• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 20 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

LETRS Unit 1 Assessment Questions with CORRECT Answers (Grade A+)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 20 pagina's

LETRS Unit 1 Assessment Questions with CORRECT Answers (Grade A+)

Voorbeeld van de inhoud

LETRS Unit 1 Assessment Questions with CORRECT
Answers (Grade A+)

Question 1:
Many screening measures can be considered diagnostic since they provide extremely detailed
data about a students skills in particular literacy domains.

Answer:

False


Question 2:
If a student needs work on phonics and decoding, what kind of informal diagnostic
assessment would provide the most useful information on how to help this student with these
skills?

Answer:

A word-reading survey to show which sound-symbol correspondences the student knows and
which ones still need practice.


Question 3:
Which of the following is not an area of inquiry to include in a comprehensive diagnostic
assessment of a potential reading disorder?

Answer:

social interactions


Question 4:
Which of the following is an area of inquiry to include in a comprehensive diagnostic
assessment of a potential reading disorder?

Answer:

spelling, handwriting, and single-word decoding

,Question 5:
Which of these literacy skills have students typically mastered by the end of third grade?

Answer:

advanced phonemic awareness, inflectional morphology, fluent recognition of word families
(rime patterns)


Question 6:
but in an expressionless monotone. Which assessment would be most likely to yield valuable
information about Cody? Cody is in first grade. He almost never raises his hand to participate
in class discussions. When called on, he replies very briefly. He tends to use vague words like
stuff and rarely uses full sentences. During decoding exercises, he reads words accurately
and easily recognizes common patterns; he is a good speller. When he reads
Answer:

reading a story to him and having him orally retell it


Question 7:
In what grade(s) is basic phonological awareness mainly practiced?

Answer:

K-1


Question 8:
In what grade(s) is phoneme-grapheme correspondences mainly practiced?

Answer:

K-2


Question 9:
In what grade(s) do most students have 300-500 sight words?

Answer:

1-2

, Question 10:
In what grade(s) is inflectional morphology mainly practiced?

Answer:

1-3


Question 11:
In what grade(s) is advanced phonemic awareness mainly practiced?

Answer:

2-3


Question 12:
In what grade(s) is common syllables and syllabification mainly practiced?

Answer:

2-4


Question 13:
In what grade(s) is morphology derived from Anglo-Saxon and Latin mainly practiced?

Answer:

3-6


Question 14:
In what grade(s) is Greek-derived morphemes mainly practiced?

Answer:

5-7+


Question 15:
Large-scale studies have shown that about half of first-graders who struggle with reading will
catch up by third grade without any special interventions.

Answer:

False

Documentinformatie

Geüpload op
11 september 2026
Aantal pagina's
20
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€10,85

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
EmilyRhodes
4,4
(14)
Verkocht
71
Volgers
1
Items
6815
Laatst verkocht
6 uur geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen