• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 9 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

ACS Biochemistry Exam 2027 Questions and Answers | Verified | A+

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 9 pagina's

ACS Biochemistry Exam 2027 Questions and Answers | Verified | A+

Voorbeeld van de inhoud

ACS Biochemistry Exam 2027 Questions and Answers | Verified
| A+

Question 1.
Accuracy?

Correct Answer: Closeness of measurements to the TRUE VALUE of what is
being measured


Question 2.
Precision?

Correct Answer: Closeness of a SET of measurements


Question 3.
How do you calculate Percent Error?

Correct Answer: I experimental-accepted I ____________________ x 100 accepted
value


Question 4.
Are zeros infront of non-zero digis significant?

Correct Answer: Nope! ex: 0.0071 is only 2 sig figs


Question 5.
Are zeros at the end of a number and to the right of the decimal significant?

Correct Answer: Yep! ex: 9.100 is 4 sig figs


Question 6.
Addition/Subtraction in regards to sig figs?

Correct Answer: Round numbers to the least number of decimal places


Question 7.
Multiplaction/Division in regards to sig figs?

Correct Answer: Round answers to the least amount of sig figs


Question 8.
# of e- equal

Correct Answer: the # of p+

, Question 9.
Atomic Mass?

Correct Answer: Number of protons in the nucleus (number on the left bottom
corner of the chemical symbol)


Question 10.
Atomic Mass Number?

Correct Answer: Number of protons and neutrons (number on the left upper
corner of the chemical symbol)


Question 11.
Isotope?

Correct Answer: Atoms of the same element, but with different masses
(different number of neutrons)
• STUDY ELECTRON CONFIGURATIONS -✓✓STUDY ELECTRON CONFIGURATIONS


Question 12.
Do columns or rows in the Periodic Table have similar patterns?

Correct Answer: Columns (the "groups") have repeating patterns?


Question 13.
Which area of the Periodic Table has greater metallicness?

Correct Answer: Left and down has greater metallicness


Question 14.
Which area of the PT has greater atomic size?

Correct Answer: Left and down has a greater atomic size


Question 15.
Which area of the PT has greater ionization energy?

Correct Answer: Right side and up has greater ionization energy


Question 16.
Which area of the PT has greater electronegativity?

Correct Answer: Right side and up has greater electronegativiy, except the
Noble Gases of 0 electronegativy

Documentinformatie

Geüpload op
24 september 2026
Aantal pagina's
9
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€17,19

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
21
Volgers
0
Items
8101
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen