• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 26 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NSG 3180 Exam 1 Expected Questions and Verified Answers ()

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 26 pagina's

NSG 3180 Exam 1 Expected Questions and Verified Answers ()

Voorbeeld van de inhoud

NSG 3180 Exam 1 Expected Questions and Verified Answers
(2026-2027)

Question 1.
Which of the following cultural groups uses story-telling to convey a message? A.)
Germans B.) Asians C.) Hispanic/Latino D.) Native American

Correct Answer: D.) Native American


Question 2.
The nurse should talk to the patient that is unconscious as though they can hear. A.) True
B.) False

Correct Answer: A.) True


Question 3.
Patients receiving palliative care can also receive ongoing treatment for diabetes and
wound care. A.) True B.) False

Correct Answer: A.) True


Question 4.
To ease a toddler fears while in the hospital, choose all of the following that apply. A.)
Have a clown in the surgery room B.) Partner with parents C.) Seperate from parents D.)
Use teddy bear to teach children procedures to ease child's fears

Correct Answer: B.) Partner with parents D.) Use teddy bear to teach children
procedures to ease child's fears


Question 5.
Which of the following affect communication messages? A.) Limited mobility deficits B.)
Vision deficits C.) Hearing deficits D.) Mental health deficits

Correct Answer: A.) Limited mobility deficits B.) Vision deficits C.) Hearing
deficits D.) Mental health deficits


Question 6.
The General Systems Theory does NOT include which of the following... A.) Homeostasis
occurs when processes independently occur B.) It includes evaluating relationships within
processes and how they connect C.) Explains interrelationship of different parts that
support the whole system D.) Homeostasis is the tendency of unified systems working
together

Correct Answer: A.) Homeostasis occurs when processes independently occur

,Question 7.
The Institute of Medicine #1 goal is patient safety by ....(choose all that apply) A.)
Punishing nurses when a medication error is made B.) Improve teamwork and
collaboration rather than professional silos C.) Effective communication between nurses &
providers using tools like ISBARR D.) Allow nurses to practice to the fullest extent of their
education

Correct Answer: B.) Improve teamwork and collaboration rather than
professional silos C.) Effective communication between nurses & providers using
tools like ISBARR D.) Allow nurses to practice to the fullest extent of their
education


Question 8.
ISBARR includes nurses providing recommendations for next steps in patient care. A.) True
B.) False

Correct Answer: A.) True


Question 9.
A nurse will serve prison time if a patient's health information is not protected. A.) True B.)
False

Correct Answer: B.) False


Question 10.
Sociology defines 2 orders or groups of social organizations. The primary group A.) Come
together for a short period to complete a specific task B.) Is typically a small social group
C.) Have a long term relationship D.) Consist of members that are in a close, personal
relationship

Correct Answer: B.) Is typically a small social group C.) Have a long term
relationship D.) Consist of members that are in a close, personal relationship


Question 11.
The nurse says to a patient that needs lab-work, "You are going to see a hospital vampire".
This is an example of.. A.) Of slang B.) Of an easy-going personality style C.) Of
empowering patient D.) Humor to relax the patient

Correct Answer: A.) Of slang


Question 12.
The most important nonverbal communication tool is.... A.) Body language and posture B.)
Facial expressions C.) Touch D.) Eye contact

Correct Answer: C.) Touch

, Question 13.
The act of caring is a deliberate action A.) True B.) False

Correct Answer: A.) True


Question 14.
When a nurse displays the act of caring, it is a nonverbal form of communication of
emotional feelings A.) True B.) False

Correct Answer: B.) False


Question 15.
Florence Nightingale was.....check all that apply. A.) Founder of modern nursing B.)
Statistician C.) English social reformer D.) Reported soldiers dying from malnutrition
instead of wounds

Correct Answer: A.) Founder of modern nursing B.) Statistician C.) English social
reformer D.) Reported soldiers dying from malnutrition instead of wounds


Question 16.
Which of the following is the best example of therapeutic communication? A.) Will you let
me assist you? B.) Let me assist you C.) How can I assist you? D.) I can assist you

Correct Answer: C.) How can I assist you?


Question 17.
General systems theory emphasizes complex systems share organizing principles. A.) True
B.) False

Correct Answer: A.) True


Question 18.
Nursing is as old as mankind A.) True B.) False

Correct Answer: A.) True


Question 19.
Historically women practiced nursing informally following old traditions A.) True B.) False

Correct Answer: A.) True

Documentinformatie

Geüpload op
26 september 2026
Aantal pagina's
26
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€17,19

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
21
Volgers
0
Items
8101
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen