• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 43 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NURS 415 EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 43 pagina's

NURS 415 EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS Question: 1. What major changes occurred in healthcare in the 21st century? Answer:- Development of patient/client-centered care- Increased use of technology- Increased personal responsibility Question: 2. What are social determinants of health? Answer: social conditions in which people live, their income, their social status, their education, their literacy level, their home and work environment, their support networks, their gender, their culture, and the availability of health services Question: 3. What are healthcare disparities? Answer: differences in healthcare and health outcomes experienced by one population compared with another Question: 4. What are the three core roles/function of government in healthcare? Answer: 1. Assesses healthcare problems 2. Intervenes by developing relevant healthcare policy that provides access to services 3. Ensures that services are delivered and outcomes are achieved Question: 5. What are the goals patient protection and affordable care act? Answer: 1. Provide affordable health insurance coverage to most Americans 2. Lower costs 3. Improve access to primary care Preventive care and prescription benefits 4. Cover pre-existing conditions 5. Extend young adults' coverage Question: 6. What is patient/client centered care? Answer: Care that values a patients cultural traditions, personal preferences, values, families, and lifestyles

Voorbeeld van de inhoud

NURS 415 EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND
CORRECT ANSWERS

Question:
1. What major changes occurred in healthcare in the 21st century?
Answer:
- Development of patient/client-centered care
- Increased use of technology
- Increased personal responsibility

Question:
2. What are social determinants of health?
Answer:
social conditions in which people live, their income, their social status, their education, their literacy level,
their home and work environment, their support networks, their gender, their culture, and the availability
of health services

Question:
3. What are healthcare disparities?
Answer:
differences in healthcare and health outcomes experienced by one population compared with another

Question:
4. What are the three core roles/function of government in healthcare?
Answer:
1. Assesses healthcare problems
2. Intervenes by developing relevant healthcare policy that provides access to services
3. Ensures that services are delivered and outcomes are achieved

Question:
5. What are the goals patient protection and affordable care act?
Answer:
1. Provide affordable health insurance coverage to most Americans
2. Lower costs
3. Improve access to primary care Preventive care and prescription benefits
4. Cover pre-existing conditions
5. Extend young adults' coverage

Question:
6. What is patient/client centered care?
Answer:
Care that values a patients cultural traditions, personal preferences, values, families, and lifestyles

Question:
7. Is technology drastically improving lives?

,Answer:
Yes

Question:
8. What is health information technology
Answer:
comprehensive management of health information and its exchange between consumers, providers,
government, and insurers in a secure manner Electronic health records

Question:
9. What is telehealth?
Answer:
Use of electronic information and telecommunications technologies to support long-distance clinical
healthcare, patient and professional health-related education, public health, and health administration

Question:
10. What is personal responsibility for health?
Answer:
Active participation in one's own health through education and lifestyle changes

Question:
11. What is public health nursing?
Answer:
population-based practice, defined as a synthesis of nursing and public health within the context of
preventing disease and disability and promoting and protecting the health of the entire community
Ex. Encouraging people to get vaccines, advertisements for healthy eating

Question:
12. Who is the client/unit of care with public health nursing?
Answer:
The population

Question:
13. What is the primary obligation of public health nursing?
Answer:
to achieve the greatest good for the greatest number of people or people as a whole.

Question:
14. What does public health nursing focus on?
Answer:
strategies that create healthy environmental, social, and economic conditions in which populations may
thrive.

Question:
15. What is primary prevention? (Cheapest)
Answer:
Health promotion and illness prevention

,Question:
16. What is secondary prevention?
Answer:
treating or controlling a disease or condition after it occurs

Question:
17. What is tertiary prevention?
Answer:
Rehabilitative therapies and monitoring of health to prevent complications or further illness, injury, or
disability

Question:
18. What is a public health nurse obligated to do?
Answer:
obligated to actively identify and reach out to all who might benefit from a specific activity or service.

Question:
19. What is used to assure the best overall improvement of health within a population
Answer:
Use of resources and new evidence based strategies

Question:
20. What is the most effective way to promote and protect the health of people?
Answer:
Collaboration with other professions, populations, organizations and stakeholder groups

Question:
21. What does the American Nurses Association do?
Answer:
sets the scope and standards for all professional nursing practice.

Question:
22. What does the publication "Public Health Nursing: Scope and Standards of Practice" establish?
Answer:
the characteristics of competent public health nursing practice and is the legal standard of practice

Question:
23. What is the public health interaction wheel?
Answer:
Provides 17 interventions to support the protection or improving of health status

Question:
24. What is the main intervention used in the public health nursing interventions?
Answer:
Surveillance

, Question:
25. What is the education for public health nursing?
Answer:
- Baccalaureate degree in nursing (BS or BSN)
- Generalist master's degree as clinical nurse leader (CNL)

Question:
26. What are some public health nursing specialists?
Answer:
- MSN
- MPH
- MSN/MPH
- Doctoral degrees: PhD, DNP, DrPH

Question:
27. What have peopled of all cultures focused on since the beginning of civilization?
Answer:
people in all cultures have focused on birth, health, illness, and death

Question:
28. In the middle ages, what was care of ill people based on?
Answer:
The household

Question:
29. What was a big problem in the middle ages due to the development of cities from social structure?
Answer:
Overcrowding and poor sanitation, leading to reoccurring epidemics

Question:
30. What did the English Poor Law of 1601 do?
Answer:
marked the beginning of state-provided relief for the poor, placing a legal responsibility on each district to
care for people within its boundaries who, either because of age or infirmity, were unable to work

Question:
31. What happened in the 1800s to care for the sick?
Answer:
variety of reforms were initiated throughout Europe, establishing hospitals

Question:
32. What were the first hospitals called and why?
Answer:
Death houses because the fatality rates in these institutions were high, particularly for newborns and
people with open wounds

Documentinformatie

Geüpload op
17 september 2026
Aantal pagina's
43
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€11,31

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
70
Volgers
2
Items
10505
Laatst verkocht
1 dag geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen