• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 7 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NSG 6612 TEST 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 7 pagina's

NSG 6612 TEST 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS Question: 1. Sensitivity Answer: Used to describe how well an observation or test will detect a disease in someone who actually has the disease; Question: 2. Sensitivity Answer: Reported as the proportion of people with a disease who are postive for that disease on a given observation or test Question: 3. Sensitivity Answer: Refelcts true postive rate: a highly sensitive test/observation woll have a positive result in most of the poeple with a given condition. Question: 4. A symptom, sign, or test of high ________ is excellent for detecting patients with the disease. Answer: Sensitivity Question: 5. Refers to a close agreement between an observation and the best possible measure of reality Answer: Validity Question: 6. Reliability Answer: Refers to how well an observation repeatedly observed gives the same information. The ability of a test to produce the same result when repeated. Question: 7. Used to describe how well an observation or test with be negative for a disease one lemons who does not have the disease Answer: Specificity

Voorbeeld van de inhoud

NSG 6612 TEST 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND
CORRECT ANSWERS

Question:
1. Sensitivity
Answer:
Used to describe how well an observation or test will detect a disease in someone who actually has the
disease;

Question:
2. Sensitivity
Answer:
Reported as the proportion of people with a disease who are postive for that disease on a given observation
or test

Question:
3. Sensitivity
Answer:
Refelcts true postive rate: a highly sensitive test/observation woll have a positive result in most of the
poeple with a given condition.

Question:
4. A symptom, sign, or test of high ________ is excellent for detecting patients with the disease.
Answer:
Sensitivity

Question:
5. Refers to a close agreement between an observation and the best possible measure of reality
Answer:
Validity

Question:
6. Reliability
Answer:
Refers to how well an observation repeatedly observed gives the same information. The ability of a test to
produce the same result when repeated.

Question:
7. Used to describe how well an observation or test with be negative for a disease one lemons who does not
have the disease
Answer:
Specificity

, Question:
8. Reflects true negative rate- a highly specific test/observation will have a negative result in most of the
people who do not have the condition.
Answer:
Specificity

Question:
9. A symptom sign or test of high __________ is excellent for screening out patients who do not have the
disease or condition
Answer:
Specificity

Question:
10. People who have the disease test positive when screened
Answer:
Good sensitivity

Question:
11. People who have the disease test negative when screened
Answer:
Poor sensitivity

Question:
12. People without the disease test negative when screened
Answer:
Good specificity

Question:
13. People without the disease test positive (false positives)
Answer:
Poor specificity

Question:
14. Information given by patient, family or significant other
Answer:
Subjective data

Question:
15. Data gathered by physical assessment, lab reports, xrays, or other diagnostic tests
Answer:
Objective data

Question:
16. Activities directed toward decreasing the probability of becoming ill
Answer:
Primary levels of Prevention

Documentinformatie

Geüpload op
17 september 2026
Aantal pagina's
7
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€10,41

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
70
Volgers
2
Items
10505
Laatst verkocht
1 dag geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen