• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 9 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

LETRS Units 5 - 8 Pre & Post Test Questions with CORRECT Answers (Grade A+)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 9 pagina's

LETRS Units 5 - 8 Pre & Post Test Questions with CORRECT Answers (Grade A+)

Voorbeeld van de inhoud

LETRS Units 5 - 8 Pre & Post Test Questions with
CORRECT Answers (Grade A+)

Question 1:
Once students decode well, which statement describes the relationship between vocabulary
and reading comprehension?

Answer:

Vocabulary is the best single predictor of reading comprehension.


Question 2:
In teaching the word invisible, the teacher broke it into the parts in - vis - ible and talked about
the meanings of the parts. Which aspect of language was emphasized?

Answer:

morphology


Question 3:
The Hart and Risley study (1995) identified a "30-million-word" gap. This gap refers to:

Answer:

the difference in the number of words heard by preschool children raised in highand
low-language family environments.


Question 4:
Which of the following is least likely to narrow the vocabulary gap between language-rich and
language-poor students?

Answer:

watching children's television programs

, Question 5:
To introduce a Tier 2 vocabulary word explicitly and systematically before reading, which of
these strategies would be the least effective?

Answer:

asking students to write the word 10 times until they can spell it


Question 6:
Students must learn the meanings of several thousand new words every year if they are going
to meet grade-level expectations for vocabulary growth. About how many of those word
meanings should teachers aim to teach explicitly and thoroughly per week?

Answer:
10-12


Question 7:
When a student is an accurate but slow reader, which of the following practices is most
effective?

Answer:

Focus instruction on foundational reading skills that address multiple aspects of language.


Question 8:
In what way should the vocabulary instruction of English Learners (ELs) be distinguished from
the vocabulary instruction of native English speakers?

Answer:

They may need to learn the meanings of the Tier 1 words in a passage.


Question 9:
To select the best vocabulary words to teach before reading a text, the teacher should
prioritize which types of words?

Answer:

words that are central to understanding key meanings in the passage

Documentinformatie

Geüpload op
11 september 2026
Aantal pagina's
9
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,95

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
EmilyRhodes
4,4
(14)
Verkocht
71
Volgers
1
Items
6815
Laatst verkocht
6 uur geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen