• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 1 van de 4 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NUR 115: TEST 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS

Document preview thumbnail
Voorbeeld 1 van de 4 pagina's

NUR 115: TEST 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS Question: 1. LPN Answer: licensed practical nurse Question: 2. Registered nurse scope of practice Answer: Initial assessments Comprehensive assessments Develop care plans Initial teaching Evaluate txs Critical thinking Making independent decisions Consulting with other team members Caring for multiple clients Question: 3. LPN scope of practice Answer: Focused assessment Data collection Assist with parts of the care plan Follow up teaching Problem solving Question: 4. Prioritization Answer: Determine what or who is 1st Question: 5. How to determine whos prioritized Answer: ABC A: most important (O2 sat dropping, SOB, stat meds, anticonvulsant meds) B: Important but can be postponed (routine meds, linen changes, bath) C: Necessary but not urgent can delegate to UAP Question: 6. Helpful hints to prioritization Answer: What meds need to be first? What procedure? What teaching is first? Question: 7. Delegation Answer: the act of giving someone authority or responsibility Question: 8. Delegating taks Answer: to UAPs catheter care, linen changes, meals

Voorbeeld van de inhoud

NUR 115: TEST 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND
CORRECT ANSWERS

Question:
1. LPN
Answer:
licensed practical nurse

Question:
2. Registered nurse scope of practice
Answer:
Initial assessments Comprehensive assessments Develop care plans Initial teaching Evaluate txs Critical
thinking Making independent decisions Consulting with other team members Caring for multiple clients

Question:
3. LPN scope of practice
Answer:
Focused assessment Data collection Assist with parts of the care plan Follow up teaching Problem solving

Question:
4. Prioritization
Answer:
Determine what or who is 1st

Question:
5. How to determine whos prioritized
Answer:
ABC A: most important (O2 sat dropping, SOB, stat meds, anticonvulsant meds) B: Important but can be
postponed (routine meds, linen changes, bath) C: Necessary but not urgent can delegate to UAP

Question:
6. Helpful hints to prioritization
Answer:
What meds need to be first? What procedure? What teaching is first?

Question:
7. Delegation
Answer:
the act of giving someone authority or responsibility

Question:
8. Delegating taks
Answer:
to UAPs catheter care, linen changes, meals

Documentinformatie

Geüpload op
17 september 2026
Aantal pagina's
4
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€10,41

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
70
Volgers
2
Items
10505
Laatst verkocht
1 dag geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen