• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 11 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NURS 248 - EXAM 1 OB WEEK 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 11 pagina's

NURS 248 - EXAM 1 OB WEEK 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS Question: 1. External Monitoring: The __ is placed against the uterine fundus (contractions) and the __ is placed between the umbilicus and the symphysis pubis to monitor (FHR) Answer: TOCO | transducer Question: 2. Internal Monitoring: ___ = internal fetal monitor that screws into baby head | ___ = catheter inside of the uterus to tell how strong the contractions are Answer: scalp lead | Intrauterine pressure catheter (IUPC) Question: 3. Resting tone of the uterus should be __ mmHg between contractions. If not, the uterus could be hyper stimulated and lead to uterine rupture Answer: 10-15 Question: 4. Evalutation of fetal monitoring steps Answer: determine uterine resting tone, assess contractions (frequency, strength & duration), assess fetal heart tones Question: 5. Why does the uterus need relaxation periods between contractions? Select the best answer Answer: perfusion to the fetus and avoidance of rupture Question: 6. In the active phase of labor (contractions are about 2 mins apart - so uterine rest in between should be about ___. Answer: 60-90 seconds Question: 7. When assessing FHR, you should gather the ___ to confirm how much variability is going on with the HR. Normal FHR is ____ Answer: baseline, 120-160

Voorbeeld van de inhoud

NURS 248 - EXAM 1 OB WEEK 1 UPDATED ACTUAL
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS

Question:
1. External Monitoring: The __ is placed against the uterine fundus (contractions) and the __ is placed
between the umbilicus and the symphysis pubis to monitor (FHR)
Answer:
TOCO | transducer

Question:
2. Internal Monitoring: ___ = internal fetal monitor that screws into baby head | ___ = catheter inside of the
uterus to tell how strong the contractions are
Answer:
scalp lead | Intrauterine pressure catheter (IUPC)

Question:
3. Resting tone of the uterus should be __ mmHg between contractions. If not, the uterus could be hyper
stimulated and lead to uterine rupture
Answer:
10-15

Question:
4. Evalutation of fetal monitoring steps
Answer:
determine uterine resting tone, assess contractions (frequency, strength & duration), assess fetal heart tones

Question:
5. Why does the uterus need relaxation periods between contractions? Select the best answer
Answer:
perfusion to the fetus and avoidance of rupture

Question:
6. In the active phase of labor (contractions are about 2 mins apart - so uterine rest in between should be
about ___.
Answer:
60-90 seconds

Question:
7. When assessing FHR, you should gather the ___ to confirm how much variability is going on with the
HR. Normal FHR is ____
Answer:
baseline, 120-160

, Question:
8. When assessing FHR; Is there ___ (do we see accelerations (as we should) or is the HR at a dull flat line
(___))?
Answer:
variability | concerning

Question:
9. FHR is 175. This is considered?
Answer:
Tachycardia

Question:
10. FHR is 103. This is considered?
Answer:
bradycardia

Question:
11. While monitoring FHR, you notice that there is a V-shaped deceleration concurrent with moms
contraction. What is this called and what does it mean?
Answer:
Variable Deceleration | Cord Compression --> Emergency

Question:
12. While monitoring FHR, you notice that there is a V-shaped deceleration (variable decelerations)
concurrent with mom's contraction. What interventions are needed?
Answer:
Turn the patient, increase fluids (bolus), turn off the Pitocin, administer oxygen, call the provider if
nothing has changed

Question:
13. While monitoring FHR, you notice that there is a U-shaped deceleration concurrent with moms
contraction. What is this called and what does it mean?
Answer:
Early deceleration | this is normal as the fetus head compresses against mom's cervix

Question:
14. FHR is going up (15 bpm / 1.5-2.5 boxes up) at random times throughout labor. What is this termed
and what does it mean?
Answer:
Reactive NST/ Acceleration | baby has good HR variability and is neurologically intact. Everything is ok.
Chart it

Question:
15. While monitoring FHR, you notice that there is a U-shaped deceleration that starts after mom's
contraction. What is this called and what does it mean?
Answer:
Late deceleration | poor placental perfusion --> Emergency

Documentinformatie

Geüpload op
17 september 2026
Aantal pagina's
11
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€10,41

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
70
Volgers
2
Items
10505
Laatst verkocht
1 dag geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen