears


Question 7.
The meaning of a vision score (20/20)

Correct Answer: the first number is what the patient is able to see at, the
second number is what a normal person is able to see at

, Question 8.
When someone is unable to read from the distance of 20 feet, what do you do

Correct Answer: shorten the distance until they are able to read the sign and
document where they can read it from


Question 9.
Intentional tremors

Correct Answer: when someone is trying to feed themselves and they are unable
to because of tremors


Question 10.


Question 11.
s/s of (seasonal) allergy rhinitis

Correct Answer: sneezing runny nose stuffy nose itchy nose coughing sore or
scratchy throat itchy eyes water eyes


Question 12.
how reflexes are documented

Correct Answer: 4 = very brisk, hyperactive with clonus, indicative of disease 3
= brisker than average, may indicate disease 2 = average, normal 1 =
diminished, low normal, or occurs with reinforcement 0 = no response


Question 13.
What is the Romberg test

Correct Answer: assesses ability of vestibular apparatus in inner ear to help
maintain standing balance. person stands with feet together and arms at sides;
when in stable position, ask person to close eyes and hold position for about 20
seconds tests balance


Question 14.
What is a +/- Romberg test

Correct Answer: + Romberg test - pt. sways and is unable to hold posture and
balance

Documentinformatie

Geüpload op
26 september 2026
Aantal pagina's
13
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€17,19

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
21
Volgers
0
Items
8101
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen