CORRECT ANSWERS
Question:
1. Altruism
Answer:
welfare of others
Question:
2. Equity
Answer:
fair and just treatment for all (replaced equality)
Question:
3. freedom
Answer:
personal choice/autonomy
Question:
4. Justice
Answer:
inclusive access to services for everyone
Question:
5. dignity
Answer:
respect for every person
Question:
6. truth
Answer:
honest and accurate information
Question:
7. prudence
Answer:
good judgment
Question:
8. advocacy
Answer:
promote occupational rights and access
Question:
9. 6 ethical principles
, Answer:
1. Autonomy
2. Beneficence
3. Nonmaleficence
4. Justice
5. Fidelity
6. Veracity (not ranked in order of importance)
Question:
10. beneficence
Answer:
doing good for others
Question:
11. Nonmalificence (definition)
Answer:
do no harm
Question:
12. autonomy
Answer:
respect individual rights
Question:
13. Justice
Answer:
promote fairness and objectivity
Question:
14. veracity
Answer:
provide accurate information
Question:
15. fidelity
Answer:
treat others with respect, fairness, and integrity
Question:
16. Ethical decision making
Answer:
1. ask
2. clarify
3. analyze
4. evaluate
5. proceed