• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 24 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

ACLS Final Test 2027 Questions and Answers | Verified Q&A Study Guide | 100% Correct Answers | Graded A+

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 24 pagina's

ACLS Final Test 2027 Questions and Answers | Verified Q&A Study Guide | 100% Correct Answers | Graded A+

Voorbeeld van de inhoud

ACLS Final Test 2027 Questions and Answers | Verified Q&A
Study Guide | 100% Correct Answers | Graded A+

Question 1.
What element of a system of care is represented by properly functioning resuscitation
equipment?

Correct Answer: Structure


Question 2.
Among others, which factor has been associated with improved survival in patients with
cardiac arrest?

Correct Answer: Immediate high- quality CPR


Question 3.
What is the first link in the out-of-hospital cardiac arrest (OHCA) chain of survival?

Correct Answer: Activation of emergency response


Question 4.
What are signs of clinical deterioration that would prompt the activation of a rapid
response system?

Correct Answer: Systemic hypertension, unexplained agitation, seizure


Question 5.
What is the primary purpose of a rapid response team (RRT) or medical emergency
team (MET)?

Correct Answer: To improve patient outcomes by identifying and treating
early clinical deterioration
• What happens when teams rapidly assess and intervene when patients have
abnormal vital signs? -✓✓The number of in-hospital cardiac- arrest decreases


Question 6.
In addition to decreased IHCA, what are some other benefits of implementing a rapid
response system?

Correct Answer: Decrease ICU length of stay, decreased in total hospital
length of stay


Question 7.
Which component of effective high-performance teams is represented by the use of
real-time feedback devices?

,Correct Answer: Quality


Question 8.
What is the main advantage of effective teamwork?

Correct Answer: Division of tasks


Question 9.
Which is the best example of a role of the team leader?

Correct Answer: Models excellent team behavior


Question 10.
Which is the best example of a role of a team member?

Correct Answer: Prepared to fulfill their role responsibilities


Question 11.
What is primary purpose of the CPR coach on a resuscitation team?

Correct Answer: Increasing CPR quality


Question 12.
Which member of the high-performance team has the responsibility for assigning roles
(positions)?

Correct Answer: Team leader
• Which high-performance team member is part of the resuscitation triangle?
-✓✓Monitor/ defibrillator/ CPR coach


Question 13.
Which is an example of knowledge sharing by a team leader?

Correct Answer: Asking for suggestions about interventions


Question 14.
Which is an example of summarizing and reevaluating?

Correct Answer: Increasing monitoring of the patient's condition deteriorates


Question 15.
Which is a step of closed-loop communication?

Correct Answer: Confirming task completion before assigning another task

, Question 16.
Which are examples of mutual respect?

Correct Answer: · Acknowledging correctly completed tasks in a positive way
· Ensuring that only 1 person talks at a time


Question 17.
What are the components of high-quality CPR?

Correct Answer: · Compression depth of at least 2 inches (5cm)
· Complete chest recoil after each compression
· Interruptions limited £ 10 seconds
· Switching compressions every 2 minutes
· Avoiding excessive ventilation
• Which of the following defines chest compression fraction (CCF)? - ✓✓CCF=
actual chest compression time/
Total code time


Question 18.
During CPR, chest compression fraction (CCF) should be at least --- and ideally greater
than 80%.

Correct Answer: 60%


Question 19.
How do interruptions in chest compressions negatively impact survival after cardiac
arrest?

Correct Answer: Decrease coronary perfusion pressure


Question 20.
Coronary perfusion pressure (CPP) equals aortic ---- pressure minus right atrial diastolic
pressure.

Correct Answer: diastolic


Question 21.
What is the only intervention that can restore on organize rhythm in patients with
ventricular fibrillation (VF)?

Correct Answer: Early and effective defibrillation


Question 22.
How quickly does the chance of survival describe for every minute of defibrillation delay
in patients with ventricular fibrillation (VF) who do not receive bystander CPR?

Documentinformatie

Geüpload op
24 september 2026
Aantal pagina's
24
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€17,19

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
21
Volgers
0
Items
8101
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen