• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 13 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

ACS Biochemistry UPDATED ACTUAL Exam Questions and CORRECT Answers | Verified | 100% Accurate

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 13 pagina's

ACS Biochemistry UPDATED ACTUAL Exam Questions and CORRECT Answers | Verified | 100% Accurate

Voorbeeld van de inhoud

ACS Biochemistry UPDATED ACTUAL Exam Questions and
CORRECT Answers | Verified | 100% Accurate

Question 1.
What is the difference between an apo and holoprotein

Correct Answer: Apo = protein part of an enzyme without its characteristic
prosthetic group (cofactor is not bound)
Holo = apoprotein with its prosthetic group (cofactor bound)


Question 2.
Many amino acids exist as what isomer?

Correct Answer: L


Question 3.
Most alpha amino acids are _____, expect for glycine. All amino acids have ______ unique
to itself.

Correct Answer: Chiral, R-group/4th substituent


Question 4.
When naming an amino acid using biochemical designation, what carbon do you start
numbering at?

Correct Answer: At the alpha carbon (one after the COO- group)


Question 5.
What is the structure, 1 letter abbreviation, and 3 letter abbreviation for: Glycine?

Correct Answer: Glycine: G, Gly


Question 6.
What is the structure, 1 letter abbreviation, and 3 letter abbreviation for: Alanine?

Correct Answer: Alanine: A, Ala


Question 7.
What is the structure, 1 letter abbreviation, and 3 letter abbreviation for: Proline?

Correct Answer: Proline: P, Pro


Question 8.
What is the structure, 1 letter abbreviation, and 3 letter abbreviation for: Valine?

, Correct Answer: Valine: V, Val


Question 9.
What is the structure, 1 letter abbreviation, and 3 letter abbreviation for: Leucine?

Correct Answer: Leucine: L, Leu


Question 10.
What is the structure, 1 letter abbreviation, and 3 letter abbreviation for: Isoleucine?

Correct Answer: Isoleucine: I, Ile
• What is the structure, 1 letter abbreviation, and 3 letter abbreviation for:
Methionine? -✓✓Methionine: M, Met


Question 11.
What is the structure, 1 letter abbreviation, and 3 letter abbreviation for: Serine?

Correct Answer: Serine: S, Ser


Question 12.
What is the structure, 1 letter abbreviation, and 3 letter abbreviation for: Threonine?

Correct Answer: Threonine: T, Thr


Question 13.
What is the structure, 1 letter abbreviation, and 3 letter abbreviation for: Cysteine?

Correct Answer: Cysteine: C, Cys


Question 14.
What is the structure, 1 letter abbreviation, and 3 letter abbreviation for: Asparagine?

Correct Answer: Asparagine: N, Asn


Question 15.
What is the structure, 1 letter abbreviation, and 3 letter abbreviation for: Glutamine?

Correct Answer: Glutamine: Q, Gln


Question 16.
What is the structure, 1 letter abbreviation, and 3 letter abbreviation for: Phenylalanine?

Correct Answer: Phenylalanine: F, Phe

Documentinformatie

Geüpload op
24 september 2026
Aantal pagina's
13
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€17,19

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
21
Volgers
0
Items
8101
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen