• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 11 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NSG 316 Exam 3 Bolded Terms Expected Questions and Verified Answers ()

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 11 pagina's

NSG 316 Exam 3 Bolded Terms Expected Questions and Verified Answers ()

Voorbeeld van de inhoud

NSG 316 Exam 3 Bolded Terms Expected Questions and Verified
Answers (2026-2027)

Question 1.
First heart sound S1 signals...

Correct Answer: beginning of systole


Question 2.
First heart sound S1 is loudest at...

Correct Answer: the apex


Question 3.
Second heart sound S2 occurs with...

Correct Answer: closure of semilunar valves


Question 4.
Second heart sound S2 is loudest at...

Correct Answer: the base


Question 5.
Third heart sound S3 occurs...

Correct Answer: immediately after S2, when AV valves open and atrial blood
first pours into ventricles


Question 6.
Third heart sound S3 is abnormal in...

Correct Answer: -adults may indicate heart failure -persons over age 35


Question 7.
what happens during the Fourth heart sound S4?

Correct Answer: Atria contract and push blood into noncompliant ventricle


Question 8.
murmurs

Correct Answer: Gentle, blowing, swooshing sound (turbulent blood flow) that
can be heard on chest wall

, Question 9.
what are the characteristics of sound?

Correct Answer: frequency or pitch intesity or loudness duration timing


Question 10.
frequency or pitch

Correct Answer: described as high pitched or low pitched


Question 11.
intensity or loudness

Correct Answer: loud or soft


Question 12.
duration

Correct Answer: very short for heart sounds: silent periods are longer


Question 13.
timing

Correct Answer: systole or diastole


Question 14.
what kind of artery is the carotid artery?

Correct Answer: a central artery, closr to the heart


Question 15.
the carotid artery timing closely coincides with...

Correct Answer: ventricular systole


Question 16.
where is the carotid artery pulse located?

Correct Answer: in groove between trachea and sternocleidomastoid muscle

Documentinformatie

Geüpload op
26 september 2026
Aantal pagina's
11
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€17,19

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
21
Volgers
0
Items
8101
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen