• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 20 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

OCTH 725 EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 20 pagina's

OCTH 725 EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS Question: 1. Culture Answer: shared languages, customs, beliefs, rules, arts, knowledge, and identities and memories of a group Question: 2. Environmental Levels of Culture Answer:- immediate (spouse, family, etc)- proximal (workplace, bible study, etc)- community (support group, golf club, etc)- societal (national/country level) Question: 3. Implicit vs Explicit Biases Answer: Implicit: initial stereotypes, thoughts/beliefs about someone Explicit: actions/reactions based on stereotypes Question: 4. Social Networks Answer:- Diverse Social Networks: broad range of relationships- Friend-focused: friends and neighbors- Family-focused: social life arranged around family- Restricted: limited engagement of any kind Question: 5. Isolation Answer: objective lack of social connection Question: 6. Loneliness Answer: subjective experience of isolation, disconnectedness Question: 7. Gender Answer: social construct, typically male, female, nonbinary

Voorbeeld van de inhoud

OCTH 725 EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND
CORRECT ANSWERS

Question:
1. Culture
Answer:
shared languages, customs, beliefs, rules, arts, knowledge, and identities and memories of a group

Question:
2. Environmental Levels of Culture
Answer:
- immediate (spouse, family, etc)
- proximal (workplace, bible study, etc)
- community (support group, golf club, etc)
- societal (national/country level)

Question:
3. Implicit vs Explicit Biases
Answer:
Implicit: initial stereotypes, thoughts/beliefs about someone Explicit: actions/reactions based on
stereotypes

Question:
4. Social Networks
Answer:
- Diverse Social Networks: broad range of relationships
- Friend-focused: friends and neighbors
- Family-focused: social life arranged around family
- Restricted: limited engagement of any kind

Question:
5. Isolation
Answer:
objective lack of social connection

Question:
6. Loneliness
Answer:
subjective experience of isolation, disconnectedness

Question:
7. Gender
Answer:
social construct, typically male, female, nonbinary

,Question:
8. Gender identity
Answer:
relationship roles and experiences

Question:
9. Sex
Answer:
biological status assigned at birth based on anatomy

Question:
10. cisgender
Answer:
gender identity and sex assigned at birth are the same

Question:
11. transgender
Answer:
gender identity or expression different than cultural expectation based on sex at birth

Question:
12. nonbinary, gender noncomforming, gender diverse
Answer:
terms that can be used by people who do not describe themselves as fitting in a category

Question:
13. intersex
Answer:
people with differences in reproductive anatomy

Question:
14. cultural humility
Answer:
recognition and reconciliation of biases

Question:
15. Atherosclerotic cardiovascular disease (ASCVD)
Answer:
greatest reason for cognitive and physical impairment in older adults, increased difficulty with sexual
expression

Question:
16. PLISSIT Model

, Answer:
- Permission: affirm to clients that their sexual health concerns are appropriate and can be addressed by
healthcare professionals
- Limited Information: clients will be curious about how illness/injury affects sexuality and sexual function
- Specific Suggestions: tailored to specific needs
- Intensive Therapy: need advanced training or refer

Question:
17. Ethical Problem-Solving Framework
Answer:
- Identify
- Gather
- Resources
- Options
- Prioritize
- Act and Reflect

Question:
18. Elder Abuse
Answer:
actions causing physical, psychological, emotional, or financial harm or neglect to an older adult

Question:
19. Signs of Abuse
Answer:
- Depression
- Confusion
- Withdrawn
- Feeling isolated
- unexplained bruising
- looks disheveled
- new bed sores
- changing in banking or spending

Question:
20. Health
Answer:
the state of complete physical, mental, and social well-being

Question:
21. Wellness
Answer:
the individual's perception of and responsibility for psychological and physical well-being as these
contribute to overall satisfaction with one's life situation

Question:
22. Well-being

Documentinformatie

Geüpload op
17 september 2026
Aantal pagina's
20
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€11,31

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
70
Volgers
2
Items
10505
Laatst verkocht
1 dag geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen