• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 17 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NSG 316 exam 1 Solved Correctly Latest Update 2027, Graded A+

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 17 pagina's

NSG 316 exam 1 Solved Correctly Latest Update 2027, Graded A+

Voorbeeld van de inhoud

NSG 316 exam 1 Solved Correctly Latest Update 2027, Graded A+

Question 1.
Abductive reasoning

Correct Answer: is thinking to determine the best explanation with the
information at hand


Question 2.
Inductive reasoning

Correct Answer: you will use signs and symptoms as a guide. Using logical
reasoning, you will be able to gather the information necessary and use your
previous knowledge to effectively care for patients.


Question 3.
ankle brachial index (ABI)

Correct Answer: screening measure for peripheral artery disease.


Question 4.
4 types of pt data: Complete (Total Health) Database aka comprehensive assessment

Correct Answer: complete health history + full physical (head to toe
assessment) Used for new admissions, baseline assessments, PRIMARY CARE


Question 5.
4 types of data: Focused or Problem-Centered

Correct Answer: limited or short-term problem. Targeted to specific complaint or
system


Question 6.
4 TYPES OF DATA: emergency database

Correct Answer: rapid collection of crucial info and often is compiled with
lifesaving measures Urgent care/ ER


Question 7.
4 types of data: follow-up database

Correct Answer: Reassessing identified problems. What change has occurred? Is
the problem getting better or worse? Which coping strategies are used? Usually
at next Dr. visit

,Question 8.
primary lesions

Correct Answer: immediate result of a specific causative factor; develop on
previously unaltered skin Freckles,moles, patches, mosquito bite, chickenpox


Question 9.
secondary lesions

Correct Answer: When primary lesion changes overtime because of scratching or
infection Scars, ulcers, bullae, pustule


Question 10.
Pressure injuries stage 1

Correct Answer: •Non-blanchable erythema Skin is intact but reddened and does
not blanch (turn light with fingertip pressure)
•Light skin appears pink or reddened
•Dark skin appears darker and also does not blanch


Question 11.
Pressure injury stage 2

Correct Answer: skin loss (partial-thickness); may see a blister or shallow
reddish-pink ulcer; the blister may be intact or open


Question 12.
Pressure injury stage 3

Correct Answer: skin loss (full-thickness); skin gone; may see subcutaneous fat;
slough (dead soft tissue, often moist and varies in color - white, yellow, green,
or tan) may be present; could be attached or stringy loose


Question 13.
Pressure injury stage 4

Correct Answer: full-thickness skin and tissue loss with muscle, tendon, and
bone exposure; slough and eschar (thick, leathery dead tissue that may be loose
or attached to skin); often black or brown

, Question 14.
On assessing your patient's sacral pressure injury you note that the tissue over the sacrum
is dark hard and adherent to the wound edge which stage would be applied to this
patient's pressure in- jury?
A. Stage 2 B. Stage 4 C. Unstageable D. Suspected deep tissue damage

Correct Answer: C. Unstageable- the assessed pressure injury was covered with
necrotic tissue. The depth could not be determined.


Question 15.
Which characteristic would be indicative of abnormal heal- ing of a primary wound?
A. Slough tissue in the wound base.
B. A fruity earthy or a putrid odor
C. A dry or moist granulation tissue bed.
D. Drainage for more than 3 days after closure.

Correct Answer: D. If a primary intention, wound has drained for more than
three days after closure. Everything else are signs of abnormal healing of a
secondary intention wound .


Question 16.
Edema +1

Correct Answer: mild pitting, slight indentation, no perceptible swelling of the
leg


Question 17.
Edema +2

Correct Answer: moderate pitting, indentation subsides rapidly


Question 18.
Edema +3

Correct Answer: deep pitting, indentation remains for a short time, leg looks
swollen

Documentinformatie

Geüpload op
26 september 2026
Aantal pagina's
17
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€17,19

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
21
Volgers
0
Items
8101
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen