• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 11 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NSG 316 Exam 3 Updated Actual Questions and Correct Answers ()

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 11 pagina's

NSG 316 Exam 3 Updated Actual Questions and Correct Answers ()

Voorbeeld van de inhoud

NSG 316 Exam 3 Updated Actual Questions and Correct Answers
(2026-2027)

Question 1.
What is the recommended patient position for assessing neck vessels?

Correct Answer: The patient can sit or lie at a 30-45° angle.


Question 2.
How should a patient be positioned for heart sounds and precordium assessment?

Correct Answer: Supine, left lateral, or sitting upright leaning forward.


Question 3.
What tools are essential for cardiovascular and peripheral vascular assessment?

Correct Answer: Stethoscope (diaphragm & bell), ruler, alcohol wipes.


Question 4.
Why is it important to palpate one carotid at a time?

Correct Answer: To ensure there is adequate blood flow to the brain


Question 5.
What is the normal amplitude for carotid artery palpation?

Correct Answer: 2+ is considered normal.


Question 6.
What are the three places to assess for carotid artery during auscultation?

Correct Answer: Angle of jaw, mid-cervical, base of neck


Question 7.
What does a bruit indicate during carotid auscultation?

Correct Answer: A bruit indicates turbulent blood flow, possibly due to carotid
stenosis.


Question 8.
What does elevated jugular venous distension (JVD) suggest?

Correct Answer: Elevated JVD suggests right-sided heart failure.

, Question 9.
What is the normal location for the apical impulse (PMI)?

Correct Answer: 5th intercostal space (ICS), midclavicular line (MCL).


Question 10.
What are the five traditional valve areas for auscultation?

Correct Answer: Aortic Pulmonic Erb's Point Tricuspid (4th-5th ICS, LSB), Mitral
(5th ICS, MCL).


Question 11.
Where is the Aortic valve heard during auscultation?

Correct Answer: 2nd right intercostal space (ICS), right sternal border (RSB)


Question 12.
Where is the Pulmonic valve heard during auscultation?

Correct Answer: 2nd left intercostal space (ICS), left sternal border (LSB)


Question 13.
Where is Erb's Point heard during auscultation?

Correct Answer: 3rd intercostal space (ICS), left sternal border (LSB) (best for
S2)


Question 14.
Where is the Tricuspid valve heard during auscultation?

Correct Answer: 4th-5th intercostal space (ICS), left sternal border (LSB)


Question 15.
Where is the Mitral valve heard during auscultation?

Correct Answer: 5th intercostal space (ICS), Mid-clavicular line (MCL) (apex)


Question 16.
What is the significance of S3 heart sounds?

Correct Answer: S3 is an early diastolic sound (ventricular gallop), can be
normal in young adults or indicate volume overload in older adults

Documentinformatie

Geüpload op
26 september 2026
Aantal pagina's
11
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€17,19

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
21
Volgers
0
Items
8101
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen