• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 15 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

POCKET PREP RD EXAM TERMS TO KNOW UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 15 pagina's

POCKET PREP RD EXAM TERMS TO KNOW UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS Question: 1. HIV-Associated Lipodystrophy Syndrome Answer: syndrome that causes abnormal fat redistribution, metabolic syndrome, and insulin resistance. It's characterized by fat loss in face, limbs, buttocks (lipoatrophy), and fat accumulation in abdomen, breasts, and upper back (lipohypertrophy) Metabolic complications include elevated LDL cholesterol, low HDL cholesterol, and elevated triglycerides, T2DM, and increased risk of CVD Question: 2. Best cooking method for preserving water-soluble vitamins in vegetables: Boiling Frying Steaming Roasting Answer: Steaming Question: 3. Master menu Answer: Complete collection of all menus used in a specific food service operation over a set cycle or time period. It promotes consistency, helps coordinate production and service, and can be used for forecasting purchasing, staffing, and inventory needs Question: 4. CSFP Answer: Commodity Supplemental Food Program provide nutritious foods to low-income seniors 60+. Helps address food insecurity and chronic disease Question: 5. TEFAP Answer: The Emergency Food Assistance Program helps supplement diets of low-income individuals by providing them with emergency food assistance at no cost Question: 6. FDPIR Answer: Food Distribution Program on Indian Reservations provides monthly packages of nutritious foods to low-income households living on or near Indian reservations

Voorbeeld van de inhoud

POCKET PREP RD EXAM TERMS TO KNOW UPDATED
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS

Question:
1. HIV-Associated Lipodystrophy Syndrome
Answer:
syndrome that causes abnormal fat redistribution, metabolic syndrome, and insulin resistance. It's
characterized by fat loss in face, limbs, buttocks (lipoatrophy), and fat accumulation in abdomen, breasts,
and upper back (lipohypertrophy)
Metabolic complications include elevated LDL cholesterol, low HDL cholesterol, and elevated
triglycerides, T2DM, and increased risk of CVD

Question:
2. Best cooking method for preserving water-soluble vitamins in vegetables:
Boiling Frying Steaming Roasting
Answer:
Steaming

Question:
3. Master menu
Answer:
Complete collection of all menus used in a specific food service operation over a set cycle or time period.
It promotes consistency, helps coordinate production and service, and can be used for forecasting
purchasing, staffing, and inventory needs

Question:
4. CSFP
Answer:
Commodity Supplemental Food Program
provide nutritious foods to low-income seniors 60+. Helps address food insecurity and chronic disease

Question:
5. TEFAP
Answer:
The Emergency Food Assistance Program
helps supplement diets of low-income individuals by providing them with emergency food assistance at no
cost

Question:
6. FDPIR
Answer:
Food Distribution Program on Indian Reservations
provides monthly packages of nutritious foods to low-income households living on or near Indian
reservations

, Question:
7. Three Es of workplace safety
Answer:
Engineering (designing equipment, facility, or processes to reduce risk and prevent accidents)
education (workers understand how to stay safe/use equipment,etc.)
enforcement (ensuring safety rules and policies are followed)

Question:
8. Gross profit formula
Answer:
Total revenue - cost of goods sold

Question:
9. Net profit formula
Answer:
Net profit = Gross profit - (labor + overhead + operating costs)

Question:
10. Active vs passive voice for nutrition education materials?
Answer:
Write in ACTIVE voice for instructions

Question:
11. Anemia of chronic and inflammatory disease
Answer:
Normocytic anemia
fewer RBCs than normal often due to inflammation affecting bone marrow production. Doesn't respond to
iron supplementation

Question:
12. Classical management theory
Answer:
focuses on tasks, structure, and authority

Question:
13. Human Relations management theory
Answer:
sets organization as social system and recognizes informal organization exists

Question:
14. Operations research management theory
Answer:
combines classical and human relations theories with an emphasis on using quantitative methods in
decision-making

Question:
15. Systems approach management theory

Documentinformatie

Geüpload op
17 september 2026
Aantal pagina's
15
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€10,86

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
70
Volgers
2
Items
10505
Laatst verkocht
1 dag geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen