• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 20 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NSG-316 Exam 1 Actual Questions with Detailed Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 20 pagina's

NSG-316 Exam 1 Actual Questions with Detailed Answers

Voorbeeld van de inhoud

NSG-316 Exam 1 Actual Questions with Detailed Answers

Question 1.
Describe the elements of a general survey

Correct Answer: -physical appearance (age, sex, consciousness, skin color, facial
features, signs of distress) -body structure (stature, nutrition, symmetry,
posture, position, build, deformities) -mobility (gait, involuntary movements)
-behavior (expression, mood, speech, dress, hygiene) PBMB


Question 2.
when should you begin observing

Correct Answer: the second you see the client


Question 3.
health assessment

Correct Answer: collection of data about the patient's health state


Question 4.
complete database

Correct Answer: full health history and physical examination (family practice)


Question 5.
episodic database

Correct Answer: limited or short term problem concerns 1 problem or complex or
system (urgent care)


Question 6.
follow-up database

Correct Answer: status of pervious problem at regular scheduled intervals
(doctors office)


Question 7.
emergency database

Correct Answer: rapid collection of data (ER)

,Question 8.
comprehensive assessment

Correct Answer: health history and complete physical examination, usually
conducted when a patient first enters a health care setting


Question 9.
focused assessment

Correct Answer: assessment conducted to assess a specific problem; focuses on
pertinent history and body regions


Question 10.
subjective data

Correct Answer: what the person says about himself or herself during history
taking


Question 11.
objective data

Correct Answer: information that is seen, heard, felt, or smelled by an observer;
signs


Question 12.
first level priority

Correct Answer: Emergent, life threatening, and immediate (ABCs)


Question 13.
second level priority

Correct Answer: Next in urgency, requiring attention so as to avoid further
deterioration


Question 14.
third level priority

Correct Answer: Important to patient's health but can be addressed after more
urgent problems are addressed

, Question 15.
functional assessment components

Correct Answer: -basis for care planning, goal setting, and discharge planning
-self care (ADLs) -self maintenance (IADLs) -physical mobility


Question 16.
collecting subjective data for the ill person

Correct Answer: information about health problem


Question 17.
obtaining an accurate and current health history

Correct Answer: -subjective data -biographical data (name,DOB,sex,race,ethnic
origin) -source of history (themselves or family?) -reason for seeking care
(signs/symptoms) -present health/illness (location, severity, timing, setting,
relieving factors) -past health (childhood illness, hospitalizations, operations,
immunizations, allergies, current meds) -family history -review of systems
-functional assessment (ADLs, IADLs, AADLs)


Question 18.
cultural competence

Correct Answer: An understanding of how a patient's cultural background
shapes his beliefs, values, and expectations for therapy; established through
knowing your own culture first


Question 19.
inspection

Correct Answer: -begins when you first see the patient -first examine as a whole
and then systems -good lighting, exposure, and instruments


Question 20.
palpation

Correct Answer: -examine by touch -doctor does this, if nurses do this it will be
light -fingertips (skin texture, swelling, pulsation, lumps) -fingers/thumb
(position, shape, consistency of organ/mass) -dorsa of hand/fingers
(temperature) -base of fingers (vibration)

Documentinformatie

Geüpload op
26 september 2026
Aantal pagina's
20
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€17,19

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
21
Volgers
0
Items
8101
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen