• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 8 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

ACLS Final Test 2027 Questions and Answers | Practice Questions and Verified Answers | Graded A+

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 8 pagina's

ACLS Final Test 2027 Questions and Answers | Practice Questions and Verified Answers | Graded A+

Voorbeeld van de inhoud

ACLS Final Test 2027 Questions and Answers | Practice
Questions and Verified Answers | Graded A+

Question 1.
Your patient is in cardiac arrest and has been intubated. To assess CPR quality, which
should you do?

Answer: Monitor the patient's PetCO2


Question 2.
Which facility is the most appropriate EMS destination for a patient with sudden cardiac
arrest who achieved return a spontaneous circulation in the field?

Answer: Coronary reperfusion-capable medical center


Question 3.
Which of the following signs is a likely indicator of cardiac arrest in an unresponsive
patient?

Answer: Cyanosis


Question 4.
Which type of atrioventricular (AV) block best describes this rhythm?

Answer: Second degree atrioventricular (AV) block type I


Question 5.
To properly ventilate a patient with a perfusing rhythm, how often do you squeeze the
bag?

Answer: Once every 5 to 6 seconds


Question 6.
In addition to clinical assessment, which is the most reliable method to confirm and
monitor correct placement of an endotracheal (ET) tube?

Answer: Continuous waveform capnography
• You are caring for a patient with a suspected stroke whose symptoms
started 2 hours ago. The CT scan was normal, with no signs of hemorrhage.
The patient does not have any contraindications to fibrinolytic therapy. Which
treatment approach is best for this patient? Answer: Start fibrinolytic therapy
as soon as possible

, Question 7.
Which best describes this rhythm?

Answer: Third-degree atrioventricular block


Question 8.
What is the recommended range from which a temperature should be selected and
maintained constantly to achieve targeted management after cardiac arrest?

Answer: 32 degrees celsius to 36 degrees celsius


Question 9.
Which is the recommended first intravenous (IV) dose of amiodarone for a patient with
refractory ventricular fibrillation?

Answer: 300mg


Question 10.
Which is the primary purpose of a medical emergency team or rapid response team?

Answer: Improving patient outcomes by identifying and treating early clinical
deterioration


Question 11.
Which is the recommended next step after a defibrillation attempt?

Answer: Resume CPR, starting with chest compressions


Question 12.
EMS providers are treating a patient with suspected stroke. According to the Adult
Suspected Stroke Algorithm, which critical action performed by the EMS team will
expedite this patient's care on arrival and reduce the time to treatment?

Answer: Alert the hospital
• A responder is caring for a patient with a history of congestive heart failure
(CHF). The patient is experiencing shortness of breath, a blood pressure (BP)
of 68/50 mmHg, and a heart rate of 190/min. The patient's lead II ECG is
displayed here. Which best characterizes this patient's rhythm? Answer:
Unstable supraventricular tachycardia (SVT)


Question 13.
Your rescue team arrives to find a 59-year-old man lying on the kitchen floor. You
determine that he is unresponsive. Which is the next step in your assessment and
management of this patient?

Answer: Check the patient's breathing and pulse

Documentinformatie

Geüpload op
24 september 2026
Aantal pagina's
8
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€17,19

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
21
Volgers
0
Items
8101
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen